Szilvia1 Szilvia1 komentáře u knih

Poslední léto Poslední léto Karen Swan

První díl byl pěkný,romantická část byla předvídatelná,a konec byl i lehce detektivní,a proto se budu těšit na druhý díl.

25.06.2024 5 z 5

Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové Jennifer Probst

Knížka je pěkně napsaná,příběh je ale smutný.Příběh o jedné lásce,která se nenaplnila,o třech sestrách,které se odcizili a o jedném domě v Itálií,o kterém nikdo nevědel,ale který jich spojí.Pěkný,emotivní příběh.

22.06.2024 5 z 5

Osudná plavba Osudná plavba Tom Hindle

Příběh byl napínavý,i když takový konec jsem nečekala.

21.06.2024 4 z 5

Noční oheň Noční oheň Hanna Caspian

Pěkně napsaný příběh,na který se čekání vyplatilo.Na další díly si taky ráda počkám.

19.06.2024 5 z 5

Rozmarýnová zátoka Rozmarýnová zátoka Jenny Hale

Pěkný příběh,který je předvídatelný jaký bude konec.

16.06.2024 4 z 5

Vídeňská krev Vídeňská krev René Anour

Příběh byl napínavý od začátku až do konce,kapitoly nebyly ani dlouhé ani krátké.Už se taky těším na druhý díl,co asi bude vyšetřovat Fannie a její společníci.

14.06.2024 5 z 5

Runy osudu Runy osudu Christina Courtenay

Krásný příběh,stejně jako první díl.Už se těším na další díl.

13.06.2024 5 z 5

Panství Loch Down Panství Loch Down Beth Cowan-Erskine

I když byl začátek trošku pomalejší,ale pak při pátrání už se příběh rozjel,a všechny tajemství, které byly skryté vyšly na povrch.Příběh byl lehce detektivní ale pěkně napsaná.

11.06.2024 4 z 5

Špionka v knihovně Špionka v knihovně Madeline Martin

Příběh o ženách,které pomohly jedné mamince se synkem uprchnout z okupované Francie.Příběh Elaine byl napínavější,protože byla zapojená do odboje,ale svoji napínavost měl i příběh o Avě.Pěkný příběh.

08.06.2024 5 z 5

Zahrada slibů a lží Zahrada slibů a lží Paula Brackston

Třetí díl o Xanthe a zpívájících starožitnostech je velmi pěkný,jenom to čekání na další díl.

07.06.2024 5 z 5

Matčin stín Matčin stín Diane Chamberlain

Třetí a poslední díl o rodině O'Neillových je napsaná pěkně,líbila se mi moc.Má krásný konec,oblíbila jsem všechny postavy,pěkná série.

05.06.2024 5 z 5

Světlo pod hladinou Světlo pod hladinou Diane Chamberlain

Druhý díl je zase napínavý,jak se odkrývají všechny tajemství ohledně svítilny a špiona z druhé světové války.Je to pěkná série,jdu na třetí díl,jsem zvědavá jestli i Lacey najde svoji lásku a bude štastná.

03.06.2024 5 z 5

Strážkyně majáku Strážkyně majáku Diane Chamberlain

Strážkyně majáku je moje první knížka od autorky a byla to pěkná knížka,jenom se mi nelíbila světice Annie o které vyšly najevo dost pěkné věci.Jsem zvědavá jestli i druhý i třetí díl série je pěkný.

02.06.2024 4 z 5

Už nikdy mě nespatříš Už nikdy mě nespatříš Lesley Pearse

Pěkný předvídatelný příběh,s koncem všeho dobrého.

01.06.2024 4 z 5

Skřivánek zpívá dál Skřivánek zpívá dál Fiona Valpy

Příběh byl pěkný,jsou dvě časové linky(přítomná a minulá).Přítomná část plynula pomaleji a byla předvídatelná,ale minulá část byla napínavější a byla krásná i když konec(minulé části) smutná.Autorka má i lepší knížky,ale i když tenhle měl pomalejší rozjezd,byl pěkný.

29.05.2024 4 z 5

Zářivá noc hvězd a ledu Zářivá noc hvězd a ledu Rebecca Connolly

Nádherný příběh.

27.05.2024 5 z 5

Diana: Královna srdcí Diana: Královna srdcí Julie Heiland

Knížka je nádherná,ale je to i smutný příběh princezny,která i když už dávno není mezi námi,zustává královnou srdcí.

25.05.2024 5 z 5

Cirkusový vlak Cirkusový vlak Amita Parikh

Příběh byl krásný,i když na začátku i smutný kvuli nemocné Leně,odhodlání a lásky,která přetrvá i když ji válka přeruší.

24.05.2024 5 z 5

Poslední restaurace v Paříži Poslední restaurace v Paříži Lily Graham

Příběh byl krásný.Obě časové linky jsou krásné,knížka se nedá odložit.

23.05.2024 5 z 5

Sny nové doby Sny nové doby Anne Jacobs

Druhý díl o modistkách byl pěkně napsaný příběh,i když se o modistkách moc nepsalo,bylo to spíš o honění za něco co se ztratí(musí se přečíst).Tahle série patří mezi nejslabší série od autorky(aspon u mně).

22.05.2024 3 z 5