Teri27 Teri27 komentáře u knih

Hana Hana Alena Mornštajnová

Jsou knížky u kterých nevnímám stránky a Hana byla jednou z nich. Styl psaní autorky je perfektní. Ještě by mě zajímalo, jak dopadl Elsin bratr Rudolf v Anglii.

08.06.2022 5 z 5

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Jedním slovem krása. Z tohoto období ani místa jsem ještě nečetla. Navíc z mého kraje.

01.08.2021 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Má první kniha od Mornštajnové, takže nemůžu moc srovnávat. Ale líbila se mi. Hodně propletený děj.V jednu chvílí jsem si myslela, že čtu detektivku.

01.05.2022 4 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

V hodně situacích jsem se viděla. Moc se autorce povedla.

26.04.2023 5 z 5

Da Vinciho kód Da Vinciho kód Dan Brown

Nikdy mě ta kniha nijak nelákala, ale nakonec jsem se překonala a byla ni velmi příjemným překvapením .

19.07.2021 5 z 5

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Dojemné, milé. Super vidět na chvíli život psíma očima.

19.09.2021 4 z 5

Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Ještě o něco lepší, než první díl. Doufám, že bude brzy třetí.

18.09.2021 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Skvělá knížka, moc dojemná. Jen škoda, že jsem se ze zvědavosti koukla na názvy dalších dvou dílu a tak jsem jsem veděla jak to asi dopadne. Těším se na pokračování.

08.01.2020 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Asi nejlepší ze tří dílů, achjo bude mi smutno za Luisou.Velká sympaťačka!

12.06.2020 5 z 5

Maminka Maminka Jaroslav Seifert

Četla jsem kvůli výzvy, jinak bych si poezii nevybrala. Ale beru jako příjemné zpestření.

18.09.2021 3 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Knížka na pohodu. Ideální pro podzimní dny.

14.11.2020 4 z 5

Divočina Divočina Cheryl Strayed

Napínavá, dobrodružná, skvělá. Moc se mi líbilo, když se příběh z divočiny prolínal s minulostí a vztahem s matkou.

05.09.2020 5 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Napínavé od začátku do konce. Ruth si celou dobu myslela, že je borka a zvládne vše sama, ale samozřejmě realita je úplně někde jinde.

10.01.2021 4 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Trochu jiná kniha o holocaustu, než ostatní.Až se mi někdy nechtělo věřit, že měl Lale tolikrát takové štěstí a přežil. Na konci hezká slova Garyho Sokolova.

13.01.2020 3 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Napínavé od začátku do konce. Vyhovují mi krátke kapitoly s napínavým koncem. Nejvíc jsem si oblíbila Madeline.

03.08.2019 4 z 5

Těžký život knihomolů Těžký život knihomolů Hanka Grehová

V některých situacích jsem se viděla. Ale komiks Ze života knihomolky se mi líbil víc.

08.09.2024 3 z 5

Otočení klíčem Otočení klíčem Ruth Ware (p)

Tak to mě bavilo hodně. Napínavé od začátku do konce. Úplně jsem se bála, když jsem byla sama doma s dětmi v noci : D

28.01.2024 5 z 5

Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Martin Moravec

Trochu rozpačité pocity. S některými názory jsem souhlasila, s některými vůbec. Odborník na neurochirurgii to bude bezpochyby.

17.08.2021 3 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Skvělá knížka, ve které mě na střídačku pořád štval někdo jiný. Ale nakonec se ukázalo, kdo je největší podrazák. Nepředvídatelný konec.

22.05.2020 4 z 5

Schindlerův seznam Schindlerův seznam Thomas Michael Keneally

Velmi zajímavá a taky smutná knížka. Schindler byl borec a naštěstí měl tolik štěstí, že válku přežil. Těším se teď na film.

29.04.2019 5 z 5