smithynka smithynka komentáře u knih

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Angela opět nezklamala. Kniha se skvěla četla, příběh byl zajímavý, jenom ten konec se mi úplně nelíbil.
Musím říct, že jsem se ani chvilku nenudila.
Už se těším na další díl :).

30.12.2019 5 z 5

Učedník Učedník Tess Gerritsen

Super navázání na Chirurga. Kniha má zajímavý příběh a dobře se čte. Určitě doporučuji přečíst.

05.12.2019 5 z 5

Nespoutané sny Nespoutané sny Kathryn Harvey (p)

Knihu jsem měla už několik let doma a moc jsem se do ní nehrnula, nic jsem od ní neočekávala. Teď jsem ji dočetla a musím říct, že jsem nadšená. Zajímavý, poutavý příběh, který se čte skoro sám.

12.11.2019 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Krásný příběh, zajímavý děj. Trochu mi vadilo přeskakování v čase, ale dalo se to přežít :)

07.11.2019 5 z 5

Řezník Řezník Jennifer Hillier

I když známe identitu vraha hned na začátku knihy, tak se při čtení člověk rozhodně nenudí. Kniha je velmi čtivá a má zajímavý příběh. Autorka píše opravdu skvěle a je škoda, že napsala jen čtyři knihy.

31.10.2019 5 z 5

Před bouří Před bouří Diane Chamberlain

Zajímavý příběh, poutavý.

24.10.2019 4 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Skvělá, svižná kniha. Konec trochu přehnaný, ale jinak pěkný příběh.

12.10.2019 4 z 5

Prokletá minulost Prokletá minulost Pamela Hartshorne

Zajímavá kniha, která se dobře četla. Příběh byl poutavý.

23.09.2019 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

WOW...Skvělá fantasy kniha. Bavila mě, krásně se četla. Od první stránky až do poslední jsem se nenudila. O to víc mě těší, že kniha je od české spisovatelky. Vřele všem doporučuji :)

20.09.2019 5 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Kniha nebyla špatná, ale něco mi na ní úplně nesedlo, možná styl psaní... Příběh byl zajímavý. Od jednoho momentu mi bylo jasné, kdo za tím vším stojí, ale i tak se mi závěr knihy líbil.

16.09.2019 4 z 5

Princ a chuďas Princ a chuďas Mark Twain (p)

Na knihu jsem náhodou narazila v knihovně. Byla vystavená, tak jsem si řekla, proč ne. Všichni přeci známe ten příběh, kdy z prince se stane chuďas a z chuďase princ.
Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Příběh je krásně napsaný, svižný a i vtipný.

11.09.2019 5 z 5

Spiklenci z lásky Spiklenci z lásky Jaromír Jindra

Kniha se mi líbila. Na začátku jsem se nemohla začíst, ale po cca 100 stránkách mě kniha začala bavit. Klidně bych přidala i více historie.
Zkusím další knihy od tohoto autora.

11.09.2019 4 z 5

Ať vejde ten pravý Ať vejde ten pravý John Ajvide Lindqvist

Knihu jsem četla podruhé. Film jsem také viděla, kniha je prostě kniha. Dobře napsaná a čtivá. Prosně krásný upírský příběh s pravým přátelstvím.

Po přečtení komentářů. kdy spousta lidí tady píše, že je to drsnější než Stephen King... No, nevím. Ano, kniha byla občas "drsná", ale s opravdovou Kingovkou se to nedá srovnat.

05.09.2019 4 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Knížka byla zajímavá, četla se sama. Určitě si přečtu další knihy této od této autorky.

03.09.2019 5 z 5

Prostá pravda Prostá pravda Jodi Picoult

Zajímavá kniha, bavila mě. Některé pasáže byly zdlouhavé, ale na druhou stranu je možné, že bez nich by to nebylo ono. Ellie byla skvělá, hrozně jsem ji fandila. Já bych na jejím místě Katii asi zabila :D.

26.08.2019 4 z 5

Perníková chaloupka Perníková chaloupka Carin Gerhardsen

Zajímavá kniha, která se velmi dobře četla. Jméno vraha je vám jasné už od začátku, ale i tak mě kniha bavila.

21.08.2019 5 z 5

Podzimní trůn Podzimní trůn Elizabeth Chadwick

Krásná trilogie. Eleonor Akvitánská byla silná žena a velká královna, ke které osud nebyl zrovna přátelský. Když se nad tím zamyslím, kolik žen by zvládlo to co ona a přitom se nezbláznila a dožila se tak úctyhodného věku jako Eleonor.

26.07.2019

Co zbylo z mojí sestry Co zbylo z mojí sestry Nuala Ellwood

Ze začátku jsem měla problém se začíst, ale později jsem se do knihy dostala a začala mě bavit. Je pravda, že konec byl trochu překombinovaný, ale i tak pro mě zajímavý a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla.

16.07.2019 4 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Michelle Frances

Dvě ženy, kdy na jedné straně stojí matka a na druhé straně přítelkyně. Kniha plná lží, nenávisti a intrik.

Kniha byla super, dobře se četla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a přečteno za den. Trochu více bych rozvinula konec, který byl takový "zrychlený" a jenom na pár stran.

11.07.2019 4 z 5

Jákobovy barvy Jákobovy barvy Lindsay Hawdon

Knihu jsem přečetla, ale úplně mi nesedla. Nejzajímavější byl příběh Lor, ale zbytek nic moc.

09.07.2019 2 z 5