simona7488 komentáře u knih
Výborná kniha. Překvapivý závěr. Za mě doporučuji přečíst.
Přečetla jsem jedním dechem. Jedné co bych vytkla že nebýt z oboru tak asi bych spoustu odborných výrazů nepobrala :-) ale za mě nemůžu jinak než 5 hvězd
Jedním slovem luxusní, celá trilogie :)))))
Jedním slovem ,,LUXUSNÍ,, :-))) první kniha od autora přečtenavrhnu se určitě s chutí na další tak snad nezklamou , tak jako tnezklamala tato :-)
jedním slovem výborná detektivka :) těším se na další sérii
Super, super, super :-) pokud někoho štve postava Sebastiana tak s ním rozhodně problém nemám je tam velice čtivý. Ne skutečný mě rozčiluje postava Haralda :-)))) ale i ten prostě do te trilogie neodmyslitelně patří :-)
Jedním slovem luxusní, celá trilogie :)))))
Knihu jsem přečetla jedním dechem :) spokojenost, doporučuji
Povedeny severský krimi. Jsem moc ráda že jsem sysel a mám v knihovně všechny 3 díly. Kdybych skončila na poslední stránce s takto úžasným otevřeným koncem, byla bych velice zklamaná :-) za mě plných 5 hvězd :-)
Kniha se mi moc líbila. Do poslední chvíle není znát vrah :-) doporučuji a za měsíc rozhodne 5 hvězdiček ;-)
Nesbo výborný spisovatel, ale tato kniha není asi to co jsem očekávala.Na knihu jsem se hodně těšila , kniha čtivá , zajímavý drogový námět , ale některé scény asi až moc a není prostě nad jeho vrcholové díla Sněhulák a Levhart :))))))) Zatím nejslabší kniha od něj. Za mě 4 hvězdičky :))))
Výborná čtivá kniha, jako každá od Olsena :) Výborný spisovatel doporučuji
Vynikající kniha za mě opět 5 hvězdiček. Neuvěřitelný závěr :-)