Termina komentáře u knih
Všechny knihy na téma druhé světové války a život v ní mám ráda .. obdivuji a trpím s lidmi co ta zvěrstva prožili. Moc hezky psaná kniha až na hlavní postavu slečnu pekařku ta mi jako osobnost nebyla sympatická.. to ovšem ale na hodnocení této knihy vůbec neubírá :)
Nedivím se že je podle knihy natočen i seriál.. je to přesně ten typ knihy na seriál. Celkem laciná povídka a určitě dost očekávaný příběh .. podle mě trochu klišé ale v celku hodnotím knihu kladně :)
Je to dávno co jsem ji četla ale do teď vím že nadpřirozeno v tomhle pojetí mě nebaví .. a když už tedy nadpřirozeno tak ať se trochu bojíme.. tohle byla pohádka vhodná pro děti .. kdyby knihu nevyplňovalo pár zajímavých obrázků byla by pro mě úplně bez efektu zapamatování.
Pokud Vám Dita nic neříká nečtěte.. pokud Vás Dita zajímá nedozvíte se nic nového ale budete mít alespoň postupné úspěchy a zrod této úchvatné ženy sepsané v krásné knize se vzhlednou vazbou :)
Žádné zvolna rozvíjející se texty ... ale co by jste čekali od bible.. každopádně i nevěřící by si ji měli aspoň jednou za život přečíst :) Protože když dojde na nejhorší všichni máme tendenci klít nebo prosit boha...
Autor skvěle popsal ponurou atmosféru Londýna v té době.. celou knihu jsem měla stísněnou náladu a měla pocit že mám nedostatek světla :)
Jestli něco nemůžu .. jsou to motivační knihy .. čas od času si nějakou přečtu abych zase přišla na to proč to číst nemůžu :D Všechno je ve Vaší hlavě ne v knize která Vám říká jak by jste měli svět vnímat :D
Knihu jsem vyštrachala někde u babičky na půdě když jsem se přehrabovala krámy které bych mohla zužitkovat.. přečetla jsem jí před spaním a připomněla mi listové knihy ( pod lampou)..
Ententýky .. dobrá .. špatnáá .. dobrá .. špatnáá... ok tak teda DOST DOBRÁ :))
Snažila jsem se najít více knih od autora ale bohužel nejspíš žádné nejsou .. když už duchařina tak takováhle je pro mě více než zajímavá ..
Kdyby to nebylo o srdíčkovém Václavovi knihu bych nečetla ... škoda jenom že sama kniha zrovna srdíčková nebyla ...
Musím se přiznat s určitým pocitem studu .. knihu jsem zařadila do přečtených avšak jsem ji celou nedočetla.. nevím od začátku mi vadil styl psaní knihy a celkově jsem se nedokázala ponořit do děje.. Knihu jsem v polovině odložila s tím že později dočtu avšak je mi jasné že později nenastane..
Co na to říct... doplňuji si poznámky ke knihám celkem delší dobu od přečtení a při rozkliknutí této knihy se mi hned vybavil děj a to je přece dobrá recenze ne ?
Knihu jsem si zakoupila díky síle jménu autorky. No a co na to říkám? Ne vždy Vám skvělá autorka zaručí skvělou četbu :)
Ten konec nebyl zas až tak úplně nečekaný. A od hlavní hrdinky jsem čekala o trochu víc ale kniha je čtivá :)
Za mě jednoznačně SUPER ! Konečně kniha kde je rozuzlení doslova na posledních stranách :)