Szilvia1

Krásný ale i smutný příběh.Líbila se mi spíš ta minulá část,ale v té přítomné části se vše vyřeší.

Třetí díl je slabší,první díl byl nejlepší ale přečetla jsem do konce.V tomto díle už o Kirovových psalo málo,ale zmínky ještě byli.Celkově je to pěkná série.

Druhý díl byl pěkný,ale oproti prvnímu byl trošku slabší.Příběh se rozjížděl pomalu,ale když už Fleur byla v Rusku už se příběh rozjel a byl pěkně napínavý.Ještě si přečtu i třetí díl.

První díl o Anně je krásný i když jsem to četla už druhýkrát,protože prvně jsem knížku četla už dávno,a ted jsem si přečetla zase a musím říct,že ani ted nesklamala.Knížku jsem prvně spatřila v madařštině ale pak sem ji objevila i češtině a hned jsem ji i přečetla.Jdu na druhý díl.

Třetí díl o zvěrolékařkách je už víc o jejich dětí a vnoučat,které hledají svoji cestu,jak se uplatnit.Je to pěkná sága,jenom Gritiné chování se mi nelíbilo,ale vše se v dobré obrátilo.Jsem zvědavá,jakým dalším příběhěm nás autorka příště překvapí.

Příběh jedné rodiny,tří sester(dvě vlastní jedna nevlastní),které se nemají rádi,ale když je jedna z nich v problému,tak si pomužou.Je to pěkný příběh o rodině,je tady i tajemství,rozluštění až na samém konci,ale jsou i intriky,láska.Líbila se mi.

O císařovně Sisi je v dnešní době spousta příběhu,některé ji mají za zlou a některé ji za hodnou,ale tenhle příběh je vyprávěn od její kadeřnice Fanny,která ji byla oddána a její oddanost byla i odměněná.Je to pěkný příběh,i když autorka na konci knížky nám sdělí,že o životě Fanny se nic moc nedochovalo,ale navzdory tomu se jí podařilo napsat krásný příběh.

Příběh byl pěkný ale i smutný.Pěkné začátky,smutný konec,ale líbila se.

Příběh o třech sestrách byl pěkný,napínavý,vždycky se něco dělo,byla tady i láska,která se (ještě) nenaplnila,jsem zvědavá,co nám autorka ještě připraví v dalších dílech.

První díl o sestřičkách a o nemocnici Walfriede nám popisuje začátky,které nebyly lehké,ale postupně všechno se vyřešilo.Série je čtyřdílná,tak se máme na co těšit.

Třetí a poslední díl o kavárně ve Vídni je už víc o kavárně,ale setkáme se zde i s postavami z předchozích knih.Je tady spousta politiky,spousta intrik,ale rozuzlení nenechá na sebe dlouho čekat.Pěkné zakončení série o kavárně.

Knížka ukrývá víc příběhu,ale je jenom jeden,který se vypráví jenom na konci.I když ten jeden příběh nechce nikomu být vyprávěn,ale to si nechce líbit paní B.Je to smutný příběh jedné holky,která nemá lehké dětství ale musí zachránit svou mladší sestru.Příběh má trošku pomalejší začátek,ale každý je zvědavý na příběh Janice,protože každý má příběh.

Příběh byl napínavý jak se minulost rozplétala a jak Bailey začala věřit Hannah(nevlastní matce).

Knížka je psaná zvláštním zpusobem,ale příběh je smutný.Příběh je o Yvette a Jamesovi,který je vikář,ale jedna osudná rána kvuli které se dostanou na rozcestí a ještě i tajemství,které pak najde jejich syn,se musí James vyspořádat.Je to pěkný příběh.

První díl byl pěkný,romantická část byla předvídatelná,a konec byl i lehce detektivní,a proto se budu těšit na druhý díl.

Knížka je pěkně napsaná,příběh je ale smutný.Příběh o jedné lásce,která se nenaplnila,o třech sestrách,které se odcizili a o jedném domě v Itálií,o kterém nikdo nevědel,ale který jich spojí.Pěkný,emotivní příběh.

Pěkně napsaný příběh,na který se čekání vyplatilo.Na další díly si taky ráda počkám.