Tuffy komentáře u knih
Halinka... To jsou prostě knihy z jiného soudku. Jednou přečíst na oddech a nikdy víc se k nim nevracet.
Tak to je snad první kniha od Kinga, která mě celkem zklamala. Od některých povídek jsem teda čekala o hodně víc, takže knihu, s velkou tíhou na srdci, ale čistým svědomím, řadím mezi průměrné.
Nirvanu jsem si zamilovala, tudíž jsem si nemohla tuto knihu nechat ujít. Grafické zpracování si mě získalo a celkově je to velmi zajímavé čtení. Konec knihy ale stejně není jasný, protože pravdu se nejspíš nikdy nedozvíme. A snad je to i dobře.
Dle mého názoru byl Kurt Cobain tak hříšný, ale zároveň tak dokonalý a geniální člověk, že by měl být zakázaný. :-)
Čekala jsem od knížky víc. Bohužel se moc táhla a místy mě hodně nudila. Je to jediná knížka, kterou jsem od Kinga nedočetla. Zklamala mě, ale možná jsem jen prostě neměla náladu na to, abych to četla. Zkusím jí dát někdy ještě jednu šanci.
Pravdivá kniha, která mi odhalila další děsivé zákony islámu. Nejhorší je, že tyto situace jsou na dennodenním pořádku...
Děsivý a pravdivý příběh... Je strašné, když si uvědomíme, že se tohle stává denně... Doporučuji přečíst.
Tak tohle je snad nejlepší knížka s povídkami, kterou jsem od Kinga četla. King mě prostě zase nezklamal. :)
Při kouknutí na obálku knihy jsem si představovala úplně něco jiného. Toto není můj šálek kávy. Prostě průměrná kniha, kde vás to chvíli baví, chvíli máte chuť ji odložit a nevracet se k ní. Zklamala mě, čekala jsem víc.
Tuto sérii miluju a to i přesto, že už na to nejspíš nemám moc věk. :-) Autorčino vyjadřování, fráze a vcítění do (ne)obyčejné náctileté holky, která řeší úplně běžné věci jako každá jiná, o to však zajímavým způsobem, dělá knihu velmi zajímavou a čtivou (nejspíš i zásluhou deníkové formy)
Zajímavá oddechovka, když to tak nazvu. Četla se dobře a rychle mě to vtáhlo do děje.
Myslím, že fanoušci skupiny Metallica by si tuhle knížku rozhodně neměli nechat ujít. :)
Dost zajímavá knížka, od které jsem se nemohla odtrhnout. A konec mě hodně překvapil.
Tak k této knize mám jen samé pozitivní názory. Výborně se četla, není ani moc dlouhá a od čtení jsem se nemohla odtrhnout, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Dokonalé.
Od této knihy jsem nic moc neočekávala. Halinu mám ráda, ale knižně jsem si jí nedovedla představit. Ovšem hodně mě překvapila a místy jsem se u knihy i smála nad jejím ironickým nadhledem. Zajímavá kniha. :)
Když pominu ty nudné pasáže o rybách, tak to ušlo. Já nevím proč, ale mě nějak čeští autoři, kteří píšou o této době nedokáží zaujmout, což mě docela mrzí...
Děj se místy sice táhl, ale smekám před Kingem, že dokázal napsat celou knihu jen o ženě přivázané k posteli. Co prostě dodat...King je Král.
Strhující příběh, úžasně vylíčené scény...Skvělá kniha, která pohladí po duši a nenudí...
Další pokračování této snad nekončné ságy. Nebylo to zas tak špatné, ale autorky by si mohly odpustit stálé opakování toho, kdo je kdo. Myslím, že z minulých čtyř dílů si to už pamatujem. ;) Nic méně jsem zvědavá na šestku. :)
Knížka, která mě opravdu pobavila. Těžko říct, jestli je lepší Garfield nebo Simonův kocour...oboje má něco do sebe...:) Nicméně jako oddychovka skvělá volba.
Zajímavé příběhy. Některé se sice zbytečně táhly, ale jinak mě King opět nezklamal!