Skatty komentáře u knih
Opět skvělá kniha.Snad ještě lepší než první díl. Ani mi moc nevadilo, že v půlce knihy už bylo jasné kdo je vrah. Nutilo mně to číst dál, abych se dozvěděla jakým způsobem Erika Fosterová vraha nakonec dostane. Kniha mi zpříjemnila dva dny v posteli protože jsem chytla nějako virózu. A hned se vrhám na další díl. Pan Brynza opět nezklamal. Jen tak dál. Těším se a pevně doufám, že brzy vyjdou u nás další díly. Vřele doporučuji!!!!
Skvělá detektivka, kterou jsem přelouskala za dva dny. Těším se na další setkání s Erikou Fosterovou. Vřele doporučuji!!!
Skvělá kniha, moc mě bavila! Akorát mě mrzí,že jsem se nedozvěděla co se stalo s Adamovými kamarády. Jsem zvědavá na další knihu. Vřele doporučuji!
Kniha se mi moc líbila. Mám ráda historické knihy s detektivní zápletkou.
Kniha byla velmi napínavá, bavila mě. Ale jednu hvězdičku dávám dolů za konec knihy.
Příjemná detektivka. Taková milá. Žádné krváky. A to se mi líbilo. Hlavně městečko Tinker's Cove, půlmetrové závěje sněhu a mráz. Ikdyž ještě neskončilo léto, měla jsem chuť si navléct tlusté ponožky, zachumlat se do deky, sednout si k zapálenému krbu a popíjet u čtení horké kakao. Skvělé a doporučuji.
Je to čím dál tím napínavější. Jsem zvědavá jak se to ve třetím díle všechno vyvrbí. Bezva čtení. Doporučuju.
Moc jsem si čtení knížky užila. Od začátku až do konce.
Kniha se mi líbila. Ostatně jako všechny knihy od této autorky.
Zhltla jsem jí za dvě odpoledne. Příjemná oddechovka. Těším se na další díl.
Bezva vtipná kniha, oddechovka na léto. Není to nic náročného, ale svůj účel splnila dle mého očekávání skvěle. A během čtení jsem měla neustále chuť na něco dobrého :)
Moc se mi tato kniha líbila a už se těším na další díl. A mám v plánu i seriál, ale to až přečtu knihy. Protože kniha je většinou vždycky lepší než film. Alespoň co se mých zkušeností týče :) Takže uvidíme. Vřele doporučuju všem :)