Šárka64 komentáře u knih
Dnes jsem teprve začala číst, takže nekomentuji celou knihu, ale Kunhuta Uherská jako "Kunigunda" mi rve oči i uši.
Pokračování není úplně špatné, ale mě přišlo jako hodně vynucené. Lily mi neseděla i když v průběhu se ukázalo, že vše není jak se jeví. Nečetla jsem "jedním dechem".
Perfektní čtení ne letní dovolenou. Na všechno se lze dívat s humorem. V dnešní době super.
Kniha nabízí jiný pohled na osudy Anny Frankové popsané v jejím deníku. Všem doporučuji, protože tohle téma se nesmí zapomenout.
Četla jsem již několik publikací věnovaných českým knížatům a králům. Tato kniha patří bezesporu k těm lepším.
Nemůžu si pomoct, ale tyhle romantické příběhy se mi moc líbí. Dobře se čtou a člověk si u nich svým způsobem odpočine.
Už mám tuhle knížku dost dlouho doma a teprve teď na ni došla řada. Knihy Austenové mám moc ráda a hlavně "Pýchu a předsudek", ke které se vracím jak v knižní nebo seriálové podobě. Předem jsem věděla, že tuto knihu dopsala Marie Dobbsová a myslím,že na kvalitě to ničemu neubralo.
Pro milovníky dávné historie pouční kniha. Čtivě a srozumitelně přiblížen život v 7 století
a řešení záhady místa, kde proběhla bitva u Wogastisburgu. Je to Úhošť u Kadaně nebo úplně jinde.
Snad se někdy v budoucnu dočkáme odpovědi.
Kniha mě velmi překvapila, absolutně jsem netušila co mám čekat. Přečetla jsem během tří dnů
a okamžitě jsem si na příští rok naplánovala výlet do Kopanic. Kniha mě zaujala svým příběhem
i stylem.