stefi61 komentáře u knih
Robert, to je vždy pecka
Přečteno rychlostí blesku :)
Nemám ráda začátky knih...ale tato mě vtáhla hned od první kapitoly.
Kdyby kniha byla poloviční,asi by mě to nadchlo více.Takhle musím říci,že to bylo celkem zbytečně natažené.Ale i tak se to dalo číst
Čekala jsem asi trochu dramatičtější závěr.
Ze začátku jsem se trochu ztrácela ve jménech. Ale jinak hodnotím kladně :)
Nestává se mi často že bych knihu nedočetla, ale tohle se nedalo číst. Téma vypadalo zajímavě, ale četla jsem četla a zjistila jsem že obsah vůbec nevnímám a do čtení se nutím. Takže za mě nečíst a nekupovat
Zajímavý příběh, stojí za přečtení. Moje první kniha od Nory a myslím že určitě vyhledám i další knihy od ní
Ze začátku jsem si myslela že bude kniha podobná erotickým románům, typu 50 odstínů. Ale pak se z toho vyklubal zajímavý příběh o ženě která žije ve zlaté kleci. Opravdu jsem se do knihy začetla a velice mě zaujala. Zařazuji ji mezi své oblíbené a před autorkou smekám. Určitě vyhledám i její další knihy
Sandra nikdy nezklame. Zajímavý příběh. Ke konci jsem se chvilkami docela bála :) Doporučuji
Zajímavé čtení. Styl spisovatelky je strohý, jasný, bez servítek. Myslím že zkusím i další knihy od ní. Doporučuji
Možná jsem od knihy čekala více. Začátek byl velice zajímavý. Ale nejspíše jsem čekala více strhující děj a napětí. Ale i tak jsem knihu přečetla v krátkém čase a doporučuju ji
Trilogii 50 odstínů jsem si oblíbila. Ale tato kniha mě ničím nezaujala...
Mně se kniha líbila. První půlka byla o dost zajímavější. V posledních kapitolách se stále dokola opakovalo téma rozchodu. Čekala jsem "rozlousknutí"
Kdyby měla kniha pokračování, byla bych spokojenější. Ale doporučuji
Váňová je prostě třída. Zajímavé příběhy, velice poutavé. Doporučuji