Stonedal komentáře u knih
Další lahůdka od Golden Dog, tentokrát řízně vtipná, teda horůrek s velkým nadhledem a porcí zábavy při cestě přes mexiko
Bestiální kompilace známých i méně známých českých autorů, kteří zde složili jednu velkou poctu skvělému spisovateli S. Kingovi. Většina povídek jsou opravdu skvělé kousky, některé třeba trochu méně skvělé, ale přesto musím knihu jedině doporučit. Ne zdaleka všechny antologie jsou takhle dobré.
Za mě tedy dost náročná kniha (je fakt tlustá) a po pravdě není asi pro každého, ale tou svižností se překoná vše. A když připočtete slabost pro alegorii, hodnocením šetřit nebudete.
Misantropova bible... je tato kniha - to si netroufám tvrdit, ale jisté je, že je to vážně nářez, který každému misantropovi udělá dobře.
České detektivky mají něco do sebe, to jsem říkal už když jsem jako dítě četl případy Oty Finka (Knedlík na hrad). I zde jde o kvalitní krimi.
Díky této knize jsem objevil polský horor a hned na první dobrou úspěch. Hodlám setrvat.
Moje první setkání s edicí Zrnka temnoty. Oko tady ukazuje, co edice znamená, tedy jen jistá zrnka... temnoty. Nicméně četl jsem s takovou chutí, až se mi udělalo zrnko ječné.
Kvalitní kniha a skvělé napsáno, jen jsem na trochu jiné... styly. Problém je u mě, jako vždycky. Klidně ale doporučím.
Čteno tedy pouze jen ušima, ale nesmírně kulervoucí audiozážitek. Až dám všechny goldedogský knihy, asi si tohle i přečtu.
Skvělá kniha. Snad až neuvěřitelné, že to napsal čech - nic proti českým autorům. Počin, který si určitě přečtu ještě jednou.
První kniha Jiřího Sivoka a hned takový nářez. Velké překvapení. Mám tam ještě Líp už bylo, tak uvidíme... jestli bude "ještě líp".