Terez25 komentáře u knih
Tak tohle byla lahůdka. Zajímavé prostředí hokeje, dva nádherní chlapi a osudová láska. To, že ta láska je homosexuální není nikterak rušivé, naopak a k milostným scénám (kterých je tu tedy nepočítaně:)), autorky přistupovaly velmi citlivě a s respektem. Oba charaktery mi velmi sedly a jak Ryan, tak Jamie byli velmi sympatickými hrdiny. Určitě stojí za přečtení, ráda se k ní vrátím.
11. díl a opět velmi kvalitní a poutavý příběh. Pro Angelu Marsons mám velkou slabost. Jenom mě mrzí, že už mám přečteno, a že mě čeká dlouhé čekání na další díl.
Výborně vystavěná atmosféra, že člověk trpěl spolu s Paulem a stejně tak nenáviděl Annie.
Film jsem viděla dříve, než jsem četla knihu a líbil se mi, ale kniha je lepší, Annie je v ní ještě větší psychopatka.
Určitě doporučuji k přečtení.
Dobré, jako vždycky. Možná trochu slabší zápletka, ale u Angely Marsons to vždy vynahradí poutavý styl psaní a skvěle napsané postavy.
Některé díly mě bavily víc, některé míň, ale stále však platí, že A. Marsons je velmi dobrá spisovatelka.
Překrásná a dojemná kniha, která se četla velmi dobře. Bylo mi moc líto Lindy, která byla kvůli hloupé nehodě odtržena od dcery i dosavadního života.
Vřele doporučuji.
Nádherná kniha o věcech za hranicí absurdity. Státem nařízené sterilizace byly nepochopitelným zvěrstvem. Příběh je však velmi dojemný a kuráž jedné ženy obdivuhodná.
Jedním slovem úchvatné! Okouzlující příběh, příjemné hlavní postavy, ale i hrůzy ústavu, dělá z této knihy koktejl, který si prostě vychutnáváte písmeno za písmenem. Ještě se mi nestalo, aby mě kniha dojala k slzám. Téhle se to povedlo.
Perfektní, jako vždy. Zajímavý případ z děsivého prostředí sekty. Angela Marsons prostě nikdy nezklame. Těším se na další díl.
Na knihy od Vi mi obvykle stačí 48 hodin, někdy i méně. Tato nebyla výjimkou. Je to hlavně proto, že její knihy se čtou velmi dobře, jsou krásným útěkem z reality, žhavé scény potěší a fantazie se rozběhne na plné obrátky.:)
Nicméně k její knihám se budu vždy ráda vracet a těšit se na nové.
Ze začátku jsem měla o příběhu pochybnosti, zda má vůbec ambice udržet mou pozornost celých 544 stran. Bylo pro mě příjemným překvapením, když jsem zjistila, že se mi kniha vůbec nechce odkládat a přečtenou jsem ji měla za dva dny.
Jedná se o velmi milé vyprávění mladé Animant, která zná pouze venkovský způsob života, a která shodou okolností nastoupí jako asistentka vedoucího knihovníka v Londýně. V příběhu sledujeme, jak si Animant život v Londýně, tak vzdáleném od jejího vlastního, postupně oblíbí a přichází na kloub lásce, která pro ní do té doby byla neprobádaným územím...
Knihy Angely Marsons mám moc ráda a tato v pořadí již 10. kniha byla opět velmi dobrá. Svižné tempo a záživný příběh mě jako věrného čtenáře série s Kim Stone nepřekvapil, to už jsou standardy této spisovatelky. Žádnou knihou mě zatím A. Marsons nezklamala, takže dokud bude psát, já budu číst.
Velká bomba, kterou jsem nemohla odložit a musela číst pořád dál.
Zvláštní a pro mě velmi neotřelé a přitažlivé téma. Kladné postavy byly sympatické, zato záporné byly echt padouši. Řetěz je skvělá kniha, kterou nedáte z ruky, dokud nebudete na poslední straně.
Naprosto super detektivka-thriller, která mě úplně pohltila. Nekonvenční hlavní postava Jude, je svérázná a v okamžiku si vás získá. Detektiv Uriah Ashby ji skvěle doplňuje. Hned jdu na druhý díl.
Skvělý příběh, super postavy, za mě na jedničku! Kate je dost podobná mé oblíbené Kim Stone, takže mi byla hned sympatická. Fajn jsou i ostatní postavy jako Glock, John a T.J.
Jdu na další díly!
Vynikající, neustále gradující, strhující příběh.
Sympatické postavy, které si okamžitě oblíbíte a zajímavý, zvrácený vrah.
Více dějových linií mě moc bavilo, hlavně “Deník”. Skvělé.
Kniha představuje Toma nejen jako filmového Draca, ale i jako obyčejného kluka, který víc, než po čemkoliv jiném, touží po obyčejném životě. Příjemné čtení, doporučuji nejen fanouškům Harryho Pottera.
Třetí díl za mnou a já k němu utíkala pokaždé, když byla chvilka, protože já zkrátka tuhle bandičku z Ballybucklebo miluju. Je to milé čtení, plné laskavého humoru a rodinné, hřejivé atmosféry, kterou perfektně doplňuje duo O’Reilly a Laverty. Moc pěknou součástí každého dílu jsou recepisy paní Kincaidové.
Velmi brzy se vrhnu na další díl.
No za plný počet, jak jinak...:) Klasika, na kterou jsem od těchto spisovatelek už zvyklá. Příjemné duo hlavních postav, krásná mladá dívka a úžasný muž s hrudníkem, na kterém by se dalo štípat dříví. :-D
Zas máme pro jednou příležitost si díky této pohádce zalézt do peřin a snít...
Celkem průměrný příběh, který se ale nečetl vůbec špatně a bavil mě. Policajti se sice občas chovají trochu nelogicky, ale hlavní hrdinka je dobrá postava a celé to pozvedá.
Nevím, jestli půjdu do Inkoustu, ale možná to ve mě musí uzrát.
Pěkný příběh, krásné popisy přírody a silná hlavní hrdinka. Avšak označení "světová literární událost" mi přijde značně přehnané.
Nevidím v této knize nic moc jiného, než výše uvedené a za nijak zvlášť výjimečnou ji nepovažuji. Jdu proti proudu, ale vím, že za týden už si na ni nevzpomenu.