tessie_m komentáře u knih
Dokonalá Colleen. Krásný a citlivý příběh. Se šťastným koncem.
(SPOILER) Nějak jsem se v dějí ztrácela, zvláštní byly ty iluze a konec moc useknuty, bez vysvětlení proč vlastně? Jedna z horších knih od Darcy.
Opět zase skvěle, i když mi Mara hrozně lezla na nervy s jejím přístupem, ale nakonec i ona byla výborná.
Pomalý začátek, myslela jsem, ze knihu odložim, ale ještě ze jsem to neudělala…nakonec to bylo bozi
Totální pecka…kolikrát jsem byla po.. strachy musela jsem cekat až přítel půjde spát, abych nešla sama. Příběh je propracovaný, postavy jsou sympatické. Těším se na další díly.
(SPOILER) Naprosto fantastické, napínavé a děsivé. Skvěle napsané, některé postavy mi moc nesedly, ale to někdy bývá. Na konci do sebe všechno zapadne a je tam velké nečekaně odhalení, jen co mě mrzí, tak jsem nepochopila kdo vlastně byl ten ,,pan domácí”. Jinak jsem naprosto nadšena.
Naprosto skvěle se to čte, nemůžete se odtrhnout, bylo nepředvídatelné a napínavé do poslední chvíle. Jen konec byl takový zvláštní. Potřebuji další díl..
Tato kniha je opět skvělá, konec nečekaný, jen co mi vadilo bylo násilí na dítěti..to mi bylo dost nepříjemné, ale jinak bomba.
Tohle bylo děsný, bylo jen pár části, kde to bylo zajímavé, jinak mě to nebavilo, musela jsem se nutit do čtení. A co vůbec nechápu, je ten konec.. proč?!
Zprvu jsem se moc neorientovala, vadil mi styl, jakým je kniha napsaná..ale když jsem si zvykla a začetla se, nemohla jsem přestat číst. Napínavé až do konce.
Tato kniha mě moc nebavila, jen konec byl zajímavý a napínavý. Taková oddechovka spíše.
Krásná obálka. Příběh je spíše pro mladší čtenáře, čekala jsem více děsivých momentů, ale i tak byla kniha velmi čtivá a byl to příjemný oddych od hororů a thrilerů, které čtu běžně. Uvažuji nad druhým dílem, tedy až vyjde, protože tento skončil velice otevřeně.
Pane bože, totální úlet. Nechápu, jak to mohl autor vymyslet tak dopodrobna. Skvělý, ale zároveň jsem byla v šoku a často i znechucená a smutná. Takhle dlouho mě žádná kniha nezasáhla. Klobouk dolů, pane Cartere!
Tak toto byl snad zatím nejsilnější díl z těch, co jsem doposud přečetla. Nejvíce mě zasáhla zápletka s Annou, to mě úplně vyřídilo, nečekala jsem to.. ale i tak, je to naprosto skvěle, výborně propracované a vymyšlené
Bylo to fajn, ale první polovina knížky mě příšerně nudila, možná by mě to bavilo více, kdybych byla mladší (13-15), konec byl trochu více napínavý a zajímavý než zbytek knížky, zkusím ještě další díly a uvidím. Zatím nic moc.
Já nevím, co se děje, ale mě kniha vůbec neuchvátila, jak tady všichni píší, přišla mi moc rychlá, nebylo tam pořádně vysvětleno jaká událost vedla k vytvoření Výhně. Přišlo mi, že autor konec knihy hrozně uspěchal, mohl se rozepsat trochu více, otevřený konec mi nevadí, spíš to, jak rychle se ke konci knihy dostal. Nevím, jestli si přečtu další díly.
Překrásné ilustrace, poutavě příběhy s kouzelnickou tematikou
Podle mého názoru je stejně dobrá jako první díl, ale co mě mrzi, je moc rychle ukončený děj a rychlý konec, myslím, že to autorka mohla natáhnout na více stran.
Jinak hodně zajímavý nápad o lidech a jejich duších.