Stupino komentáře u knih
Kniha super, a příběhy s kriminální zápletkou jsou skvělé. Druida už jsem přečetl celého, tak ještě Pečetnika.
Dle rady jsem si nejdříve rozečetl Oberonovu předehru, jen do příběhu abych navázal na tuto knihu a super. Krásný příběh jako vždy. Teď pokračuji dal v předehře a krásně to do sebe zapadá. Přečtu si všechny knihy od Hearnea, je to super čtení.
Tak jsem si od Železného druida odskočil k pečetníkovi a po 4 večerech už je po knize. Za mě opět krásný příběh, který odsejpa a chytne hned od prvních řádků.
Dcera 7 let, si tuto knihu půjčila v knihovně. Přemlouval jsem jí ať si půjčí nejdříve 1 díl. Ne půjčila si toto a stejně to nečetla. Tak jsem si to přečetl já. Je to krásně napsané. Tak začnu od 1 dílu, ať to má trochu řád.
Moje druhá Verneovka, a musím říct, že je to super kniha. Našel sem jí na půdě mezi dalšími knihami. Rok vydání 1971, zažloutle listy a vůně starých knih. Při čtení bylo i šňupání.
Tenhle díl se povedl, úplná krimi, jsem zvědavý kdo je ten temný co usiluje o život druida. Super oddchovka.
Tak jsem se po dlouhé odmlce vrátil k pokračování a mělo to krásný šmrnc. Za 14 dní hotovo a už jsem u dalšího dílu. Chtělo to odmlku, byl jsem toho přežraný.
Syn to měl jako povinnou četbu, tak se kniha u nás musela udržet o trochu déle, abych si též ukrojil z trošku toho Foglara. Super oddechové.
Sáhl jsem po této knize a asi po 20 stranách jsem zjistil, že už jsem to četl. no nic tak jsem to dočetl, protože jsem si konec nepamatoval. Je to krásné pohodové čtení.
Knihu jsem dostal včera 24.12.2022 pod stromeček. Je to krásná pohádka. A do kina určitě na tuto pohádku nepůjdu. Nebudu si to kazit. Čteno jedním dechem, za pár hodin.
Těšil jsem na další díl a musím říct, že opět nářez. Mě se to líbilo. Konec je super.
Tuto knihu jsem dostal jako dárek k narozeninám a musím říci, že to bylo skvělé čtení. Úplně něco jiného než jsem doposud četl. Rychle to odsýpalo pod očima. Je čas se teď zakousnout i do Kotlety myslím Frantu. Už si na to brousím zuby delší dobu.
Můj osobní rekord. Půjčil jsem si knihu od kolegy, že si jí nejdříve přečtu a pak kouknu na film co běží na Netflixu. Knihu jsem v kuse přečetl za 16.5 hodiny, nešlo to odložit. Je to skvělé dílo.
Četlo se to hezky, ale čekal jsem více úsměvných kapitol. Tři muži ve člunu jsou lepší.
Teď jsem to dočetl a ne se to líbilo, mělo to švih. Zápletka dobrá a hlavně na konci se věnovali vysvětlení. Za mě dobrá čtivá kniha.
Koukám, že všichni jste překvapení z děvčat v jeho knize. Mě překvapilo, že když už se o nich zmiňuje tak na přední místa dává vždy chlapci a děvčata. Jinak je to krásné čtení. Já si to přečetl z důvodu, že synovi to trvalo dva měsíce než to dočetl.
Tenhle díl byl super. Mělo to švih od začátku až do konce. Hned jsem se vrhl na třetí díl. Skvělá oddechovka.
Po téhle knížce jsem sáhl, neboť jsem už měl plné zuby sci-fi. Musel jsem si odpočinout od toho vesmíru. Říkám dobrá volba. Tahle kniha mě chytla a bavila mě celou dobu. Jdu na další příběh.
No co k tomu říci, 9 kapitol ohromná nuda, ale vydržel jsem. 10 kapitola to trochu napravila, jak se bojovalo. Teď mám rozečtený druhý díl a nastoupil mu tam na palubu jeden zachráněný debil, tak to má trošku šmak. Snad to dočtu.
Tohle čtení nepotřebuje recenzi, je to super.