Sančez komentáře u knih
Tak poslední loučení s Li Jenem a Margaret zamáčkla jsem slzu. Opět skvěle namluvená audiokniha v podání pana Myšičky a paní Plodkové. S touhle sérii se mi těžko loučilo. Nicméně vím že si je pustím ještě jednou.
No takhle bylo to velmi čtivé a napínavé, ale některé věci byly nedomyšlené a nereálné. A do toho jsem měla ještě čtecí krizi takže jsem knihu četla týden což u mne není zvykem.
Tohle bylo luxusní, dechberoucí, humorné čtivo. Ač je to naivní tak spisovatelka prostě luxusně píše a bodlo mi to zrovna do nálady, kterou jsem potřebovala zlepšit a tahle kniha to na sto procent splnila. Prostě pecka a jen škoda, že mám před sebou poslední kousek této autorky prý už nepíše a to je věčná škoda.
No co napsat... Chvílemi to bylo fajn a chvílemi mi to lezlo na nervy. Já totiž nesnáším v knihách myšlenky zločince. Fakt nepotřebuji vědět co si ta zrůda myslí, protože člověk jako já nikdy nepochopí pokroucenou mysl a ani nechce. Ale jinak byla kniha čtivá . Hlavní hrdinové mi celkem sedly. A konec to zachránil.
Tož tohle byla špica. Tucker Wayne a jeho psí parťák Kaine mi přirostli k srdci. Z tohodle materiálu by byl špica film. Rollins se přiřadil k mým TOP autorům. A jdu na další pokračování.
Bylo to dobré, setsakra dobré a i když mi na konci něco málo vadilo dávám plný počet za tu čtivost. Napsáno je to tak čtivě že nemůžete přestat. Po dlouhé době thriller s touhle špionážní zápletkou a nesáhla jsem vedle.
Tohle bylo tak slastně opojné a nesmírně vzrušující. Hlavní postavy a příběh celkový mne naprosto pohltil a uchvátil. Užila jsem si každou stránku až do nádherného konce. Doufám že vyjdou další její knihy.
Nebylo to špatné, ale ani jsem si z toho nesedla na zadek. Asi mám v tomhle hodně načteno nebo jsem víc otrlá. Dobře se to četlo.
Delila Greenová je správně ulítlé střevo a já si ji oblíbila i její takzv. kamarádky. Čtivé od začátku až do konce. Prostě taková správná oddychová romanťárna.
Četla jsem jeho první knihu a byla jsem nadšená. Ale pardon tohle je jako co? Taková slátanina překombinovaná. Za mne děs běs a tenhle autor už neeee. Ale věřím že své čtenáře si najde. Někdy mi připadá že coronou někteří spisovatelé zešíleli.
Doposlouchala jsem jako audioknihu a mám rozporuplné pocity. Tenhle díl byl za mne až moc autentický, až moc krutý a až moc temný. Ale pořád to byl starý dobrý Minier akorát až moc všeho prostě na mne bylo moc v některých pasážích. No i tady hraje velkou roli MOC.
Konec byl jediný pozitivní bod téhle knihy.
No nebylo to špatné, ale už jsem četla lepší thrillery. Je fakt, že stránky utíkaly jak zběsilé i příběh byl dobře vystavěn. A hlavní hrdinka mi sedla.
Tak tahle kniha mi nesedla. Příliš jednoduché a naivní aspoň pro mne. Dokonce jsem stránky přeskakovala. Tohle téma už tu bylo a za mne u jiných autorek bylo lépe zpracované. Do dalšího dílu nejdu.
Poslouchala jsem jako audioknihu. V podání Jana Šťastného to byl dechberoucí zážitek. Kdybych mohla dám deset hvězdiček. Oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala. Byl to nádherný příběh.
Dicka Francise znám ale nikdy jsem od něj nic nečetla a od jeho syna už vůbec ne. Tohle bylo mé první setkání s Felixem Francisem a musím říct WOW WOW WOW po čertech výborné čtení. Kniha nešla odložit a i když jsem musela tak jsem se už těšila až se do ní ponořím. Pecka napínavé a ač mi prostředí dostih je na hony vzdálené vůbec to nevadilo. Řadím si tohohle autora jako objev roku.
Tak tohle byla mňamka. Užila jsem si naprosto tyhle skvostné thrillerové povídky. V několika hráli svou roli mí naprostí miláčkové mých oblíbených autorů a naopak získala jsem další skvělé tipy na další skvělé autory. Za mne pecka peckovní.
Tak tohle byli jiné, hodně jiné. Ale nesmírně čtivé. Od autorky si určitě ještě něco přečtu. Bylo to dost dobré.
Tak tohle není můj šálek kávy. Ale zkusila jsem to a nelituji toho, spisovatelka píše skvěle, ale to téma mi nesedlo.