Sixtínka Sixtínka komentáře u knih

Zberateľ detí Zberateľ detí Sabine Thiesler

Príbeh ma chytil a nepustil až do konca.

02.01.2025 5 z 5

My dvaja My dvaja Andy Jones

Ušlo to, hoci občas nudilo.

02.01.2025 3 z 5

Na jednej lodi Na jednej lodi Enja Rúčková

Enja mi je známa z čias dávno minulých. Prečítala som väčšinu jej kníh. Niektoré sa mi páčili viac, iné menej, ale potešila som sa, keď som v knižnici naďabila na túto jej novinku, a hneď som si ju brala domov, že si tak trochu pripomeniem tínedžerské časy.

Jednu hviezdu dávam len z úcty k jej predošlým knihám, ktoré sa mi páčili, lebo táto... no, za veľa nestála. Strašná zlátanina.

17.12.2024 1 z 5

Láska je chyba v programe Láska je chyba v programe Maxim E. Matkin

Dala som autorovi druhú šancu a musím povedať, že som rada. Páčilo sa mi to viac než Polnočný denník. Tempo je svižné, číta sa to ľahko, príbeh pobavil. Taká fajn oddychovka na odreagovanie.

13.12.2024 4 z 5

Za to mi zaplatíš! Za to mi zaplatíš! Petra Nagyová Džerengová

Veľmi realistický príbeh, ktorý človeka nenechá chladným. Čítalo sa to dobre, aj keď nie vždy ľahko. No život, žiaľ, prináša aj takéto situácie.

11.12.2024 4 z 5

Hra na lásku a nenávisť Hra na lásku a nenávisť Sally Thorne

Väčšinu času ma príbeh nebavil. Čakala som, že to bude vtipná romantika, taká akurát na príjemné odreagovanie, no bola to prevažne nuda. Postavy nie veľmi sympatické, ich detinské správanie mi liezlo na nervy a na to, ako Lucy údajne tvrdo makala, že nemala ani čas navštíviť rodičov, tak som mala pocit, že do práce chodí len preto, aby sa neustále obzerala v lesklých povrchoch pracovne, rúžovala si pery alebo pozorovala Joshuu.

03.12.2024 1.5 z 5

Ahoj, tu je Sam Ahoj, tu je Sam Dustin Thao

Kto by odolal takej krásnej obálke? Aj anotácia znie zaujímavo...

Z príbehu som však trochu sklamaná. Nečítalo sa to zle a nájdu sa v ňom aj pekné pasáže, no myslím, že autor sa s tým hlavným nápadom mohol trochu viac pohrať. Mám príliš veľa otázok a málo odpovedí.

A Julie bola občas neznesiteľná a liezla mi na nervy, čo knihe nepridalo nijaké plusy navyše, takže len tri hviezdy.

27.11.2024 3 z 5

Listy z ostrova Skye Listy z ostrova Skye Jessica Brockmole

Krásny a veľmi dojemný romantický príbeh, ktorý pohladí nejednu ženskú dušu. Hoci som do tejto knihy šla s miernymi obavami (och, celé to bude formou listov?), je to spracované perfektne a ja nemám knihe čo vytknúť. Odporúčam.

19.11.2024 5 z 5

Takmer úplne normálna Takmer úplne normálna Hannah Sunderland

Mne sa ten príbeh páčil. Bol zaujímavý, mal spád a niesol v sebe aj hlbšiu myšlienku. Effie je veľmi svojská povaha, niekomu možno bude pripadať neznesiteľná, ale ja som jej akosi rozumela a celkom som ju chápala. Jej prerod bol skvelý a musím uznať, že sa s tým autorka pekne vyhrala.

Aj romantická linka mi vyhovovala, takže nemám knihe čo vytknúť a rozhodne odporúčam.

12.11.2024 5 z 5

Vianočné želanie Vianočné želanie Melissa McClone

Za mňa to teda nebolo nič moc. Carly mi tak trochu liezla na nervy a zo života záchranárov mohla autorka vytrieskať omnoho viac. Navyše, kde sa celý čas flákal otec detí?! Čo sa ubytoval so ženou v nemocnici? A načo, preboha? Či utekal z práce rovno do bordelu či k milenke?

12.11.2024 3 z 5

Bubble Bubble Anders de la Motte

Ani tejto tretej časti nemám čo vytknúť. Dostala som, čo som chcela aj čo som od nej očakávala.

Buzz Buzz Anders de la Motte

Za mňa fajn pokračovanie a autor si udržal latku (pre mňa) v rovnakej výške.

Hra Hra Anders de la Motte

Čítalo sa to dobre, príbeh zaujal, v podstate som dostala, čo som chcela.

Ten bozk Ten bozk Jana Benková

Jednohubka, ktorá neurazí, ale ani nenadchne. Na vypnutie pri vode však môže byť.

02.09.2024 3 z 5

Melónová aféra Melónová aféra Evelin Červienková

Nebavilo ma to.

02.09.2024 1 z 5

Spoľahlivá manželka Spoľahlivá manželka Robert Goolrick

Dalo sa to prečítať, ale keby som vedela, čo ma čaká, tak do toho nejdem.

02.09.2024 2 z 5

Slepý inštinkt Slepý inštinkt Andreas Winkelmann

Chytí vás a nepustí až do poslednej strany.

02.09.2024 5 z 5

Každé ďalšie leto Každé ďalšie leto Carley Fortune

Bez debaty ODPORÚČAM. Je to fakt skvelý príbeh.

02.08.2024 5 z 5

Pachuť slov Pachuť slov Alica Bartková

Celkom zaujímavá jednohubka.

02.08.2024 4 z 5

Útočisko Útočisko Nicholas Sparks

Mne táto kniha od Sparksa akosi nesadla. Nebavila ma.

02.08.2024 2 z 5