SilvieSisinka komentáře u knih
Kniha má od každého trochu napětí,nadpřirozeno, čtivost, zvědavost co bude dál.A nakonec jak to dopadne.
Každou knihu doctu i tady jsem z odporem dočetla, Chaozz a zase Chaozz.Nemastne, neslané....
Tak to byla jízda.Kniha mě bavila.Sama jsem nevlastní sestra,takže velké překvapení v rodině znám.Nastesti u mě to dopadlo skvěle už od začátku.
Drastická kniha,jde hlavně o krutou pomstu.Kdysi ji jako malé něco udělali .....vyrostla a chce jim bolest vrátit.
Osobně nemám ráda knihy kolem soudní síně a práva.Je to pro mě zdlouhavé, nudné.Tohle je první kniha z právního hlediska co mě bavila a to tak že jsem ji přečetla za večer.
Napínavé čtení,krásne zamotané a to rozuzlení úžasné.Vypada to na pokračování...budu se těšit na další nálož.
Úžasné čtení, originální námět.Byli zde nové věci k přečtení.Napiname až až.Dlouho jsem tak brilantní knihu nečetla.
Kniha která se četla sama.Zadny originální wou nápad,ale i tak čtivá detektivka.
Pomalu a jistě skládáte puzzle.Pridavate malé dílky do příběhu.Nakonec máte obrázek celý a příběh je na světě.
Nemohla jsem se začíst.Polovina knihy pomalá.Konec větší vzrušo.
Začátek knihy mě hodně bavil,ke konci už mě to až tak moc nebralo.Ale za přečtení jsem ráda.
Pomalý rozjezd,ale potom se to rozjede moc rychle.Zajimavy emotivní příběh .
Úplně jiný styl od autorky.Jsem mile překvapena.Kniha byla na jeden večer, oddechové čtení.Kdo rád čte knihy od A.Christie bude to jeho šálek kávy.