terezaterka2000 komentáře u knih
Tak na tenhle příběh jsem byla opravdu zvědavá kvůli věkovému rozdílu, který tu byl víc jak 30 let.
Styl autorčina psaní mě bavil, ikdyž je ve 3. osobě a to moc nemusím.
Šarku jsem si hned zamilovala, líbilo se mi na ní, že je vlastně otevřená svému srdci a šla si za tím, co chtěla, ikdyž bývalý partner David měl např. peníze aneb život není jen o penězích a kniha jen dokazuje, že láska je láska.
Ivan je sympaťák, který ale na mě působil hodně negativně, pesimisticky v určitých chvílích, ale s jeho věkem a když chodil s mladou kočkou, je to asi pochopitelné.
Nicméně jeho hlášky - to je na slogany.
A osudy Šarčiny rodiny od babičky, rodiče a bráchu - nebyla rozhodně nuda.
Dále se v příběhu objevují Šarčiny kamarádky a děj se tak různě proplétá.
Nemůžu zapomenut na učitele Chrousta a jeho vtipné komentáře, to jsem se opravdu zasmála i já.
Knihu mohu rozhodně doporučit a už se těším na další díl.
Knihy od dua autorek Elle Kennedy a Sariny Bowen mám snad všechny přečtené a tak jsem se vrhla jen na Sarinu Bowen.
Musím říct, vůbec mě nezklamala.
Kniha se četla krásně. Dobře popsáno hokejové prostředí.
Graham s Rikkerem mají společnou minulost, po 5 letech se opět setkávají jako spoluhráči na ledě.
Rikker o sobě přiznal, že je gay a Graham s tím bojuje. Je jasné, kam příběh povede, ale neskutečně mě i tak bavil.
Kluci si spolu po 5 letech tedy znovu začnou tajný románek, protože Graham má problém se přiznat světu a hlavně sám sobě, že je gay.
Sem tam je kniha i napínavá a to mě prostě baví.
Kdo jste četl knihu On a My nebo Přísně tajné, tak rozhodně doporučuji přečíst.
Tak tohle bylo snad lepší než první díl On.
V knize je spoustu emocí.
Pokračování knihy ukazuje, že ve vztahu není vše vždy perfektní a kluci se musí poprat s jistými věcmi - např. coming out veřejnosti a přátelům. Řeší se zde ale další věci jako otázka financí.
Několikrát je tak vztah Wese a Jamieho podroben zkoušce.
Krásně se četla, zhltla jsem ji za dva dny.
Tématy mě kniha zkrátka hodně zaujala.
Rozhodně doporučuji přečíst.
Tak tohle byla opravdu jízda.
Moje první kniha autorky.
Hlavní hrdinka Beth je tak trochu více slušňačka, která ráda pomáhá lidem.
Seznámí se s Razerem, který je její opak.
Razer je jedním z hl. členů motorkařského klubu Poslední jezdci. Razerovi se hned zalíbí a Beth k němu něco také přitahuje.
Je jasné, kam příběh směřuje. Za mě to mělo rychlý spád, ale vlastně jsem to zhltla jako malinu.
Místy je to napínavé a to mám v knihách ráda.
Rozhodně můžu doporučit.
Moje první přečtená kniha od autorky Melanie Moreland a už teď vím, že určitě ne poslední.
Autorka mě mile překvapila.
Hl. hrdinka Charlyn ,,utíká,, před jejím domácím na venkov pracovat a začít znovu od začátku. Potká Maxxe a sympatie jsou hned jasné, věkový rozdíl nevadí.
Charlyn pracuje u Maxxe v dílně a v domě a ten se k ní chová jako k muži, ne ale dlouho. Charlyn je pracovitá a plná nápadů. Maxx je prostě bručoun a ty já ráda. Zažil si své.
Je jasné, kam příběh vede a jak skončí, ale itak se mi hodně líbil.
Knihu můžu rozhodně doporučit.
Musím říct, že tento poslední díl se mi líbil nejvíce. Nebyl už tak humorný jako předchozí dva, ale příběh mě prostě dostal.
Jack si najme Nolu jako chůvu pro jeho syna Bena. Nola má malého bratra Griffa a ten se s Benem sblížuje. Jack chce dělat vše, co je dobré pro Bena a tak zapomíná i sám na své štěstí, které by mohla být Nola.
