Tess33 komentáře u knih
Neurazí, nenadchne. Co jsem pozitivně ocenila jsou krátké kapitoly.
Souhlasím s většinou....zbytečné protahování a neustále dokola se opakující děj/dialogy....ten konec to lehce zachránil, ale i tak byl dost předvídatelný.
Kniha, kterou jen tak neodložíte a musíte číst a číst a když už si konečně myslíte, že jste přišli na to kde je vlastně pravda otočíte stránku a vše je úplně jinak a vy jste se svým ,,pátráním,, zase na začátku.
Krásný příběh o knížkách a knihomolech :) ze začátku mě knížka sice moc nebavila, pak se ale příběh trošku rozjel a byl krásný.
Asi nejslabší kniha z celé série...nudné a rozsáhle popisování děje, který se táhne celou knihou jako odporný smrad. Na konci jako kdyby otrávil samotného autora a ten to chtěl co nejrychleji ukončit.
Příběh nebyl špatný! Kniha je psaná v krátkých kapitolách...skoro jako deník což oceňuji. Teď to očekávané ale, postava dědečka mě vrcholně obtěžovala, měla jsem sto chutí části knížky s jeho vyprávěním vytrhat :D
Za mě jedna z těch lepších z celé série.....konec trochu přitažený za vlasy. V tomto díle se narozdíl od ostatních Servaz nenahání s Julianem Hirtmannem jako kočka s myší. Navíc po předchozím díle mám pocit že Hirtmann je asi brácha Chucka Norrise, kterému projde naprosto všechno a dokáže i nemožné....
Trošku mě otravovalo jak jsou některé věty napsané v cizím jazyce a chybí překlad (třeba v poznámce pod čarou).
Ze začátku mi jedna dějová linka trochu připomínalo seriál Castle Rock, který je podle knižních předloh Stephena Kinga...Nakonec se z toho ale vyklubal parádní napínavý příběh. Kříďáka to nepřekonalo ale Jámu ano.
Tento díl není tak vtipný jako předešlé, ale i tak nezklamal. ????
Nestává se často že by druhý díl byl ještě lepsi nez první. Opět pobavilo!!! ????
Naprostá pecka. To jak v každé kapitole odhalujete nové a nové indicie, které Vás nutí vytvářet si vlastní teorie aby ste pak s další kapitolou a další indicií zjistili že je vše vlastně úplně jinak. Příběh je napínavý a poutavý. Není to taková ta klasika jedna mrtvola jeden šerif jeden vrah... Když se dostanete na konec a myslíte si že už je vše naprosto jasné a objasněne přijde poslední kapitola a vyrazi Vám dech.
Super oddechovka, místy jsem se smála opravdu nahlas. Připomíná mi Deník Bridget Jonesové.
Na začátku přišlo docela zklamání...myslela sem si že knihu ani nedočtu, ale nakonec se přípěh docela rozjel, najednou jsem byla v půlce knihy a pořád sem neměla nejmenší tušení kdo je vrah....najednou vše nabralo rychlý spád a ja byla na konci a na posledních 5 stránkách přišel nečekaný obrat. Když sem knihu dočetla zůstala sem doslova s otevřenou pusou. Vše bylo nakonec úplně jinak.....
Zklamání...přijde mi jako by tato povídka měla být napsána co nejrychleji a tomu také odpovídá její kvalita...
Vcelku poutavý příběh...nesplnil se úplně me očekávání ale nečekaný zvrat a rozuzlení na konci příběhu se dostavilo. :)
Po přečtení prvního dílu této trilogie sem byla nadšená. Vrhla sem se na druhý díl u kterého se dostavilo zklamání. Naštěstí to třetí díl vše zachránil.
Kniha umožňuje odpoutat se na chvíli od všedních starostí reálného světa a dá volny průchod vaší fantazii.