ubiq komentáře u knih
Tahle série je moc povedená, na trhu akčních komiksu velmi vysoká úroveň po celou dobu. Krásná prace
Pekelna jizda je vrchol teto serie. Barevne kombinace s modrou a oranzovou davaj tomutu dilu neco vic nez predchazejici dily. Absolutnim skvostem povazuji trip jizdu, ktera je jako jedina cast v cele serii barevna a je jasny proc. Timto me Frank dostal a povazuji ho komiksovym geniem.
Bravo !!! Po minulem dile opet nahozeni na tu spravnou linku.
Po predchozim dile, ktery povazuji jako jeden z tech nejlepsich cele serie sem byl zklaman prubehem chodu deju. Lehce predvidatelne, dost velke skoky dejove linie, scenar mi pripadal : rychle at uz je to za nama, oteviram jiny pribeh. Jsem trochu zklaman, za me jasne nejslabsi dil co jsem zatim cetl
Na komiksovym poli trochu odvazny cin, ketry rozhodne nezklamal. Hlavni akteri jsou filozofove, matematici a jejich zivoty. Vstupy do pribehu party autoru je ozivujici a dava natesenost do dalsich casti pribehu nasich hrdinu.
pekne se nato kouka da se to i cist. ale o pribezich vedet ze skonci PIF PIF ste vsichni mrtvy protoze ja sem western drsnak je proste malo
Hodne chmurnou atmosferu tu vytvari dobra kompozice barev.
Po precteni si rikam, ze todle dilko by se melo cist na skolach povine
Hodne dobre sci-fi diko kde vystupuji egypsti bohove, vytecna kresba ma opravdu nadech
Spoustu zajimavych veci se clovek dozvi, kresba nevyrazna, misto 1 vrazedneho serialu je to supr
zajimave kolik se toho dozvi clovek o Cine z komiksu, pohodova zalezistost
Hmm, takze proti me jde cela legie gauneru....
Povedeny komiks, kde strika krev, litaj kulky a hlavne radi antihrdina Punisher.
tak sem nevedel do ceho jdu a musim rizt ze jako dobry :). Akcni serie ktera zcela nahradi americkou tovarnu velkofilmu
Mile prekvapeni z Levnych Knih. Pripadal jsem si jak u sledovani klasickeho akcnaku z Hollywoodu. Spatny je ze nemelo uspech, prevazne trzni a dalsi dily neocekavam. Leda ze by .......
jeden z nejlepsich komisku cele serie Thorgal. Nemuzu si pomoct ale Thorgala mam proste rad :)
Skvele jak James se vyrovnal s osobni tragedii, do tohodle dila pustil hodne ze sebe. Supr kresba tusi, uplna lahoda. Dojemny pribeh
Skvele vykreslena doba nejistoty a hrozby jaderne valky, ktera skoncuje s tak nemravnym a unavenym svetem. Skvele dilo, ktere patri do top 10 komiksu.
Nesympaticky hlavni hrdina ve skvelm dila. Davam hold Jodorowsky + Moebius, skvela kresba, supr pribeh s mistrovskym koncem jak je u Jodorowskyho zvykem.