Nola řeší situaci, kdy by si chtěla otevřít restauraci na Floridě kvůli rodičům, k účtě jejich památky, ale vlastně se jí nápad mít restauraci také zamlouvá.
Do toho vstupuje do děje Benova matka a chce o něj přes právníky bojovat.
Jediné co, tak každý zvrat v knize mi přišel hodně rychlý - např. že Nola jen tak zaplatila kauci za restauraci nebo Jack, když se zamiloval do Noly.
Nicméně je to prostě Penelope a má 5. přečtená kniha od ní, takže už vím, co můžu očekávat.
Za mě je to tedy super oddechovka.
Rozhodně doporučuji.
Příběh Belle a Chrise mě snad díky jejich humoru bavil o chlup víc než príběch Chelsie a Damona.
Opět jsem se upřímně nasmála a i nahlas.
Belle je svatební koordinátorkou a nějak se stane, že se z ní stane i fingovaná nevěsta slavného hráče amerického fotbalu Chrise.
Ale bude to pro ně jen fingované?
Jak příběh dopadne je vlastně od začátku zase jasné, ale itak je to opět super počteníčko.
Rozhodně doporučuji. Příjemná oddychovka
Musím říct, že mě autorka mile překvapila.
Kniha mě bavila rozhodně více než kniha Jeho banán nebo Jenom ne Rich.
Tady byly opravdu vtipné scény, kdy i já se upřímně usmála.
Příběh Chelsie a Damona byl sice jasný, jak dopadne, ale itak mě bavil od začátku do konce.
Jen mi to tedy přišlo docela urychlené. Hlavně Damonova stránka hajzlíka, která skoro hned po opětovném setkání s Chelsií vyměkla.
Na druhou stranu autorka do knihy vnesla ne jenom hajzlíka Damona ale také např. dění v agentuře pro sportovce nebo zatajené 5-leté dítě Damona a Chelsie.
A co se týče chemie, tak tu jsem páru také věřila.
Za mě super oddechovka s předvídatelným koncem.
Mohu doporučit.
Nemůžu říct, že by příběh byl nějak špatný.
Jde ale o ten styl, jakým je kniha napsaná.
Přijde mi snad až poetická. Vleče se.
Pointy v knize jako zda poznat svého otce po 20 letech nebo se vyrovnat s kravinou, co jsem udělala před 5 lety - jo to bylo hodně na zamyšlení.
Příběh Nicka a Olivie se mi tedy docela líbil.
Každý měl svoje problémy, kterým museli začít dřív nebo později čelit.
Nick ve skrytu duše malíř a Olivie matematička.
Prostředí kolem letadel a měst se mi také líbilo.
Doporučuji ale pro náročnější čtenáře.
(SPOILER) Druhý díl mi nepřišel ani o trochu slabší než první díl. Naopak. Se sérii jsem zatím mile překvapena a jsem docela nadšená.
Jade se vrhá do případu Talona, chce zjistit, co má tedy za problém a rozlousknout tajemství kolem jeho rodiny.
Talon se začíná pomalu otevírat jak bratrům, Jade, tak hlavně jeho psychiatričce.
Chce se v životě posunout dál, ale také by rád našel jeho únosce.
Příběh se nám trochu zamotává a začíná to být docela napínavé.
Do toho je v knize opět plno emocí a erotické scény.
Opět mohu jedině doporučit.
Dle recenzí jsem se docela bála, do čeho že to jdu. Ale musím říct, že to nebylo tak strašné. Četlo se to docela fajn, v co jsem právě dle recenzí nedoufala.
Kniha má určitě dobrý potenciál, ale něco mi tam chybí. Jako oddechovka asi OK. Znovu bych ale nečetla.
Hl. hrdinka Maya mě štvala tím, že nevěděla, co teda chtěla a pořád od sebe odháněla Camerona, svého bývalého přítele, ikdyž ho miluje.
Na další knihy autorky jsem rozhodně zvědavá, zda budou třeba pointou chytlavější.
Tak u téhle knihy jsem dle recenzí byla docela skeptická. Bylo to pro mě 50 na 50. Jenže většinou, co se ostatním nelíbí, tak mně se líbí.
Samozřejmě že jsem se do knihy začetla téměř okamžitě a přečetla ji během 2 dnů.
Talon si prošel v životě hroznými věcmi a Jade se mu snaží pomoct a odhalit tak i jeho tajemství, snaží se ho pochopit.
Kniha s sebou nese hodně tajemství, mystery.
