studentice

tento díl mě bavil, i když souhlasím s předešlými komentáři, že konec byl až moc překombinovaný

Tato knížka se četla úplně sama, užívala jsem si každou stránku. Další skvělý díl, už se nemůžu dočkat dalšího.

Knížka se moc povedla. Doufám, že autor napíše brzy další díl

Po přečtení knihy bych se hned do Japonska vydala...přijemný relax

Knížka se mi líbila, hvězdičku však odebírám za konec, který byl na mě ukvapený a nereálný.

Skvělý díl, ale opět otevřený konec, takže se nemůžu dočkat dalšího pokračování. Opět série, která mě opravdu chytla. Mám pocit, že autoři píší každým dílem lépe

Tento díl mě opět bavil. Už se nemůžu dočkat pokračování příběhu hlavních hrdinů...

Knížka mě opravdu bavila, i když nebyla moc optimistická. Chtěla jsem vědět, jak vše dopadne:)

Velmi čtivá kniha určená ženskému publiku. Je to takový erotický thriller, ale líbil se mi konec, za který dostává ode mně knížka hvězdičku navíc:)

Místy na mě až moc drsné, ale hodně dobré. Policisté jsou sympatičtí. Těším se na další díly:). PS: Na doporučení jsem četla nejdříve Devátý hrob a pak se vrátila k tomuto prvnímu dílu kvůli návaznosti. A bylo to rozumné:)

Velmi napínavé, téměř až hororové. Občas jsem musela od knížky odejít, protože mě drásal její děj, ale samozřejmě jsem se musela zase rychle vrátit, protože jsem chtěla vědět, jak to všechno dopadne:)

Autorka píše velmi čtivě a hlavní hrdinka je velmi sympatická. Ráda si přečtu další knihy z této série.

Červená knihovna, ale bavilo mě to. Hlavní postavy byly sympatické a i když byl konec stěží uvěřitelný, tak jsem si knihu moc ráda přečetla.

Hezky se tento díl četl. Na mě možná moc drsné. Jen mi chybělo víc o životě hlavních postav

Tenhle díl se autorovi povedl. I když mám asi raději sérii s Erikou, tak knížka mě bavila a její čtení jsem si užila:)

Je to pořád Harry, ale.. příběh mi přišel překombinovaný a od autora jsem četla už mnohem lepší knihy. Nicméně se už teď nemůžu dočkat další kníhy od autora

Knížka byla opět skvělá, zamotaná, ale tak akorát. Doufám, že autor brzy napíše další knihy:)