Terka18 Terka18 komentáře u knih

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Krásná kniha, tak jako všechny ze série. Nolan je úžasný i přes to jaké má trápení. To samé Everly. Oběma jsem fandila a doufala, že to dopadne dobře, tak jako u každé knihy autorky. Slza ukápla, ale smích nechyběl.

23.12.2020 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Tak tohle byla jízda, ani jsem takovou jízdu od knihy nečekala. Sice jsem jako prví četla až tento třetí díl z trilogie, ale to mi nevadilo. Kniha mě bavila a držela mě v napětí, jak to všechno dopadne. I když jsem se snažila rozluštit kdo a jak k sobě patří, tak mě autorka nakonec překvapila.

19.12.2020 5 z 5

Holka, kterou kdysi znal Holka, kterou kdysi znal Tracey Garvis Graves

Příjemný odpočinkový příběh. Mě téma knihy zaujalo a fandila jsem hlavním postavám, aby to zvládly a dopadlo to dobře. Na konci už jsem měla pochyby, že budu zase brečet a dopadne to jinak než doufám, ale vše proběhlo nakonec tak, že šťastný konec nechybí.

13.12.2020 5 z 5

Smrtící útes Smrtící útes Gregg Dunnett

Knížku jsem nedočetla. Moc jsem se na příběh těšila, podle komentářů, ale pro mě velké zklamání. Když jsem začala číst, říkala jsem si super, rychle to plynulo, ale pak úplný opak a všechno se vleklo. Vydržela jsem do poloviny, víc jsem nedala. Velké zklamání.

06.12.2020 1 z 5

Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Příjemná oddechovka, která moc nenadchne a v klidu jsem knihu odložila a šla dělat něco jiného. Není to pro mě typ knihy, který mě chytil a nepustil do té doby, co jsem ji nedočetla. Zajímavý nápad, který ale nebyl moc zajímavě podán čtenářům. Chybělo tomu to napětí a mrazení.

29.11.2020 4 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Příběh je poutavý a dost zajímavá myšlenka na psaní. Někdy mi při čtení nebylo dobře z toho co jsem četla. Ale něco tomu ještě chybělo, hlavní hrdinka a její rodina mi byli nesympatičtí. Děti hlavní hrdinky příběhu mi byly až protivné a to mi kazilo čtení. Chtělo by to celkově příběh napsat ještě víc poutavěji.

25.11.2020 4 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Vím, že když sáhnu po knize od autora, tak to bude paráda a nebudu zklamaná, ale jen nadšená a šťastná z úžasného čtení, které plyne samo. Knížku jsem přečetla za dva dny a už se těším na další.

17.11.2020 5 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Odpočinkový příběh po kterém sáhnete, když nehledáte nic náročného. V polovině to pro mě bylo docela zdlouhavé, ale pak to nabralo spád a rychle to plynulo. Konec byl krásný.

15.11.2020 4 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Protože je kniha zařazena mezi thrillery, tak musím hodnotit jen dvěma hvězdami, protože pro mě to tento žánr nebyl. Zklamání. Od začátku už jsem věděla co mi kniha dá a nedala mi nic. Jedině posledních 20 stránek jsem byla lehce napnutá, jestli to zvládnou nebo ne. Ale na autorčinu prvotinu to nemá ani náhodou.

05.11.2020 2 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Krásný romantický příběh, který mě chytnul za srdce. Lucu jsem si zamilovala, chtěla bych takového kluka i v běžném světe. Ale ten konce to jako vážně???? Další díl hned PROSÍM

28.10.2020 5 z 5

Dokonalá oběť Dokonalá oběť Emma Kavanagh

Kniha se mi líbila, příběh měl spád a rozjel se hned od prvních stránek, což jsem ocenila. Tápala jsem, kdo to může být a docela jsem se trefila, od poloviny už jsem tušila jak to je. Jen mě dostalo, že má kniha pokračování...

17.10.2020 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Tohle jsem vážně nedala, i když jsem knihu chtěla dočíst. Ze začátku to bylo dobrý, příběh rychle plynul, jenže od poloviny, už jsem toho měla dost. Stylu psaní a použitých slov a až moc nereálných skutečností. Zklamání

04.10.2020 1 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Od knihy jsem čekala víc. Je to příjemná oddechovka, u které jsem se zasmála, ale nějak mě nechytila, že bych musela pořád číst. Kdyby byl příběh možná poloviční, byl by pro mě zajímavější.

30.09.2020 3 z 5

S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Mně se příběh moc líbil. Není to nic náročného, jestli hledáte knížku, která vás chytí a nepustí, tak toto to nejspíš nebude. Ale jako pohodové čtení u kterého se zasmějete, u vtipných scén a i jen usmějete u krásných scén, je to parádní. Já jsem si JJ zamilovala a i Bruce a Bena. Prostě ti chlapy jsou super. A celkový příběh je prostě nenáročný. Plyne velice rychle a plynule. U žádné kapitoly jsem se nenudila.

18.09.2020 5 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Na knihu jsem byla docela zvědavá, jak to autorka pojme a jak bude příběh rychle běžet. Kniha mě nezklamala, příběh běžel dost rychle a bez zbytečných zbytečností. Hlavní hrdince jsem fandila, aby to všechno ustála. Ještě jsem fandila jedné postavě, ovšem tam to dopadlo jinak než jak jsem doufala a chybí mi u této postavy dořešení pravdy. Jinak byla kniha famózní.

10.09.2020 5 z 5

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Po delší době super knížka, která se četla sama. Žádné zbytečné natahování a prodlužování. U knížky jsem se nasmála a na konci i brečela a fandila hlavním hrdinům, ať to dobře dopadne. Určitě se ke knize vrátím. Hlavní hrdiny si nejde nezamilovat.

30.08.2020 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Příběh mi přišel až moc natažený. Autorka se snažila psát poutavě, ale u této knihy se ji to nepovedlo, alespoň u mě. Neudržela jsem u knihy takovou pozornost. Tušila jsem už brzy kdo je vrah a jak kniha skončí. Jednu chvíli jsem si říkala, že to autorka až moc natahuje a že to ani nedočtu, ale nakonec jsem dočetla a moje podezření, kdo je vrah, se mi potvrdilo. Jsem z knihy trochu zklamaná, čekala jsem víc.

25.07.2020 2 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Po delší době super knížka, která se četla sama a příběh byl skvělý. Musela jsem se smát nahlas u některých momentů, jinak to nešlo. Určitě se ke knížce vrátím za nějaký čas.

18.07.2020 5 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Knížka se mi nelíbila. Měla jsem jiné očekávání podle anotace. Dobrý nápad autorky, ale pro mě špatně a nezajímavě podaný.

12.07.2020 1 z 5

Závity ulit Závity ulit Martina Málková

Příjemný odpočinkový příběh. Rychle plyne a ideální na léto. Špičkování mezi Adamem a Martou je super.

06.07.2020 5 z 5