Tohle miluju, když je v knize napětí a do toho erotika, vášeň, láska a zkrátka emoce.
Ikdyž není překlad místy úplně podařený, není to nic, co by se nedalo přečíst.
Těším se na další díly a rozhodně doporučuji všemi deseti!
Tohle byla pro mě opět super jednohubka.
Příběhy autorek naprosto miluji. Tohle byla moje třetí kniha a ne poslední.
Sára, která se rozhodne, že si chce konečně začít nezávazně užívat a playboy Max mě hned oba uchvátili. Oba mi sedli.
Zápletka byla skvělá, konec už byl opět předvídatelný. Za mě by to chtělo trošku větší drama, ale konec dobrý, všechno dobré.
V knihách autorek bývá vždy tak akorát sexu a to mě přesně baví. Ta přiměřenost.
Knihu rozhodně doporučuji všemi deseti.
Já ji měla přečtenou během dvou dnů.
Moje druhá přečtená kniha od skvělých autorek. Ani tahle mě nezklamala ba naopak.
Nebyla za mě tak skvělá jako Božský bastard, ale měla také své kouzlo.
Líbilo se mi plynulé navázání kamarádského vztahu Loly a Olivera k milencům.
V knize mi vlastně asi nic nechybělo a pro mě to byla jedna z lepších oddechovek. Sexuálních scén tak akorát a slušně napsáno.
Povahy obou hlavních hrdinů se mi líbily a jejich kamarádi mi přišli také super.
Pointa knihy víc jak skvělá aneb jak zvládnout kariéru a vztah najednou.
Doporučuji všemi deseti.
Tak tohle byla jízda plná emocí.
Příběh mě bavil dokonce víc jako Strasti s Maxem a Bertem.
Příběh Rika a Marka byl jak z filmu.
Nechybělo tam snad vůbec nic. Hltala jsem každou stránku knihy.
Jejich věkový rozdíl bylo právě to, co mě hodně bavilo.
Úžasná autorka - Lenka - mě opět překvapila a knihou ve mně zanechala jen samé krásné pocity.
Doporučuji všemi deseti
Kniha se opět četla dobře a rychle jako i další od autorky Penelope Bloom.
Dle recenzí jsem od knihy moc nečekala, ale mile mě překvapila.
Bavila mě více jak Jeho banán.
Kniha je opět docela humorná.
Kira i Rich mi sedly.
Kamarádky Kiry a bratři Riche jsou tak správně prdlí, že se snad i těším na další díly.
V knize je i dobrá zápletka a zakončení.
Jako jednohubku určitě doporučuji např. na dovolenou k moři.
Super oddechové čtení.
Kniha se četla docela pěkně, jen mi tam něco chybělo.
Nicméně vztah Sama a Persefony byl krásný hned od začátku knihy a tiše jsem jim mohla jen závidět, mít s někým takové silné pouto.
Určitě je to super oddechovka třeba právě k vodě.
Kniha né že by byla špatně napsaná, to asi ani ne.
Spíše už nejsem asi cílovka a pro mé 24leté já už tohle prostě není. Jen samé večírky, párty.
Všem bych místo příběhu Eden a Tylera doporučila všemi deseti příběhu Noah a Nicka aneb knihy Moje vina, Tvoje vina, Naše vina od autorky Mercedes Ron. Jedná se také o nevlastní sourozence, co se do sebe zamilují.
Já to prostě Eden a Tylerovi nějak nevěřila a další knihy autorky číst asi ani nebudu.
Knihu jsem začala číst podle hodně recenzí, které na mě pořád skákaly.
A nezklamala mě. Naopak.
Super romantická oddechovka s dobře popsanou krajinou - to autorce opravdu jde.
Lenu a Ryana jsem si hned zamilovala a Willa a Izzy také.
Krátké kapitoly byly příjemné, kniha se rychle četla.
Už se těším na další knihy autorky.
Tak ale tohle... tohle byla jiná emoční bomba a docela jízda.
Celou dobu, co jsem knihu četla jsem byla jako na trní, jak to tedy s těmi našimi dvouma oblíbenci dopadne. A že to dopadlo přesně dle mého gusta aneb konec dobrý, všechno dobré.
Ale musím uznat, ten začátek mě opravdu zmátl. To jsem nečekala.
Nechyběly i mé oblíbené nadávky do zeleniny
Krásné zakončení Maxe a Berta.
Už teď se těším na další autorčiny knihy