stoun25 komentáře u knih
Jedna z nejoblíbenějších knih mého dětství, teď jsem ji znovu četl svým dětem a líbila se i jim.
Plný počet hvězd.
Abych nezapomněl, vyhrabal jsem i gramofonovou desku a i ta je úžasná.
Dobře jsem se zasmál. Těším se na další knihy
Jedna z mých nejoblíbenějších knih... Dlouhá, předlouhá souvětí. Nádhera
Tak bych dal šest hvězd, jelikož se mě to dotýká. Zažil jsem punk v popisované době, zažil jsem Plzeň... Skvělá kniha, dobrý příběh, literárně také skvělé...
Sedm hvězd...
Krásná kniha o přátelství. Dost mi to připomnělo Foglarovy knihy
Tahle kniha mě vyrazila dech. Čekal jsem něco úplně jiného a byl jsem překvapen jak dějem, tak literárním zpracováním.
Trochu mě připomněla Jana Pelce.
Za mě plný počet...
Film jsem neviděl, ale kniha byla docela slušná. Ne tak skvělá jako Škola Malého stromu, nebo Odvedu vás do Sierra Madre, ale poměrně hezky vypráví o způsobu života na divokém západě.
Líbí se mi tento styl humoru, mám rád sarkazmus a nadsázku, ale šlo to do půlky knihy, potom to začínalo pokulhávat. Na začátku jsem se, ale fakt hodně nasmál i když jsem byl se strýcem v nemocnici jako doprovod a na chodbě strávil 5 hodin... Bez tý knihy by mě vybouchla hlava..
Mě se naopak kniha líbila. Odvaha některých lidí byla neuvěřitelná
Perfektně zpracované dokumentární dílo o Hermannovi. Jediné co mě mrzí je místy zkomolený překlad a překlepy v textu.
Je to přesně jak napovídá název knihy, jedním uchem naveselo, druhým ven.
Kniha mě pobavila, ale v hlavě neuvízne.
4 hvězdy.
Už je to dávno co jsem tuhle knihu četl. Dnes jsem začal hledat nějakou pořádnou knihu do které bych se pustil a našel Enderovu hru. Po všechno těch letech si přesně pamatuji děj a atmosféru knihy (a to je co říct). Dodatečně hodnotím p plným počtem hvězd a těm co nečetli doporučuji.
Slušný příběh, ale ubírám body za sloh.. Všechny knihy od paní Rowlingové mi přijdou tak slohově jednoduché že bych myslel že to napsala v šestnácti letech. To jediné mi kazilo dojem z knih.
Knihu jsem nebyl schopen dočíst a nemám v úmyslu se k ní vracet.
Myslím si, že je v nás 2000 let zakořeněné křesťanství (i když nechodíme do kostelů a nejspíš nevěříme, ale naši předci tak žili).
A tohle patří do jiných krajin a jiné kultuře.. Snažil jsem se pochopit, ale...
Četl jsem teď knihu dětem a vrátil se tak do dětství.
Kniha se mi líbila a malým ještě víc.