SakuraLuci SakuraLuci komentáře u knih

Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

Vše podstatné, co dokážu ke knize sdělit, je tu už napsané. Nějak se ještě nedokážu pořádně nadechnout, hodinu po přečten knihy jsem ještě plná pocitů a dojmů. Kniha musela dát autorce obrovskou práci, takto detailně popsaný příběh jsem vůbec nečekala. Kniha by měla být zařazena jako povinná četba.

31.12.2017 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Velice citlivý, procítěný příběh. Právě jsem knihu dočetla, nemohla jsem od ní odtrhnout pohled a při psaní tohoto komentáře mi kanou slzy a nedají se zastavit. Nevím, jak dlouho mi bude trvat, než příběh vstřebám. Vypravěčka je jedna z top 3 knih které jsem letos četla, možná úplně nejlepší.

14.12.2017 5 z 5

V pekle plynových komor V pekle plynových komor Shlomo Venezia

Z knihy mě úplně mrazilo a vstávali mi chlupy na zádech... Velice silný příběh sonderkomandera. Kdo nezažil, nepochopí, kdo nečetl, nemůže se vcítit. Zase si jednou připomínám, že musím děkovat za každý nový den.

01.11.2017 5 z 5

Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Zajímavá kniha, hodnotím především autentičnost příběhu, styl autora mi není úplně blízký. Každopádně skláním se před paní Sosnarovou a přeji pevné zdraví.

25.10.2017 5 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Napínavý mysteriózní thriller. Není to úplně můj šálek kávy, ale kniha byla čtivá a chvilkami jsem se fakt bála. Konec mě hodně překvapil

12.10.2017 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Milá oddychovka ze života.

06.10.2017 4 z 5

Tisíc východů slunce Tisíc východů slunce Sabina Zelená

Tisíc východů slunce - obrovsky silný příběh... Po dlouhé době jsem se začetla do knihy už od první stránky a drželo mě to až do konce. Knihu jsem přečetla za 3 noci a nenechala mě spát. Použila jsem minimálně 2 balíčky kapesníčků, chvilkami jsem se nemohla ani nadechnout... Příběh byl procítěný, měla jsem pocit, že znám hlavní postavy a že prožívám příběh s nimi. Moc pěkná prvotina a už se těším na další knihu.

29.09.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Četla jsem jedním dechem... Mě kniha prostě nadchla a jsem ráda, že jsem se k ní nakonec dostala. Delší dobu jsem se totiž nechala odrazovat různými recenzemi a to byla škoda. Za mě pěkný a napínavý příběh až do konce. Doporučuji

26.09.2017 4 z 5

Memento Memento Radek John

Memento... Michal Otava.. Tato kniha by měla být jako povinná četba. Četla se jedním dechem, díky výzvo (čtenářská výzva 2017)

20.09.2017 4 z 5

Dělám si to sám Dělám si to sám Martin Váša

Oddychové, vtipné, moderní...

11.09.2017 4 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Obrovsky silný příběh. Tuto knihu zařazuju jako nejlepší knihu letošního roku a mezi TOP knihy co jsem kdy četla. Alena Mornštajnová si bezpochyby zaslouží veliké uznání!!! Vřele doporučuji všechny její knihy

04.09.2017 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Oddechové a úsměvné čtení, pro odreagování naprosto super. Škoda, že nemá ještě pokračování, klidně bych četla dál. Na letní večery byla skvělá společnice. Doporučuji

24.08.2017 4 z 5

Heidi, děvčátko z hor Heidi, děvčátko z hor Johanna Spyri

Krásná ...

18.08.2017 4 z 5

Bylinky Bylinky Gill Davies

Perfektní bylinkářská kniha. Původ, tradice, použití, fakta, jak bylinky uplatnit při rakovině atd. Moc doporučuji, perfektní popis a moc pěkné fotografie.

29.07.2017 5 z 5

Mrazivé ticho Mrazivé ticho Wulf Dorn

Zajímavé čtení, mám ráda prostředí psychiatrické kliniky. Doporučuji

29.07.2017 4 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

HOTÝLEK... Jsem stále ještě součástí hotýlku z dob socialismu, ležím v jednom z pokojů a vžívám se do příběhu. Kniha je v pořadí druhou čtenou od této autorky a už se nemohu dočkat Hany. Vřele doporučuji, autorka mě nadchla.

27.06.2017 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Úchvatná kniha, po dlouhé době 5 *, klobouk dolu.

21.06.2017 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Nejdříve jsem trochu litovala, kniha nane působila dost zmateně... Nechtělo se mi k ní vracet... Nicméně od poloviny knihy jsem se nadchla a nakonec ji přečetla za 3 dny. Závěr se mi moc líbil, některé situace jsem předvídala ale i tak, palec nahoru

02.05.2017 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Napínavé, čtivé... Knížka se mi moc líbila, hned jsem se nechala vtáhnout do děje a nemohla jsem oči odtrhnout. Naprosto zajímavé a pro nás nečekané rozuzlení.. Za mě plný počet a palec nahoru

11.04.2017 5 z 5

Mlýny osudu Mlýny osudu Johan Theorin

Mě ty jeho knihy prostě děsně baví... Za sebe doporučuji, pro mě zajímavé a napínavé čtení

26.02.2017 5 z 5