stefi61

Sandra Brown jindy nezklame. Začátek knihy byl naprosto strhující. Bohužel, nastaly situace kdy jsem se v části knihy "trochu nudila" a těšila se kdy kniha začne opět gradovat. Od konce knihy jsem taky čekala více. Ale i tak knihu doporučuji a zařadím ji mezi mé oblíbené

Sandra nezklamala. Jedna z nejlepších knížek co jsem od ní četla. Konec mohl být trochu rozvinutý. Doporučuji

Všechny tři příběhy byly zajímavé, daly se číst a vtáhly. Doporučuji

Téma 2.světové války zajímavé, ale opakují se tu stále dokola dlouhé dialogy mezi hlavními hrdiny, což je docela únavné. Kniha není tak dlouhá, takže se dá přečíst za chvilku

Zajímavá kniha. Děj nebyl strhující, ale téma čtivé. Doporučuji

Kniha mě velmi překvapila, přečetla jsem jí jedním dechem. Je zajímavá, má spád, jen od konce jsem čekala klasický "happy end"

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Opravdu mě nadchla. Doporučuji

Kniha postrádá spád. Děj ani téma by nebylo špatné, jen postrádám jiskru která by mě přinutila se ke knížce vracet nebo se od ní neodtrhnout

Kniha mě naprosto zklamala. Čekala jsem další trhák a od začátku jsem se musela nutit číst. A nakonec jsem knihu ani nedočetla. Jedním slovem "nudné" ani bych neřekla že to psal ten samý Brown od kterého jsem četla předešlé tituly.

Tak to byla bomba :) Ze začátku životopisné v pravém slova smyslu a druhá část knihy je tedy opravdu strhující....Jedině konec knihy mi přijde už trochu zbytečně natažený. Ale určitě doporučuju přečíst

Velmi zajímavá kniha, pro ty kdo se zajímají o arabskou kulturu, v této knize konkrétně Irán, mohu jen doporučit. Na konci jsem čekala happy end, ale i tak se mi kniha příjemně četla

Ze všech tří dílů asi nejslabší. Některé situace byly zbytečné, zdlouhavé, některé se buď opakovaly nebo byly podobné jako v prvních dvou dílech. Ale i tak, krásná pohádka se šťastným koncem :)

Lepší než třetí díl, ale i tak Bílá masajka je nejlepší. Kniha je však štivá, a jsou tu dojemné momenty

Jsem ráda že aspoň druhé díle se kniha začíná odlišovat od známějších 50 odstínů, takže doporučuji, nezklamala, právě naopak

Velmi podobné jako 50 odstínů šedi, takže pro ty které kniha nadchla, doporučuji

Monyová prostě nezklame. Konec trochu záhadný, ale to je na každém aby si ho podle své fantazie domyslel :)

Mohu hodnotit jedině kladně, kniha mě velice zaujala. I když konec knihy byl trochu političtější, což se dalo očekávat. Ale opravdu stojí za přečtení

Tak tato kniha mi asi dlouho zůstane v paměti. Od začátku sice pesimistická, ke konci tragická, ale k zamyšlení jak může špatná volba zničit život člověka a hlavně vzít život dítěti.
Doporučuji přečíst