sarka.farka komentáře u knih
Pro malé děti je komiksova forma skvělý nápad, ale mnohdy i mě jako dospělému to nedávalo smysl, jako kdyby některé obrázky byly vynechány, rozhovory na sebe kolikrát vůbec nenavazovaly.
Moc pěkně zpracované - ideální délka pro menší děti a krásně ilustrované
Předčítala jsem synovi 3 roky před spaním a moc se mu to líbilo. Vždy chtěl číst min. 2 kapitoly
Dle popisku bych si knihu nevybrala, lae na doporučení kamarádky jsem ji nakonec v rámci čtenářské výzvy přečetla. Kniha se četla dobře, příjemně mě překvapila, i když na styl a způsob tohoto "ezo" života já nejsem
Syn miluje mlsné medvědí příběhy v televizi. A tak když jsem objevila i knížku, hned jsem ji musela půjčit. Měli jsme ji přečtenou asi za 3 večery, protože kapitoly jsou krátké a syn chtěl vždy 2-3 přečíst moc pěkně napsané a ilustrované
Zajímavý pohled na túry s dětmi, které jsou delší než pár kilometrů.. Inspirativní je to hlavně v tom, že to jde, takže pro někoho, kdo otálí a bojí se to zkusit, je to určitě super kniha. Pro mě bohužel ne tolik, jak jsem očekávala - výlety jsou bohužel jen v okolí Brna, což máme přes půl republiky..
Velké zklamání pro mě - měla jsem problémy to dočíst... Chyběl mi nějaký smysluplný příběh a humorné mi to přišlo jen málokdy.. Všichni chválili film, tak jsem si nejdřív chtěla přečíst knížku.. Jsem zvědavá, jestli i film se mi nebude líbit...
Krásné, neobvyklé a krátké příběhy, takže to moc bavilo i 3letého syna
Nádherná knížka. Narazila jsem na ni jen díky výzvě a byla jsem moc mile překvapena. Moc se líbila i mému 3letému synovi, vždy se před spaním těšil na další příběh Páji
Není to špatné, ale oproti knize Marťan celkem nezajímavé. Musela jsem se do čtení hodně nutit...
Velmi mě tato kniha překvapila - od Poledňákové znám jen komedie a romány. Ale bylo to napínavé a dobře napsané
Krásně napsané a ilustrované povídání pro děti
Pěkné zakončení trilogie. Jsou tam ještě témata, která by mohla mít pokračování, tak uvidíme, jestli autor do budoucna přidá nějaký díl
Krásná knížka, ráda jsem si připomněla z meho dětství, když jsem teď četla synovi před spaním
Zajímavé pokračování prvního dílu, napínavé, velmi čtivé. Jsem zvědavá na poslední díl..
Dostala jsem jako dárek k Vánocům, vůbec jsem do té doby o tom neslyšela. Ale velmi mile mě to překvapilo a moc se už těším na další díly.
Tato knížka mě velmi překvapila, velmi hezky a poutavě napsané
Zajímavé a málo známé 4 pohádky, které jsou krátké, takže se skvěle hodí na večerní čtení dětem na dobrou noc.
Doporucuji cist jeste v tehotenstvi, tak aby zena vedela, ze nektere pocity jsou "normalni". Pro ty, ktere neco takoveho trapi, si myslim, ze je to vyborna kniha