Ttammarra

Krásná romantická knížka. Lehké čtení. Velmi dobře a rychle se čte.

Tato kniha na mě velice zapůsobila. Není to zrovna lehké téma, ale je to něco, co by mohlo i nastat, a proto jsem ji četla. Kniha je velmi čtivá a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Hezká knížka, ale čekala jsem podle názvu víc. Závěr mě překvapil, ale přišlo mi to takové bez většího nápadu. Pro teenagery je to asi spíš vhodnější než pro mě. Mně už je přes dvacet. Ale jinak to bylo dobře čtivé.

Super knížka. Doporučuji všem, kdo chce na sobě osobnostně pracovat. Navíc se parádně vejde do kabelky pro svůj menší formát.

Tahle knížka se mi líbila. Na mě byla docela dost drsná, protože tento typ knih vůbec nečtu. Měla zajímavou zápletku a vyšetřovatelka Eva Clayová mě zaujala i svojí minulostí. Za mě super knížka a ráda si přečtu i pokračování, i když se budu zase trochu bát :) .

Kniha se četla rychle a vtáhne do děje. Je to lehké oddechové čtení. Na mě nic moc hlubokého, ale hodí se určitě na dovolenou nebo pro odpočinek. Konec je dost otevřený a určitě se chystám na druhý díl.

Moc jsem se těšila až si knížku přečtu a musím říct, že mě trochu zklamala :(. Čekala jsem mega zápletku a tato mi přišla taková nic moc. Tak jsem si myslela, že konec bude famózní a taky mě zklamal. Za mě nevím, proč je to Kniha roku 2015 a takový bestseller :(

Hezky psaná knížka o těžkém tématu. Velmi čtivá. Akorát jsem moc nepochopila na konci knihy, proč autorka píše o Ervínovi a moc není ukončen příběh Rút.

Tato kniha se mi líbila, velmi dobře se mi četla a v půli knížce jsem se od ní nemohla odtrhnout, protože mě velmi zajímalo, jak to dopadne s Marianou. Opět musím říci, že se mi více líbila linie minulosti, jako u autorčiny další knížky Zimní moře, kterou jsem četla před touto. Hezký námět knihy akorát ke konci to autorka nemusela najednou tak rychle dokončit. Zajímalo by mě, jak to dopadlo s Geoffem :)

Kniha se mi líbila, i když ze začátku mi přišlo, že se děj zbytečně táhne :). Víc se mi líbila ta linie v minulosti - Sofie, přišla mi zajímavější. Celkově čtivá knížka se zajímavým námětem. A kdo má rád historické knihy tak si myslím, že jej může oslovit.

Kniha vypadá na první pohled zajímavě, čte se rychle, prolíná se tam minulost se současností. Psáno z pohledu více postav. Ale něco mi tam chybělo. Po přečtení jsem si říkala, co z toho vyplynulo. Že to byl jakýsi popis doby minulé, ale ne nijak zvlášť hluboký a propracovaný. Chyběl mi nějaký větší závěr. Taková ta pomyslná tečka, nějaké vyvrcholení tohoto příběhu. A hlavní hrdinka se mi vlastně po přečtení nelíbila (jak se chovala ke svým dětem, jaký měla vztah ke svému manželovi, celkově postoj k rodině).

Tuhle knihu by si měl přečíst každý, kdo říká, že se máme v dnešní době špatně. Moc se mi líbila, ač to není moc veselé období, nepochybně patří k naší historii a vývoji.