Safrika Safrika komentáře u knih

Sestra ve stínu Sestra ve stínu Lucinda Riley

Velice pekne,moc se mi libilo,konecne se Star osamostatnila, takze parada. Uz se tesim na dalsi dily,ktere mam doma.

28.04.2023 4 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Kniha se mi moc libila, cetla se perfektne. Pribeh byl zajimavy a poutavy. Vubec jsem o reckych imigrantech nevedela.

12.04.2023 4 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Libilo se mi, zaver jsem temer uhodla, tak me to potesilo. Cetla se rychle a prijemne, casem zkusim dalsi.

09.04.2023 3 z 5

Nepoučitelná Nepoučitelná Leah Raeder

Tak nejak nevim co k tomu napsat :), spousta sexu, rychle cteni, pohodove, akorat tak nejak to ve mne nic moc nezanechalo jooo, vlastne neco ano, zdal se mi jeden eroticky sen :).

04.04.2023 3 z 5

Ztracený dopis Ztracený dopis Jillian Cantor

Fajna a zajimava kniha, cetla se dobre, byla jsem zvedava celou dobu, jak to nakonec bylo :). Takove cteni mam rada, dobry relax.

31.03.2023 4 z 5

Staré odrůdy Staré odrůdy Ewald Arenz

Zvlastni pribeh, ktery cloveka vede k zamysleni nad zivotem, ktery je plny neporozumeni. Ctive, celkem zajimave.

29.03.2023 3 z 5

Kozí pohádky Kozí pohádky Ivona Březinová

Za nas jedny z nejpovedenejsich pohadek posledni doby! Super ctive, vtipne, paradni. Za nas urcite Ano!

28.03.2023 5 z 5

Čtyři vichry Čtyři vichry Kristin Hannah

Miluji tuto autorku, ma paradni knihy. Tato byla take dobra, jen me nechytla tak jako jeji jina dila, byla takova slabsi.

27.03.2023 3 z 5

Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Uprimne? Nic pro me. Nemohla jsem se dockat konce, aby to bylo za mnou. Sem tam zachvev zajmu, ale jinak nezazivne, nudne.

22.03.2023 3 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Moc dobra kniha! Moc se mi libila, prectena behem chvilky. Autorka jen proste dobra :).

17.03.2023 4 z 5

Sestra bouře Sestra bouře Lucinda Riley

Tento dil se mi libil,ale nejak jsem z nej uplne nadsena nebyla,ale mozna jsem jen nebyla ve spravnem rozpolozeni, uvidime v dalsich dilech :).

17.03.2023 3 z 5

Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Zajimavy pribeh, ktery mne bavil. Takova rychlovka na precteni, jen ten konec mohl byt trochu propracovanejsi.

13.03.2023 3 z 5

Muž, který maloval mandlovníky Muž, který maloval mandlovníky Johannes Mario Simmel

Zajimavy pribeh, ktery by mohl byt asi lepe propracovany. Konec temer nezajimavy, ale rychlovka na precteni.

10.03.2023 3 z 5

To kvůli mně ... se máma zlobí To kvůli mně ... se máma zlobí Martina Drijverová

Silne, realne, nepredstavitelne pro mne. Nikdy bych nechtela zazit a nastesti neznam nikoho, koho by se tykalo. Nebudme slepi a lhostejni.

09.03.2023 5 z 5

Jako zabít ptáčka Jako zabít ptáčka Harper Lee

Tak nejak jsem od toho ocekavala vice. Uz pred cca 20ti lety mi spoluzacka doporucovala, ze to je uzasna kniha. Nevim, ja doporucovat nebudu, nenadchla mne a ani mne nebavila.

09.03.2023 3 z 5

Romeo a Julie Romeo a Julie William Shakespeare

Moje prvni poezie, navic takova klasika. Bylo to zajimave, jsem ostuda, mlhave jsem tento pribeh znala, ale ted po precteni alespon vim, jak vlastne ve skutecnosti skoncil.

04.03.2023 4 z 5

Tsunami Tsunami Karin Krajčo Babinská

Na knizku jsem se velmi tesila, pribeh byl misty zajimavy, ale spise predvidatelny, nijak me to bohuzel neohromilo :(.

03.03.2023 3 z 5

Dášeňka Dášeňka Karel Čapek

Tak tohle nebylo nic pro me :(, cetla jsem detem pred spanim a rozhodne me to vubec nebavilo. Asi na takovou klasiku nikdy nebudu.

02.03.2023 3 z 5

Medvěd nechce jít spát Medvěd nechce jít spát Oksana Bula

Krasne,mile,pohodove.

02.03.2023 5 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Pro me jeste slabsi nez predchozi dil, zatim se mi libil nejvice prvni dil. Pohodove cteni, nenarocne, ale autorka to vazne umi i lepe.

28.02.2023 3 z 5