Varjohukka komentáře u knih
3,5*
Takový doplněk k seriálu. Nevím jestli by mě to bavilo číst, kdybych neviděla seriál, ale takhle jsem si to celkem i užila.
Fajn příběh a zajímavá aktivita, kterou příběh nabízí. Dcerku (3) moc bavilo obojí.
Moje srdcovka z dětství.
Toto je již čtvrtá kniha, kterou jsem od autorky četla. Všechny měly něco do sebe, ale Sadie, kterou jsem jako jedinou četla v češtině, si mě získala asi nejvíc. A to nejen závažností tématu, ale i svou zvláštní formou dvojího pohledu, přičemž jeden pohled je neobvyklý - prostřednictvím podcastu v rádiu.
Některé z příběhů mají velký potenciál. Docela ráda bych je viděla víc rozvedené. Za mě příjemné překvapení, i když se jedná o knihu hororů pro děti.
Ten, kdo měl rád Stopy hrůzy nebo Husí kůži, tak si jistě rád zavzpomíná.
Tohle já můžu! Za mě spokojenost! Byla to hororová lahůdka, kterou jsem slupla na jedno posezení a zapůsobila na mě svou brutální atmosférou tolik, že se mi o tom potom i zdálo.
A že to nedává smysl? Copak horory musí vždy dávat smysl? Nikdy nevíte, co vás může potkat...
AUDIOKNIHA
***
Kniha se moc dobře poslouchá, dozvěděla jsem se pár zajímavých informací, které musím prozkoumat více, ale jinak je to vlastně pořád stále dokola. Takže ten, kdo se o toto téma trošku zajímá, tak asi nenarazí na nic moc nového.
Moc pěkná a milá veršovaná knížka z muminího světa. Tentokrát je ale hlavní postavou příběhu Drobek.
Jako připomínka filmu fajn, ale bez filmu bych asi občas netušila, která bije. A dcera neustále poukazovala na chyby, které tam proti filmu byly.
Ale obrázky z filmu samozřejmě super.
Tohle byla fajn jednohubka před spaním. Malé příšerce se nechce spát a s maminkou cestuje (po mapě) do různých koutů světa. Krásné ilustrace a děti se dozví o některých zajímavých destinacích.
Příjemný pohádkový příběh šmrncnutý severskou mytologií.
Iritující styl chování a mluvy obyvatel je zpět. Naštěstí je to vyváženo velmi napínavým dějem.
Tohle bylo zase takové něžné pohlazení! Poslední dobou narážím v knihovně na samé nádherné, milé, i když velmi smutné, knížky. Tahle má ale takový krásný a celkem šťastný konec.
Příběh je vyprávěn z pohledu několika postav, přičemž jedna z nich je velmi neobvyklá - jde o chobotnici jménem Marcellus.
Věděla jsem už předtím, že jsou chobotnice docela chytrá stvoření, ale nyní mám velkou chuť si o chobotnicích přečíst i něco dalšího, více odborného.
Moc knihu doporučuji!
Naprosto krásná kniha! Dcerka dostala pod stromeček a před spaním jsme si ji hned přečetly. Nádherné ilustrace i příběh přesně hodící se pro tento vánoční čas.
Za mě tak 3*, dcerce se to líbilo víc, protože tam byla i nezvyklá zvířátka.
Je to již třetí kniha autorky, která se mi dostala do ruk, a opět velmi přínosná svým trošku jiným pohledem a přístupem k výchově malých dětí.
Po narození dcery mi tato kniha hodně pomohla získat úplně jiný pohled nejen na dětský pláč.
Dcerka (5) byla nadšená hlavně z těch různých úkolů - hledání rozdílů, spojovaček, bludišť atd.
Básničky nás zas až tolik nezaujaly, ale alespoň jsme si rozšířily obzory co se názvů strojů týče.