Sarrah komentáře u knih
Příjemné a hezké čtení. Konec mě tedy dostal, i slza ukápla.
Není to špatné čtení, někdy v budoucnu si přečtu i druhý díl, ale po pravdě jsem čekala mnohem víc.
Za mě super četba. Čekala jsem po přečtení komentářů nesympatickou inspektorku, ale mě se Erika líbila a těším se na další knihu.
Moje druhá kniha od této autorky a rozhodně opět nezklamala, těším se na další :-)
Já nevím, nebylo to špatné, ale musím se přiznat, že ke konci už jsem některé věty přeskakovala.
Příjemná, nenáročná oddychovka. Ale co ten konec.....?!
Za mě super čtení, Charlie se mi líbí. Fakt jsem si myslela, že od 200sté stránky vím přesně kdo je vrah, ale pletla jsem se. Tak šup sem s dalším dílem :)
Tak tedy nevím, jsem zmatená..... Nemohla jsem se začíst, ztrácela jsem se a některé odstavce jsem četla dvakrát a přišlo mi to celé takové "divné".
U žádné knihy jsem se ještě nikdy tak nenasmála. Po všech těch trailerech a psycho trailerech je to parádní oddechovka.
Nevím proč, ale párkrát jsem v příběhu zahlédla podobnost s filmem "Noci s nepřítelem". Každopádně detektiv Rasbach je sympaťák a těším se na další případ :-)
Trochu jsem se ztrácela ze začátku v časech děje, proto ty 4 hvězdičky. Jinak se kniha četla dobře. Každopádně s filmem se to v mnohém liší, jak se píše v jiných komentářích. Konec byl hodně překvapivý, ale každý člověk je na tom světě z nějakého důvodu...
Toto je moje první kniha s válečnou tématikou. Není to zrovna můj šálek kávy, ale dala jsem na doporučení a musím říct, že jsem neudělala chybu. Představa žít v takovém režimu je děsivá, ještě teď mi běhá mráz po zádech....
K autorovi jsem se vrátila po dlouhých 15 letech od mých studií na střední zdravotnické škole, kde jsem ho hltala a musím říct, že opět nezklamal. Jeho knihy jsou velmi čtivé, vtáhnou do děje, nemám co bych vytkla.
Úžasné pokračování první knihy. Doufám, že další díl bude stejně tak čtivý jako první dva.
Kniha mě naprosto uchvátila, od začátku vás zatáhne do děje. Nezjistila jsem žádné nudné pasáže. Můžu jen říci "DOPORUČUJI".