Szilvia1 komentáře u knih
Poslední díl o domě hedvábí mám za sebou,díl, ve kterém se všechny tajemství vyjdou najevo a na konci se každý najde svoji nápln do života.Je to pohádka,ale bylo tam i nějaké tajemství a to mám v příbězích ráda.
Příběh byl kouzelný,plný emocí.Držela jsem palce Myře aby měla odvahu odejít s Alexem třetím,a Vilka jí to usnadnila.Autorka příběh napsala příběh nádherně.
Příběh o jedném velkém spisovateli a jeho první manželky,která všechno zanechala a provdala se za něho,i když žili někdy z ničeho,ale byla s ním,a on ji opustil.Je to pěkný ale i smutný příběh jedné velké lásky.
Začátek příběhu o dvou žen,které jsou příbuzné,ale Sadie to v knihovně nikomu neřekne,se trošku vleče,ale čtenář musí pochopit jak to všechno začíná,ale pak se příběh rozjede a už se knížka nedá položit.Je to krásný příběh,od autorky je to první knížka kterou jsem četla,ale určitě ne poslední.Dlouho jsem na tuhle knížku čekala ale to čekání se vyplatilo a přečetla jsem krásný příběh.
Začátek příběhu se vlekl,ale pak se se děj rozjel a nevěděla jsem knížku položit.Musela být ta doba(předválečná ale i válečná) strašná.
Příběh byl pěkný,plný rodinných tajemství,které se během čtení dozvíme,ale ty nejhlubší se dozvíme až na konci,je to předvídatelný a napínavý příběh.
Třetí díl Cliftonovy kroniky je napínavá od prvního písmena až do posledního.Tady se už ukazuje,jak kdo bude v příštích dílech hlavní postavou,ale i ti stálý hrdinové budou mít svoji roli.Tuhle sérií jsem už chtěla přečíst i v madarsky,ale jsem ráda že jsem ji našla i česky.Už se těším na další díl,a určitě si přečtu i další díly jakmile vyjdou.
Knížka je pěkně napsaná,jenom mě neuchvátila,protože Angela byla prostě ta dokonalá,na všechno našla na jednou řešení,a ta její dcera byla prostě nejlepší.Ještě zkusím druhý díl,uvidím jak to s nimi dopadne.
Krásný příběh.Od autorky je to má druhá kniha,ještě musím přečíst třetí knížku.Autorka umí čtenáře chytit a nepustit,jak to bylo i s příběhem o Vivienne a Marcuse,který se poznali dost těžké a temné době a bylo jim souzeno jen tak krátky čas spolu.Ale i současná linka příběhu byla pěkná,Sophií potkalo neštěstí ale i na konci příběhu bylo dáno štěstí.Krásná byla jak minulá tak i současná část příběhu.Od autorky doufám,že i nadále budou vycházet tak pěkné a dojemné příběhy.
Knížku jsem včera nevěděla dát bokem byla jsem zvědavá jak to celé s Charlottiným otcem dopadne.Příběh byl navzdory předvídatelnosti krásný.Už se těším na další knížku od autorky.
Příběh byl krásný,bylo tam všechno-jídlo,kariéra,restaurace,dávné manželství a v neposlední řadě láska.Ale byl to příběh předvídatelný.Autorka umí psát pěkné příběhy,kde je spousta jídla.A navzdory předvídatelnosti to bylo pěkný.
První díl o Grace je smutný,protože se dozvídáme o hladu,utrpení a lásky která netrvala moc dlouho.Ostatní díly si přečtu,co ji ještě čeká na ceste ke štěstí.
Příběh o Marií Callasové je krásně napsaný.
Knížka byla čtivá,pěkně napsaný příběh ve kterém se holky které přišli z ruznych části města pracovat,se skamarádili navzdory války.Příběh je podobný Sestřiček,ale já jsem o ně taky ráda četla,a jsem ráda že máme tady takovou novou sérií.Další části si taky ráda přečtu.
Knížka Poslední měsíční dívka byla krásná. Příběh je napínavý,jak se Lizzy snaží vyřešit minulost nejen dvou dívek ale i její vztah ke své matce,ale je i láska,kterou moc nechce.Je to příběh o odpuštění ale i znovu nalezení sebe samu.
Knížka Jiné životy je smutná ale zároven i pěkná,protože i když Esther ztratí svou přítelkyní ale najde nakonec i štěstí.Je to příběh o ztrátě ale i o znovu nalezení sebe samu.Autorka má samé pěkné knížky,mě se líbily všechny její knížky.
Krásný příběh jedné lásky,která začala nevinně a stala se osudovou.Mám ráda knížky,které vyprávý příběhy minulé a současné.I v téhle knížce je to pěkně propojené.Mám autorčiné knížky ráda.
Druhý díl rodinné ságy o rodině Rothmannových byl pěkný,ale první díl byl lepší.Ještě na mně čeká třetí díl ságy.
Příběh byl krásný,i když příběh který knížka ukrývá je i smutný.Příběh vypráví o osudech dvou žen,které nejprv se nenávidí ale pak se spřátelí.Je to pěkný příběh.
Třetí díl o rodině Schwarzenbergu byla pěkná ale zároven i smutná,hlavně válečná doba.Budu se těšit na další knížku od autorky.