simona g. komentáře u knih
Takže. Dočteno. Dávám 5 hvězdiček a klidně bych přidala další. Moc hezká oddechovka, která ani vteřinu nenudila. Nádherná kniha, která stojí za přečtení. Až je mi líto, že už mám dočteno. Doporučuji velmi!
Hodně dobře se to četlo. Kniha měla spád, děj frčel, nechyběl černější humor a vtip, za mě spokojenost, ráda jsem se k ní vracela :). Určitě doporučuji přečíst.
Téma super, nápad prima, duchařina super, ale omáčky mohl S.K. ubrat, místy mi některé pasáže docela pily krev a brzdily čtení. Pak zase, naštěstí, přišly zajímavé části, které se dobře četly, než to zapláclo další zbytečně dlouhé nudno. Každopádně nemůžu říct, že bych nedoporučila :).
Velká spokojenost! Přečteno za dva dny, děj frčel, četlo se to samo. Supr tempo, skvěle napsáno, výborně přeloženo, dávám maximum a doporučuji!!!
Mi se jeho knížky líbí. Zatím přečteno vše, čte se to prima, nevázne to, nápady zajímavé. Jako není to Carter, co si budem, ale času nad touhle knihou nelituji, u mě dobrý :).
Ale jooo, super čtení :). Agáta překvapila, spokojenost, doporučuji.
Darcy jinak. Zatím jsem od ní četla takové ty typické hororovky. A líbily se mi. Tady jde spíše o thriller, a byť by se mu místy dalo vytknout malinké natahování (kdyby byl jeden šťoura), BYL SUPER! Zhltnuto za dva dny, těšila jsem se na pokračování čtení, skvělý nápad, supr překlad, knížkou jsem proletěla jako šus. A jo, můžu jen doporučit.
Kniha pouze 200 stran (plus mínus), ale četla jsem dlooouho. Místy mi hlavní hrdinka kapku pila krev, abych byla upřímná. Beze zbytku se mi líbil až konec.
Tak já vám nevím. Četlo se to dobře, místy napínavé, děj frčel, ALE... místy nuda a konec, za mne, tak nějak rychlý a horkou jehlou. Aspoň mi to tak přišlo.
Za mě moc fajn kniha, bavilo mě ji číst, děj frčel, navíc Ostrava a její svéráz skvěle zachycen, místy čtení doprovázely výbuchy smíchu.... velká spokojenost!!! Už jdu shánět Anděla smrti, páč Krátký proces již mám přečten. Za mě SUPER!!!
Líbila se mi. Navíc je hodně "po našimu", a to i v mluvě, i v popisované nátuře dotčených jedinců, což byla místy fakt pudeu. Rozhodně doporučuji!
Napínavá, jako obě předchozí knihy. Přečteno za tři dny, kdo má tento žánr, s prvky duchovna a fantastična rád, přijde si na své. Fajn kniha, doporučuji, zajímavé zvraty, děj frčí jako šus...spokojenost!!! Konec trochu ...., no, nebudu prozrazovat.....doporučuji si přečíst.
Spokojenost. Třetí kniha v řadě, která uzavírá delší dějovou linii. Prima oddech čtení, kdo četl ty dvě předchozí, bude spokojen.
Tak to je vážně týpek teda :-). Skvělá kniha, a to pro běžce i neběžce. Jeho životní postoj má co nabídnout, jedna z mála knih, kterou neprodám a neposunu dál, nechám si a budu se k ní ráda vracet. DOPORUČUJU!!!
No, tak nevím teda. Asi to nebude můj šálek čaje, kávy, ničeho. Děsně blbě se mi to četlo, do děje vkládány neskutečně nekonečné popisy věcí, bez kterých by se z mého pohledu kniha obešla a zbytečně zasahovaly do děje(viz sáhodlouhý kudrlinkatý popis historie lidových písní apod.). Za mne zklamání teda, jsem ráda, že mám dočteno.
Dobře napsaná detektivka, samo, rychle a fajn se to četlo, doporučuji!!!
Jedním slovem - trápení. Tahle kniha se mi vůbec nečetla dobře. Dočetla jsem ji jen proto, že rozečtenou knihu nerada odkládám. Pořád jsem čekala, že se chytnu, že mě to začne bavit, ale prostě jsme si nesedly. Všeho tam bylo nějak moc.
Dobrá knížka, ale četla jsem i lepší. Nápad skvělý, Beskydy jako místo činu super místo, zápletka gradovala, ale přece jen místy krkolomné čtení. Osobně jsem pachatele "čula" hned, takže bez překvapení, každopádně knížka dobrá.