Simstr

Jestli znáte stand-upy pana Tomeše, některé kousky budete znát. Některé jsou vynikající, že si je čtete 2x a smějete se na celé kolo (ve vlaku dost blbý :-) ) ale jako oddychovku a pro pobavení moc doporučuji.

Důstojné zakončení celé této série. Mohu doporučit. Opravdu jeden z nejlepších švédských krimi autorů.

Jako já nevím, ale tohle je jeden z nejlepších autorů krimi v Norsku a vůbec... Doufám, že tohle není poslední díl. Velice doporučuji. Opravdu TOP.

Tak jako obvykle nemohu jinak, plný počet. Promyšlené do posledního detailu. Doporučuji číst od prvního dílu, děj na sebe navazuje.

Taková jednohubečka. Děj by mohl jít trošku více do hloubky, ale jinak doporučuji :-)

Skvělá trilogie, doporučuji číst postupně od prvního dílu a skvěle si to užijete. Je škoda, že je už konec, já bych pro Jana měla flek na Faerských ostrovech :-)
Doporučuji všemi deseti.

Jediné co se mi nelíbí je přebal knihy :-) vůbec to nejde dohromady s obsahem knihy. Jak jinak výborný další díl. Anton Brekke mi nějak přirůstá k srdci jako Harry Hole :-)

Jako obvykle, nemohu jinak než plný počet. Líbí se mi vyprávění příběhu každé postavy zvlášť. Příběh stupňuje napětí. Nemám co vytknout.

Třetí díl, jako obvykle hodnotím plným počtem. Líbí se mi střídání postav a jejich samotné vykládání příběhu. Těším se na další díl.

Knihu jsem si půjčila v knihovně na základě toho, co se teď děje na Ukrajině a chtěla jsem zjistit trošku více informací. Zjistíte nějaké informace o tom, jak se Putin dostal k moci a jak poté této moci využívá ke svému bytí, vládnutí a vraždění.

Nemohu jinak než dát plný počet. Jedna z nejlepších krimi vůbec. Doporučuji číst knihy od začátku série, je to pro pochopení děje nejlepší. Vše navazuje. Ale nic se nestane, pokud tak neučiníte. Těším se na další díl :-)

Pan Sýkora je jeden z nejlepších krimi autorů v ČR. Líbí se mi jeho styl psaní a děj odehrávající se v Olomouckém kraji. Jsem z Přerova, takže srdcovka. Už se těším na další díly.

Asi nejslabší z celé série. Ale jako letní čtení k vodě ideální.

Mrazivé, špinavé, stísněné. Opravdový krutý život na Islandu. Navíc smutný příběh vražedkyně.

Děj najel hned od první stránky. Doporučuji číst od prvního dílu, jinak se člověk ztratí a vlastně nic nepochopí. Určitě se těším na další knižní počiny tohoto spisovatele :-)

Na severské krimi typu Nesbo, Adler či na Mankella to nemá ani z rychlíku. Hodně průměrně tato série začíná...

Dalším dílem je autor lepší a lepší. Anton Brekke mi nebyl v prvním díle moc po chuti, ale teď se těm jeho hláškám směju. Jeho postava je mix Carl Mørck z oddělení Q, Harry Hole a John Corey do DeMilleho. Opravdu skvělé. Můžu jen doporučit a další díl beru všemi deseti !!!

Nessera mám ráda, píše stylem, který se mi moc líbí. Doporučuji od něj COKOLIV :-)

Velice zajímavá kniha. Nutí k zamyšlení.... plasty, přelidnění, atd... Velice trefné myšlenky a postřehy. Je to až děsivé, že po nás vlastnic nic nezůstane. NIC :-)