smithynka komentáře u knih
Kniha se četla dobře, přečtená za den :). Příběh zajímavý, poutavý, spíše trochu lehčí děj než abych to nazývala psychothriller.
Začátek mi přišel trochu nudný, ale pak jsem se začetla a musím říct, že kniha se čte opravdu dobře.
Zajímavá fantasy kniha, která se dobře četla. Jen jsem od ní čekala trochu více a wow efekt se rozhodně nekonal. Chyběla mi vysvětlení na určité postavy a proč se některé věci dějí. Jsem zvědavá na další díl.
Po předchozím díle, který se mi ani trochu nelíbil, jsem se bála vzít do ruky další díl. Odhodlala jsem se a bylo to dobře. Kniha mě bavila, zajímavý, napínavý příběh.
Tento díl knihy mi přišel trochu slabší, nezáživný. Malino chování mi lezlo krkem. Doufám, že v dalším díle to bude lepší.
Kniha je skvělá. Děj plný zvratů a překvapení. V jednu chvilku si říkáte, proč nejde na policii a chová se trochu jako husa a pak přijde rozuzlení, kdy všechno pochopíte :).
Skvělá kniha. Trpaslíci se mi líbili o trochu více, ale i Alfové mají něco do sebe. Člověk je vidí hned v jiném světle :).
Skvělý autor, který píše skvělé knihy.
Příběh byl zajímavý, měl zápletku i napětí.
Kniha mě zaujala už od začátku. Byla čtivá, zajímavá, hlavní postavy sympatické... Konec byl trochu předvídatelný, ale jinak velmi zajímavá kniha.
Na začátku mi trvalo, než jsem se začetla, ale konec první části mě tak překvapil, že jsem listovala na začátek knihy a hledala, co mi vlastně uniklo. A druhá část knihy byla úžasná. Kniha je vynikající thriller a za mě ji mohu jenom doporučit (jenom se člověk musí prokousat začátkem).
Nádherná kniha, nemohla jsem se od ní odtrnout. Doporučuji
Knihu jsem přečetla a jsem ráda, že už to mám za sebou. Vůbec mě nebavila. Hadrový panák se mi líbil. Ale myslím, že další díl už čist nebudu.
Hezká kniha, zajímavá, čtivá. Příběh mě naprosto uchvátil už od prvních stran. Těším se, až začnu číst další díl.
Napínavá kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. A ten závěr? Skvělý. Moje první kniha od této autorky a určitě budu ve čtení jejich knih pokračovat.
Krásná kniha, která mě příběhem pohltila. Doporučuji přečíst :)
Moje první kniha od této autorky a musím přiznat,že jsem bojovala s tím, abych knihu neodložila. Dlouho mi trvalo se začíst a jsem ráda, že už jsem knihu dočetla. Téma bylo zajímavé, ale to podaní... trochu ztráta času.
Autorce zkusím dát ještě šanci s jinou knihou, tak snad to bude lepší.
Začátek knihy byl dost podivný a chvilku mi trvalo, než jsem se začetla. Kniha byla příběhově zajímavá, jen mi moc nesedl styl psaní.
V knize se Jurek vyskytuje skoro jako nadpřirozená bytost. Dokázal vstát z mrtvých, všechno ví, všude je, prostě trochu Hulk, trochu Superman, až je to dost nereálné. Doufám, že v dalším díle opět nevstane z mrtvých. Těším se na další díl, na nové zápletky, případy, postavy.
Kniha super, ale z celé série zatím nejslabší.