Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

4+1 *
Jsem ráda, že jsem si přečetla další díl o třech sestrách, které přežily Osvětim. Některé části ve čtení mi přišly neuvěřitelně, že se to opravdu stalo. Kniha se na jednu stranu četla velmi dobře, dlouhé kapitoly ubíhaly velmi rychle, ale něco mi přišlo opravdu přitaženo za vlasy od autorky. Moc mě překvapily krásné fotky na konci, udělají fajn představu, jak lidé z knihy vypadali, Ziggy byl na tu dobu opravdu pohledný chlap.

28.06.2024 5 z 5

Kdokoliv Kdokoliv Sarah Sprinz

Druhý díl této ságy DA byl o něco málo záživnější, moc velká romantika na mě. Romeo a Julie v podání Charlese a Tori. Kdyby mi bylo blíž věku jako je autorka 1995, tak bych napsala zřejmě jinačí komentář. Chyběla mi zamotanější zápletka a trochu je vám víc průhledný blížící se závěr. Musím tedy pochválit zmínku o předchozí trilogii a hlavně ten konec, těším se na třetí závěrečný díl, jak to vše dopadne, zda se více dozvíme o Grace a hlavně Olive.

12.11.2023 4 z 5

Dítě útesů Dítě útesů Viveca Sten

3+1*
Kdyby mi bylo těch 12 let, tak řeknu super. Jenže jsem už asi moc stará na takové čtení víl a hadů:-D. Příběh se motal ve stylu co by kdyby, hodně popisováni švédské krajiny. Chybělo mi více rozvinutí napětí, zápletka. Velké plus mají větší písmena a čtivost, knížka přečtena v podstatě za den. Moc se mi líbil podtext se znečišťováním Baltského moře a pro budoucí generaci, která toto bude číst je to dobrý start, zamyšlení kolik plastu je v mořích. Pro teenagery doporučuji.

30.10.2022 4 z 5

Bílá tma Bílá tma Danielle Girard

Tuto knížku jsem četla hodně dlouho, příběh mi utíkal pomalu. Začátek dobrý a pak se to táhlo a konec taky dobrý. Kylie mě bavila spíše ke konci a Iver s Lily? Bylo předvídatelné, co mezi nimi vznikne a přidávám hvězdičku za konec a jejich sblížení. Jinak hodnotím 3* , za měsíc si nevzpomenu o co vlastně šlo. Hodně propletených postav na mě. Další díl si přečtu jen tak někdy ze zvědavosti.

29.06.2022 4 z 5

Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

Nevím ani, jak tohle hodnotit. První díl knížky se mi moc líbil, ale tahle dvojka? 400 stránek vlastně bylo o čem? Pořád dokola a dokola stejné. Darcy měla udělat jeden velký díl této knížky a vůbec by to nebylo na škodu. Tento díl byl trochu zazděn, neustálé co by kdyby od Clare. Teprve konec byl malinko živější. Nečetlo se mi to tak rychle a žádné Wow, jak někteří píší. Doufám, že pokud bude třetí díl, tak bude kratší a více chytlavější, čtivé na zaujetí. Podobné hře The Last of Us, co jsem hrála.

03.04.2022 3 z 5

Vyhazovač Vyhazovač David Gordon

Knížka, která neurazí a ani nenadchne. Dle mě, čtení o něčem a ničem. Jak zde již píšou ostatní, parodie na detektivku a tak.

21.03.2022 2 z 5

Domeček pro panenky Domeček pro panenky Phoebe Morgan

Dobře čtivá knížka, hlavní představitelka mi nepřišla ukňouraná, jak tu píší ostatní recenze, spíše nešťastná a pak ustrašená. Konec za mě hustý a malém jsem i brečela, když jsem četla pasáž o dceři její sestry. Úplně se mi udělalo špatně. A ukončení knihy též otevřeně zajímavý. Doporučuji

08.01.2022 5 z 5

Izolovaný Izolovaný Sebastian Fitzek

Upřímně si to budu muset přečíst ještě někdy jednou. Začátek dobrý a pak jsem se uprostřed ztratila a konec jsem úplně vypustila a pochopila napůl. Není to chyba knížky, ale moje, ze jsem nedala při čtení pozor. Jinak dávám 4 hvězdy za přeskakování v pointách postavy.

14.11.2021 4 z 5

Jak Anděla viděla anděla Jak Anděla viděla anděla Marie Poledňáková

Knížka z mého dětství, čteno asi 5x za sebou, nic jiného mě nebavilo v te době.

13.10.2021 5 z 5

Co oči nevidí Co oči nevidí Betsy Reavley

Moc doporučuji, četlo se to úplně samo a hodně překvapující a drsný konec. Knížka za mě super.

01.09.2021 5 z 5

Cesta domů Cesta domů Sebastian Fitzek

Nebylo to špatný , ale místy jsem se ztrácela v ději, knížka mi trvala delší dobu přečíst. Těším se na další jeho dílo.

09.08.2021 4 z 5

Pod zámkem Pod zámkem Maude Julien

Velmi silný příběh, muselo to být něco hrozného žít ve světě nekonečného utrpení po několik let. I přesto vše, to vydržela a dočkala se svobody. Jen mě mrzí, že na konci nepíše, jak dopadla její matka, Salto, nová Linda…Doporučuji všem

06.07.2021 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Druhý díl mě opět nezklamal, i když je to stále pořad dokola, příkazy a sex , sex a příkazy. Myslím, že Mount začíná chápat, co žena taky potřebuje a ne jen šu..... od rána do večera. Začíná k ni cítit lásku a ne jen Keiru, jako kus hovězího dobytka. Jdu na třetí díl.

29.06.2021 5 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Ze začátku mi trvalo se v knížce orientovat abych si uvědomila o co vlastně jde, ale pak nastalo příjemné překvapení a příběh začal mít říz. Překvapivý konec, který jsem nečekala. Dávám 4,5 hvězd :)

15.04.2021 4 z 5

Erotické pohádky Erotické pohádky Jitka Moody

Větší nesmysl na odreagovaní jsem snad nečetla :D

05.11.2020 2 z 5

Harry Potter a princ dvojí krve Harry Potter a princ dvojí krve J. K. Rowling (p)

To je proste Harry Potter , super knížka, stejně jako všechny jeho díly

21.01.2020 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Mne se knížka celkem líbila, rychle se to četlo, ale hold jsme u spisovatelky zvyklý na něco jiného , než na scénář .

21.01.2020 4 z 5

Magyk Magyk Angie Sage

Krásně napsaný, pro ty, kteří milují fantazii, je to ideální. Podobné H.P. , ale takové i lepší a krásné obrázky v knížce.

28.12.2019 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Není špatná, jen trochu na mě zmatený děj, takže jsem chvilku nevěděla co čtu :), ale jinak povedená knížka

28.12.2019 4 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Audiokniha - Jakub Saic

Jedenáctý díl a opět super poslech pro moje uši při vaření a domácích pracích.
Tento díl byl sice trošku méně napínavý a zdálo se mi , že pachatel se objevil velmi rychle a konec byl taky moc urychlený na mě a celkově slabší díl. Dále prostě paráda, užila jsem si to do poslední stránky a těším se na další díl.

04.01.2025 5 z 5