tonysojka | Komentáře u knih | Databáze knih

tonysojka tonysojka komentáře u knih

Návrat zabijáka Návrat zabijáka Miroslav Žamboch

Čas žít, čas zabíjet Čas žít, čas zabíjet Miroslav Žamboch

Bez slitování Bez slitování Miroslav Žamboch

Drsný spasitel Drsný spasitel Miroslav Žamboch

Postapo ,i když z Ostravy ,podle mne Žambochovi nesedí

20.11.2018 2 z 5

Fajne dřysty 1 Fajne dřysty 1 Ostravak Ostravski

20.11.2018 5 z 5

Denik Ostravaka 6 ... za lepši zytřki! Denik Ostravaka 6 ... za lepši zytřki! Ostravak Ostravski

20.11.2018 5 z 5

Denik Ostravaka 5 ...už teho bylo vpysk? Denik Ostravaka 5 ...už teho bylo vpysk? Ostravak Ostravski

20.11.2018 5 z 5

Denik Ostravaka 4 ... furt vam nědam spočnuť Denik Ostravaka 4 ... furt vam nědam spočnuť Ostravak Ostravski

20.11.2018 5 z 5

Denik Ostravaka 3 ...farame dal, no ni? Denik Ostravaka 3 ...farame dal, no ni? Ostravak Ostravski

20.11.2018 5 z 5

Denik Ostravaka 2 ... eště mě nědostali Denik Ostravaka 2 ... eště mě nědostali Ostravak Ostravski

Denik Ostravaka 1 Denik Ostravaka 1 Ostravak Ostravski

Jeho království Jeho království Mika Waltari

Také jsem měl při čtení pocit ,že jsem součástí příběhu.

Pád Cařihradu Pád Cařihradu Mika Waltari

Tohle jsem četl už strašně dávno a vzpomínám,že to byla jedna z knih,co podnítila můj zájem o historii i o dílo pana Waltariho

Planeta mezi dvěma slunci Planeta mezi dvěma slunci Robert Fabian

Až příliš mi to připomínalo černočernou tmu,škoda...

20.11.2018 3 z 5

Zlaté české pohádky Zlaté české pohádky Lucie Lomová

Perfektně zpracováno do podoby komixu a zajímavý doslov autorky

Hvězda-01 Hvězda-01 Robert Fabian

Akční sci-fi,rád vzpomínám...

Malý princ (komiks) Malý princ (komiks) Antoine de Saint-Exupéry

Já si na ty kresby nezvykl,pro mne příliš jakoby na fetu.

20.11.2018 2 z 5

Všem sráčům navzdory Všem sráčům navzdory Jan Urban

Pravda ,bylo mi špatně z popisů mučení .Ale ještě víc zle mi bylo z politikaření západních mocností a jejich zbabělosti rázně zastavit vraždění civilistů.Autor tam někde píše,že to bylo horší než Mnichov 1938, a asi ano.Všichni ,co neustále vyčítají Havlovi a Albrightové tzv.mírové bombardování,by si měli přečíst tuto knihu a zúčastnit se exhumace masových hrobů ,třeba v Srebrenici

13.11.2018 4 z 5

Osm hor Osm hor Paolo Cognetti

Spíše než osudy postav mne zaujala neuvěřitelně dokonalá forma vyprávění a popisy přírody.A hor a člověka a jejich vzájemného vztahu,lidských příběhů až nenápadně tragických a jakoby samozřejmých ,v jejich prostotě přitom nezvratitelných rozhodnutí.Hory člověku imponující svou monumentálností a krásou a na druhé straně ho děsící nevyzpytatelností a krutostí při rozmarech počasí.Tak jako ženy.Ta kniha bude ve mne rezonovat dlouho i když jsem při čtení porušil všechny základní pravidla výstupu: vystoupal jsem v nadšení na tu horu moc rychle a nevychutnal všechno.Budu se muset někdy do Dolomit vrátit a jít ještě jednou a pomaleji.

10.11.2018 4 z 5

Půl krále Půl krále Joe Abercrombie

Není to tak drsné,ironické a cynické jako knihy prvního zákona,děj je přímější bez zbytečných odboček,postav je méně ale akční scény jsou stejně krvavé.Za sebe jsem spokojen a těším se na další díly.

08.11.2018 4 z 5