SedllY

Důležité je,aby knížka dokázala po pár strankách vtáhnout a nepustit a tahle kniha/série to u mě dokázala naprosto bez problému.Hodně z vás může tvrdit,že je to příběh jak pro děti,možná že i je,ale mě to prostě baví a o to jde především!

Rozhodně jedna z lepších Kingovek. Skvěle napsané postavy a hlavně dost uvěřitelný příběh, i když jde chvílemi až do absurdna. Jediná slabší část přišla za polovinou knihy, ale závěr byl opět nářez! Tohle si přečtěte!
9/10.

Celé je to moc fajn, jen s minusem, že kapela Daisy Jones & The Six neexistuje a podobné osudy znám z x opravdových kapel. 7/10. :)

Průměrná sbírka povídek. Znovu bych si přečetl jen Tvůj hlas a Pět otázek.

Zatím nejslabší díl série, ale furt lehký nadprůměr. Těším se na další díly, kde bude snad i více z osobního života hlavních postav.

Silo bych přirovnal ke knize Metro 2033. Skvělý nápad, slušný začátek, ale absolutně nevyužitý potenciál, slabé postavy.. Další díly číst ani nebudu.

S každým dílem slabší a slabší, neustálé opakující se popis doutníků a neskutečné síly pythonů už čtenáře jen vyloženě prudí. Urychlený závěr tomu taky moc nepomohl.

Fajn, milá knížka. Hlavního hrdinu si časem i oblíbíte, což neplatí o dětech z domova(ne sirotčince), ty si totiž zamilujete hned! :)
Plný počet dát nemůžu, na můj vkus autor až moc tlačí na pilu. Už dávno nejsme v minulém století, ale beru, že neandrtálců je v naší společnosi stále dost.
A víte co? Z téhle knihy by byl úplně parádní animák. Třeba se jednou dočkáme.

Ze začátku dost chaotické, avšak s přibývajícími stránkami lepší a lepší. Rozhodně budu pokračovat.

Naprosto průměrný příběh napasovaný na myši.. Ilustrace taky nejsou něco extra. Kéž by had na začátku myši sežral a mohlo vzniknout možná i něco celkem zábavného. Dál pokračovat nebudu.

Opět dobrý díl. První polovinu se skoro nic neděje, druhá už je o poznání lepší a dost naláká na nejspíš poslední (čtvrtou) knihu. Od Sandersona mám přečtené zatím vše a nemůžu si pomoct. Jeho první díly jsou zdaleka nejlepší. :)

Chvílemi neskutečně baví a nepustí, avšak kniha má i dost slabší, nudnější pasáže. Celkově za kouzelnost,postavy a hezký styl psaní 70%.

Krásně zpracovaná knížečka. Pohádka lehce nadprůměr. Zpracování a kresby předčily příběh. Tohle mohl být i skvělý komiks.

Na první díl výborné!
Nasaďte si kuš na ruku a perte do mě další díly!

Slušná sbírka povídek. Od povídky Mlha jsem měl vysoká očekávání, která bohužel nenaplnila.
Za mě nejlepší povídky:
1.Zkratka paní Toddové
2.Náklaďák strejdy Otta
3.Opice a Nona

Hodně kvalitní kniha plná zábavných i důležitých rozhovorů s nynějšími i bývalými členy jedné z nejlepších hudebních skupin všech dob!
Bruce Dickinson je bůh!

Na prvotinu výborné, ale chvílemi jsem viděl Mistborn, který je ještě lepší. :)

Knížečka/komiksíček, který zabere maximálně půlhodinku.
Slabší 2 hvězdy za kresbu a konec, který nebyl zas tak špatný. Věřím, že menším dětem bez zkušeností s komiksy se může knížečka líbit.

Jako úvod celkem povedené dílo. Některé části mě velmi bavily, avšak často tempo knihy narušovaly chaotické popisy, kde jsem se ztrácel..
3,5/5 *
Škoda, T.Pratchett asi nesedne každému.