Sajmonik

Nebyla to spatna kniha, ale muj salek kavy to neni. Dej me moc nebavil.

Jedna z mych nejoblibenejsich knih. Poprve jsem ji cetla na stredni k maturite a nikdy bych nerekla, ze si ji tolik zamiluju.

Napínavý díl. Super kniha. Napínavá, hodně dobře se četla. Určitě budu pokračovat v dalších dílech.

Velice dobře napsána kniha. Četla se jedním dechem a klobouk dolů, že se dokázala poprat s takovým soupeřem.

Od této knihy jsem čekala víc. Vůbec mě děj nebavil a myslela jsem, že se do konce ani nedostanu.

Musím říct, že se mi kniha velice zalíbila i když jsem se z počátku nemohla pořád chytnou děje. Tato kniha stojí za přečtení.

Vybrala jsem tuto knihu k četbě k maturitě. Nelituji byla zábavná, poučná, krásné se četla prostě bomba.

Hodne napinavy dej, byla jsem do toho doslova zazrana. Chystam se na dalsi knihy a doufam, ze budou stejne dobre nebo i lepsi.

Z knížky jsem velice nadšená. Sice že začátku mě to moc nebavilo dej se pomalu rozvíjel, ale následně dej nabral takový spád, že jsem se nemohla odtrhnout. Kniha se mi velice líbila, hned se pouštím do pokračování a doufám, že i pokračování bude tak dobré, ne- li lepší jak tahle kniha.

Na doporuceni kamaradky jsem si ji precetla a musim rict, ze me to prekvapilo tomuto zanru moc nevenuji pozornost. Cetla se velmi dobre a obcas ty vtipne pasaze byly lepsi jak postelove.

Zajímavý děj, dosti k zamyšlení. Zachovala se správně a byla odsouzená, díky lidem, kteří věřili, že to správně není.

Myslela jsem si, že to nebude nic moc, ale pohltila mě natolik, že jsem ji přečetla jedním dechem.