Stupino komentáře u knih
Tuto knihu jsem si pořídil přes informaci na twitru. Všechny názory na tuto knihu co jste zde napsali jsou pravda. Ta kniha je super a humor je skvělý.
Můj osobní rekord. Půjčil jsem si knihu od kolegy, že si jí nejdříve přečtu a pak kouknu na film co běží na Netflixu. Knihu jsem v kuse přečetl za 16.5 hodiny, nešlo to odložit. Je to skvělé dílo.
Syn to měl jako povinnou četbu, tak se kniha u nás musela udržet o trochu déle, abych si též ukrojil z trošku toho Foglara. Super oddechové.
Moje druhá Verneovka, a musím říct, že je to super kniha. Našel sem jí na půdě mezi dalšími knihami. Rok vydání 1971, zažloutle listy a vůně starých knih. Při čtení bylo i šňupání.
Včera dočteni první Milénium a můžu říci, že to byla moje první krimi v životě a hned super nářez. Už mám na stole zbylé díly. Už aby bylo volno a já se mohl začíst. Filmy odkládám na později, abych si nekazil bujnou fantazii při čtení.
Teď jsem to dočetl a nic lepšího jsem ze života nečetl. Je to super napsané, úplně mě to pohltilo. Člověk po přečtení má chuť vlézt na kolo a jet kamkoliv s brašnami. Už jsem si je pořídil a rok 2020 je dovolená jen o kolech sice po Čechách, ale zážitky vám nikdo nevezme. Doporučuji 100%.
Teď jsem to dočetl a zase prda, prda,prda. Měl jsem asi měsíc prodlevou, protože nebyl čas, ale pak mi stačilo 14 večerů a dorazil jsem to. Večer otevírám a uzavíram milénium a pak hnedka na filmy. Ten spisovatel je génius vydolovat z lebky něco takového a hodit to na papír. Za mě super.
Zase jsem po pár letech sednul k Warhammeru 40K a opět mě to nezklamalo. Hned švih od prvního řádku a přečteno jedním dechem. Konec taky skvělý, krásně dlouhý nic ustřiženého za druhým listem. Už jsem se hne vrhl na další díl.
Tohle byl masakr. Životopis Frankse je řež od začátku až do konce. Presouvam se na poslední díl.
Po téhle knížce jsem sáhl, neboť jsem už měl plné zuby sci-fi. Musel jsem si odpočinout od toho vesmíru. Říkám dobrá volba. Tahle kniha mě chytla a bavila mě celou dobu. Jdu na další příběh.
Sáhl jsem po této knize a asi po 20 stranách jsem zjistil, že už jsem to četl. no nic tak jsem to dočetl, protože jsem si konec nepamatoval. Je to krásné pohodové čtení.
Knihu jsem dostal včera 24.12.2022 pod stromeček. Je to krásná pohádka. A do kina určitě na tuto pohádku nepůjdu. Nebudu si to kazit. Čteno jedním dechem, za pár hodin.
Tenhle díl byl super. Mělo to švih od začátku až do konce. Hned jsem se vrhl na třetí díl. Skvělá oddechovka.
No co k tomu říci, 9 kapitol ohromná nuda, ale vydržel jsem. 10 kapitola to trochu napravila, jak se bojovalo. Teď mám rozečtený druhý díl a nastoupil mu tam na palubu jeden zachráněný debil, tak to má trošku šmak. Snad to dočtu.
Tohle čtení nepotřebuje recenzi, je to super.
Opět super nářez, je hezké, že se do bitky zapojili i Češi s Téčkem. Ale ten příběh nemá konec. Tak jsem zase na vážkách. Nevíte někdo jestli je nějaké pokračování?
Přečteno a super věc, hlavně vybočení. Vlkodlačí řež jakou jsem kdy četl. Super masakr. Nic se nemusí hledat, vše je pěkně postupně vysvětleno a do konce knihy není nic uspěcháno, jako některé knihy, těmi se prokoušete ke konci a pak dvě strany hrc prc a konec příběhu a člověk čumí, kde je aspoň ještě pět stran pořádného konce. Za mě super počtení s vlkodlaky.
Od Eddingse jsem přečetl skoro všechny ságy co vyšli. Mám je schované. Takže za mě je to super čtení co mě hodilo do víru knih. Snad to jednou předám synkovi nebo dceři.
S mojí super fantazií se to čte samo. Tento díl byl o špetku lepší než první. Vyjasnili tu pár mých otázek takže skvělé. Těším se na třetí díl.
Tak hotovo. Byl to sešup a super čtení. Sci-fi z období po 1. Světové válce to byl nápad. Fakt se to povidlo. Dávám palec hore. I zbraně jsem si dohledali na netu, abych viděl jak vypadaly.