Szilvia1

V knihovně je napsaný tenhle díl jako první a proto jsem přečetla prvně.Je to užasný příběh,vždy se něco děje,není nuda,erotické scény jsou (podle mě) přijatelné,v ostatních knihách je to ovela víc.Budu pokračovat v sérií,mám ráda tak obsáhle rodinné historické příběhy.

Na knížku jsem narazila v jednom knihkupectví,ale z knihovny jsem ji vypujčila a přečetla.Není to muj žánr,ale knížka ukrývala krásný příběh jedného kluka který měl krásné léto,které si užíval plnými doušky se svou rodinou,přáteli.První a druhá část byla krásná,třetí pěkná.Určitě nelituji,že jsem knížku přečetla,spíš jsem ráda.

Historie Anglie a Skotska a k tomu ještě dojemný příběh o Velšské princezny,která se narodila při požáru hradu.Eleyne měla život plný utrpení,zklamání ale i lásky ke svým dětem ale i manželu.Od autorky jsem už pár jejich knih přečetla,ale tahle byla asi nejtlustší,ale takové bichle já mám ráda,ale je pěkně napsaná.

I když je to poslední román od autora,(taky mám přečtěno všechny),ale jeho příběhy budou žít dál.Skrytý ráj byla skvělá knížka,na konci jsem brečela,ale navzdory tomu měla pěkný konec.Určitě doporučuji.

Příběh jen plynul,ale pasáže o služebních byl nejvíc zajímavý.Uvidím,jak bude příběh pokračovat.

Další případ komisára Dupina jeho týmu,který se rozrůstá s každým dílem. Skvělý napínavý dìl.

Příběh byl pěkný,obě linky byly napínavé,nedalo se určit,která je lepší.

Pěkný příběh,slyšela jsem o ní,ale její filmy jsem nevidĕla.Neměla lehký život,ale úspěchy ji nutily jít dál.Edici mám ráda, byy to všechny úspěšné ženy.

Silně emotivní příběh,který se opravdu odehrál.Byla jsem malá,ale na jejich ,,tyrana"si vzpomínám,jak ukazovali v televizi,že jich chytli a udělali s nimi krátký proces.Příběh ale je i krásný,protože navzdory tomu,že nevěřili nikomu se mezi Lilianou a Cristi zrodila láska.Na konci to poznání muselo být kruté.

Krásně napsaný příběh jedné herečky,která si musela vybojovat kariéru,lásku(kterou musela tajit).Četla jsem jedným dechem,na jednom momentě jsem už tušila,že proč vybrala Monique aby napsala její knihu.od autorky je to má první knížka,určitě jsi od ní přečtu i ty další.

Pěkně napsaný příběh o Alžbětě a Filipovi,o jejich začátcich a ke konci o její korunovace na královnu,kterou byla až do smrti.Dobře se četlo,měla krátké kapitoly ale mohlo mít větší písmená.

Příběh Alejandry,která musela utéct aby nebyla pověšená za čin který nespáchala byl smutný ale i líbila se mi.Každá kapitola Alejandryni příběhu začínala kokteljemi.Okouzlující i když místami smutný příběh,který každého,kdo má rád tajemství nepustí až na konci.

Krásný příběh o začátku jedné lásky a o začátcích kariéry v jiném zemi,a který si pak i zamilovala.Obálka knížky je taky pěkná,edici Významné ženy mám taky ráda.

Pěkný příběh,minulá část byla krásná ale i smutná,ale přítomná část příběhu byla spíš smutná ale konec byl nádherný.Od autorky je tahle kniha první,ale určitě si přečtu i další její knížky.

Tajemství,se kterým Eleanor žila až do smrti vypráví dětem skrz nahrávek,které zanechá u notáře,je krásný ale i smutný.Některé části(z přítomné linky)kde se postavy pitvaly byly trošku nudné,ale linka z minula byla k nepoložení.

Příběh je krásný,sice předvídatelný ale čte se jedním dechem a je hodně emotivní.

Nádherný příbĕh,nĕkde kouzelný ale i smutný příbĕh o třech lidech,kteřý hledají štĕstí ale i své místo kde můžou si žít vlastní život.Krásná knížka.

Třetí díl lehce detektivní série se mi líbila,začátek vyšetřování se trošku vlekl,ale při střetnutí s vévodou se příbĕh rozjel.Určitĕ si další díly přečtu,když budou vydány,protože jsem zvĕdavá či bude ještĕ Bea vyšetřovat když se vdá.