Sančez komentáře u knih
Miluji tuhle sérii, ale začla jsem číst od pátého dílu. První čtyři díly tenkrát už nebyly k sehnání. Slib mlčení jsem poslouchala jako audioknihu a opět nezklamal. Bylo to úžasné Kate Burkholderovou a Johna Tomassetiho naprosto zbožňuji. A viděla jsem i film a ten byl taky skvělý škoda jen že skončili u prvního dílu.
Bylo to šíleně napínavé, ale tentokrát mne některé věci zklamaly. Ale v celku to bylo zase perfektní. Prostě Weaver nezklame.
Prostě Swanka dokonalá bohyně spisovatelka. To co vyplodí tahle úžasná žena nemá chybu snad jen to, že jejī knihy čtu na jeden zátah a pak cítím jen prázdnotu. A teď zase čekat na další díl. Doufám že bude brzo. Bylo to úžasné, vášnivé, jiskřivé prostě dokonale sladké.
Tak tohle bylo naprosto skvělé. Myslela jsem že mne to nebude bavit, ale šíleně jsem se pletla. Hlavní hrdiny jsem si hned oblíbila a jdu i do dalších knih téhle autorky. Není to jen eroťárna, ale zpracovává zde i vážná témata. Je to prostě skvěle napsáno. Lidičky čtěte je to boží.
Morton píše neskutečně čtivě, napínavě, samý zvrat prostě čtecí lahůdka. Úžasný příběh, který na samém konci zapadne do skládanky. Užila jsem si každou stránku a vřele doporučuji.
Tak tohle bylo dechberoucí a skvostně napsáno. Četlo se to samo. Bryndza je prostě sázka na jistotu na perfektní příběh.
WOW WOW WOW TAK TOHLE BYLA JÍZDA. Opět mistrovský počin spisovatele a to čekání na Davida se vyplatilo. Ale co ten konec? No doufám že čekání na pokračování nebude opět tak dlouhé.
Tak tohle byl skvost. Snažila jsem si knihu dávkovat jinak bych ji přečetla za den. Po předešlých spisovatelových počinech, které mne nezaujaly jsem u téhle vrněla blahem. Jedním slovem BOMBA. A už se těším na další díl.
P. S. - DAMIANA ZBOŽŇUJI.
První kniha od spisovatelky a musím říct byl to fičák. Akorát ten konec byl takový zrychlený. Ale jinak paráda nešlo přestat číst.
Panebože tohle je dokonalost sama. Poslouchala jsem jako audioknihu a prostě hlas pana Rímského a ten příběh to byla lahůdka v uších. Ty slovní obraty, ty popisy, ty rozhovory Corma a Robs prostě dokonalost. Určitě si ji přečtu i očima. Dávám 10 z 10 prostě pecka.
Popravdě nevím co napsat, protože co kniha to vyšší laťka. Kniha opět nešla odložit. Doufám, že další díl vyjde co nejdříve.
Tak toto byla pecka. Nešlo knihu odložit, hltala jsem každou stránku. Ona spisovatelka má vzestupnou tendenci, takže jsem ráda, že mám před sebou ještě dva díly, mám se na co těšit.
Tak tohle byl perfektní thriller. Bolton prostě umí psát a hlavně ty zvraty a ten konec pecka. Miluju tyhle šoky. A už se těším na další díl.
Začatek byl moc zdlouhavý a už jsem to chtěla vzdát a knihu odložit. Ale jsem ráda, že se tak nestalo. Bylo to zajímavé a poutavé. Pravda některé pasáže bych osekala, ale bylo ta fajn počtení.
Teď jsem dočetla a bylo to krásné a pohodové čtení. Akorát byla chyba ve mě. Nemohla jsem se zpočátku začíst chtěla u mne propuknout čtecí krize, ale já se nedala a od poloviny už to fičelo a u některých scén jsem se smála nahlas. Od spisovatelky si určitě přečtu i další knihy.
Tak tohle byl starý dobrý Motte. Četlo se to skvěle žádné hluché místa. Leo jsem si hned na začátku oblíbila a těším se na další díly z touto vyšetřovatelkou. Akorát WOW efekt se nekonal, díky tomu jak mám autora načteného tak mi dílky zapadly celkem snadno a rychle. Ale jinak vřele doporučuji.
Panebože od téhle knihy jsem moc neočekávala, ale dostala jsem dechberoucí, romantickou, vtipnou, vášnivou a neskutečně čtivou knihu. Tohle bylo úžasné a strhující romantikuš. Laura a Nash mi sedli hned od prvních stran a jejich příběh ?
Človíčkové prostě čtěte je to úžasné a lepší než mobil v ruce.
A ten konec no do prkenný ohrady kde je druhý díl ??? Cože až březen ???
Můj milovaný Barkere ty liško podšitá ty víš jak na mě. Tohle bylo to nejlepší epické dílo jaké jsem kdy četla. Bylo to skvělé hned od první stránky až do poslední. Po dočtení mi zůstaly jen slzy pro pláč, že jsem ztratila tolik milovaných přátel a je konec příběhu. Ale jedno vím jistě tuhle knihu jsem nečetla naposled. Naprosto ho miluji ty jeho skvostné, úžasné, napínavé, vzrušující, šílené příběhy.
J. D. Barker je prostě jen jeden. Snažit se tuhle knihu si dávkovat jsem neměla šanci. Dávám deset hvězd 100%. Viděla bych to na peckovní thriller s prvky sci-fi.
Parádní oddechovka a k tomu česká autorka velmi milé překvapení. Mafiánské prostředí miluji. Bylo to nesmírně čtivé. A jdu na druhý díl.
No děcka tak tohle byla jízda. Napětím jsem kolikrát nedýchala. Tahle ženská umí psát detektivní knížky to se musí nechat. Jsem moc ráda že jsem na ní narazila a už se těším na třetí díl. Pecka peckovní a ten pes prostě to miluji.