VasnivaCtenarka komentáře u knih
Nebudu lhát - ke knížce jsem přistupovala s maličkým předpojetím, protože o knihách od Agáty se říká, že jedni je milují a druzí nesnáší pro jejich překombinovanost a styl psaní. Já jsem si tedy řekla, že si udělám vlastní názor a nějakého toho Hercula si přečtu. Sáhla jsem tedy po této knize a můžu říci, že patřím k první skupině :) Bylo to velmi příjemné čtení.
Už dlouho, opravdu dlouho, jsem nečetla tak pěkný kriminální příběh, který by byl tak hezky promyšlený a k tomu ještě napsaný tak příjemným slohem. Pan Coben se okamžitě stal mým oblíbeným autorem. :) Příběh byl čtivý, citlivě podaný, postavy skvěle propracované, děj měl spád - prostě krásná kniha :)
Je to první kniha od pana Cobena, ale už mám v knihovničce další tři od něj :) Určitě můžu doporučit! :)
Koupila jsem si knížku. Pak jsem začala číst. Pak se objevil na HBO seriál. A nedalo mi to a podívala jsem se i na něj. Seriál hodnotit nebudu, ale knížku ano. Bylo to nenáročné čtení, celkem příjemné. Tušila jsem asi tak od poloviny knížky kdo je vrahem :) Ale to mi vůbec nevadilo. Však jistě znáte ten pocit uspokojení, kdy si na konci řeknete: "Já to věděla!" :) Bylo to fajn
Tak jako většina čtenářů i já jsem se potýkala s počátečním zmatkem v postavách a stálým odkládáním knihy. Několik týdnů jsem vždy přečetla pár stran, zamotala se v nich, pak jsem knížku odložila a pak se k ní zase vrátila. Tohle se opakovalo několikrát, než jsem si řekla "a dost" a knihu jsem prostě přestala odkládat. V postavách jsem se za chvíli začala orientovat a děj mne nakonec pohltil. Takže jsem zbylou část knihy přečetla jedním dechem. Klidně se do ni pusťte. Není to špatná knížka :)
Tak tohle bylo opravdu něco! To musíte zažít! Doporučuji!!!
Tak k téhle knížce se budu moc ráda vracet. Příběh je krásný a styl psaného slova je velmi dobře čitelný. Pokud si uvědomíme, že kniha je podle skutečné události, tak... prostě paráda :) Určitě si knížku přečtěte :)
Tuto knihu jsem četla až poté, co jsem shlédla stejně pojmenovaný film. Knížka se četla velmi dobře, příběh je to dojemný, laskavý a emotivní. Dokonce i moje maminka, která velmi nerada čte, tuto knížku přelouskala jedním dechem :) A věřte mi, že to už něco znamená :) Knížce tedy můžu dát pouze a jen pozitivní hodnocení! Děkují autorce za příjemnou chvíli :)
Knížky pana Browna mne jako většinu čtenářů nadchly. Nedám na ně dopustit. Přesto však musím napsat, že tato kniha mi přišla slabší než předchozí díly. Přišla mi moc uspěchaná a méně propracovaná. Nicméně i přesto má pan Brown můj obdiv, protože něco tak úžasného bych nikdy nebyla schopna stvořit. Klobouk dolů, pane Browne :)
Tato kniha se čte poměrně snadno. Je napsána poměrně jednoduchou formou. Neměla jsem s ní žádný problém, ale zase bych lhala, kdybych řekla, že mne kniha nadchla tak, že bych se k ní chtěla vrátit. To ne. Ale jako oddychové čtení při podzimním počasí - proč ne? :)
Tuhle knihu jsem četla opravdu dlouho. Moc dlouho. Odložila jsem si snad 100x a četla jsem ji mnoho a mnoho měsíců. Měla jsem problém přijmout formu, kterou kniha byla napsána. Teprve až za větší půlkou mne kniha chytla. Najednou jsem se v knize cítila jako ryba ve vodě a pak jsem měla naopak problém knihu odložit. :) Teprve až po přečtení celé knihy jsem byla schopna ocenit její dokonalost a um spisovatelky. Mám ještě druhý díl, ale k tomu jsem se ještě nedostala. Přestože tato kniha byla pro mne zpočátku trošku za trest, teď po přečtení můžu knihu všem doporučit.
Další povedená kniha pana Browna :) Co dodat, spisovatel je prostě šikulka :)
Zpočátku mi dělalo problém se do knihy začíst. Teprve až v druhé půlce, kdy do sebe začalo všechno zapadat, se mi začala kniha líbit. Teď můžu říct, že to není špatná kniha - jen to chce se jí trošku prokousat :)