TerezaJágrová TerezaJágrová komentáře u knih

Dívka, která utekla z Osvětimi Dívka, která utekla z Osvětimi Ellie Midwood

Neskutečně silný příběh dvou mladých lidí. To, co společně dokázali je obdivuhodné. Přála bych jim jiný konec, bohužel ale neměli to štěstí.

02.01.2022 5 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Ze začátku jsem trochu tapála v postavách, ale nakonec jsem si zvykla. Kniha je zajímavá, čtivá, nicméně už jsem četla lepší thrillery.

26.04.2021 3 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Předchozí díly se mi líbily více, ale i tento má něco do sebe. Celá série je skvělá, doporučuji.

13.04.2021 4 z 5

Před námi Před námi Anna Todd

Za mě je tohle úplně zbytečná kniha. Dozvíme se o postavách něco nového, ale i tak už bych znovu knihu číst nemusela.

10.04.2021 3 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Super thriller, možná má trošku předvídatelný děj, ale v tomhle případě mi to ani nevadilo. Kniha se velmi rychle čte a je napínavá. Doporučuji

15.02.2021 5 z 5

Karibu Keňa: láska v ohrožení voodoo Karibu Keňa: láska v ohrožení voodoo Hana Hindráková

Kniha přečtená jedním dechem. Miluji tyhle africké příběhy. Za mě skvělá kniha s pěkným a silným příběhem.

27.12.2020 5 z 5

Dobrovolnice Dobrovolnice Hana Hindráková

Další skvělá kniha od autorky s pěkným příběhem. Přečtená jedním dechem.

26.12.2020 5 z 5

Anonymní dívka Anonymní dívka Sarah Pekkanen

Velmi zajímavá kniha, ještě jsem snad nikdy nečetla nic podobného.

27.11.2020 4 z 5

Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Kniha, která neurazí, ale ani nenadchne. Příběh byl fajn, ale rozhodně to nebylo čtení, které bych hltala. Autorka má daleko lepší knihy.

07.09.2020 3 z 5

Druhá oběť Druhá oběť Karin Slaughter

Nevím, co si mám o knize myslet. Fajn detektivka, ale něco mi tam vadilo. Nebyla to kniha u které bych hltala každou stránku.

30.04.2020 3 z 5

Poslední místo, kam se podíváš Poslední místo, kam se podíváš Kristen Lepionka

Skvělá detektivka, napínavá, překvapivý konec. Doporučuji

02.04.2020 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Neskutečná kniha...silná, ale přesto krásná. Je čtivá, takže přečtená za chvíli. Moc doporučuji.

01.01.2020 5 z 5

Zakázané ovoce Zakázané ovoce Jojo Moyes

Prví část knihy mě vůbec nezaujala. Druhá a třetí část už byly fajn. Třeba se ke knize ještě někdy vrátím a dám jí ještě šanci.

26.10.2019 3 z 5

Ještě jeden den Ještě jeden den David Levithan

Je to ten stejný příběh, akorát z jiného pohledu. Knihu jsem četla po docela dlouhé době od prvního dílu a je to asi dobře, protože by se mi kniha možná tolik nelíbila. Ale jelikož jsem jí četla až teď, tak mi přišla úplně skvělá. Klidně bych brala i pokračování.

06.06.2019 5 z 5

Chlapec na vrcholu hory Chlapec na vrcholu hory John Boyne

Skvělá kniha. Moc hezký příběh a velmi čtivý.

21.04.2019 5 z 5

Tajný deník Adriana Molea Tajný deník Adriana Molea Sue Townsend

Pro mě je to kniha, která neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. V některých částech jsem se i zasmála, ale raději zvolím nějakou knihu, která není formou deníku.

15.04.2019 4 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Já popravdě nevím,co k této knize napsat. Mně se moc líbila a teď se zamýšlím nad větou ,,Jdu hledat velké možná". Není to kniha u které dokážete předpovědět konec. Doporučuji.

29.06.2018 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Nádherná série knih,na kterou nedám dopustit.

08.12.2017 5 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Už několikrát jsem viděla sérii filmů,tak teď jsem se rozhodla si přečíst i sérii knih a první díl super. Hezky napsané.

05.11.2017 5 z 5

Drakie Drakie Sophie Jordan

Když jsem tu knihu viděla,tak jsem si říkala,to budu mít tak za 2 dny přečtené a přitom mi bohatě stačilo jedno odpoledne. Kniha je strašně čtivá a napínavá,takže se od knihy nemůžete odtrhnout. Příběh je strašně zajímavý,takový moc knih nemá. Mám doma všechny díly,takže se hned pustím do dalšího.

19.08.2017 5 z 5