SilvieSisinka komentáře u knih
Občas zdlouhavé, překombinované.....i tak mě to celkem bavilo.
Lepší jak první díl. Těším se na další pokračování napínavého čtení.
Vůně mají mnoho tajemství.Objevit je znamená vyrazit na cestu kolem světa.Vsude na svete roste něco jiného. Levandule, Růže,Bergamot,Jasmín, Skořice,Vanilka,Paculi,Vetiver,Tonkové boby,Kadidlo,Růžové dřevo,Santalové dřevo,Agarové dřevo a jiné.
V knize se dozvíte,jak dlouhá cesta je za zrozením parfémů.
Kniha o lékařské pokusné stanici na bloku 10.O ženách,které byly přinuceny podstoupit experimenty lékařů,kteří konali zcela bez zábran.
Kuchařka pro milovníky Zdeňka Pohlreicha.Odlehcene recepty,zajímavé kombinace,úžasné fotky a určitě výborne jídlo.Musim sama vyzkoušet uvařit podle knihy.
Zatím nejlepší kniha od autora co jsem četla.Strhujici od začátku do konce.
Bravo,to byla scifi jízda.Vytvorit si svoji umělou ženu v těle robota.Nakonec robot který měl emoce.Robot zázrak vědy.Ovsem když se robotovi začnou vybavovat střípky vzpomínek, zjišťuje,že její předchozí život asi nebyl tak úžasný,jak ji manžel tvrdí.
Mě se kniha četla celkem dobře.Sice to bylo celkem hodně překombinované,ale četla jsem horší nudné knihy.Mozna ten konec byl už moc přitažen za vlasy.
Psychologický thriller,ve kterém nic není takové jak se zdá.
Druhá kniha od spisovatelky a musím říct....opět skvěle čtení.
Brilantní čtení.Vraha jsem do poslední stránky neuhadla.Bylo to velké překvapení.
Těžké čtení.Chaoz v čase, jménech,přezdívkach.Brutalni svět pedofilů a jiných nechutných zvrácenostech