vekkr vekkr komentáře u knih

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Audiokniha.Další díl si určitě poslechnu,ale nijak převratné a nápadité to nebylo.Poslouchala jsem jí docela dlouho a nebudu vědět velmi brzo o čem to bylo.

28.04.2021 3 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Audiokniha, dobře načtená a kdybych to neposlouchala,tak to možná ani nedočtu.Bylo mi dost lhostejné jak to dopadne.Postavy takové nijaké a obyčejné.

13.04.2021 2 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Audiokniha.Na základě doporučení jsem si to poslechla a kniha byla výborná.Ukápla mi i slzám.Je to citlivé,milé a napínavé.Nechybí detektivní zápletka.Jen to ukončení bylo dost rychlé.

02.03.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Audiokniha
Inspirovala jsem se zde a také si knihu poslechla na Vltavě. Je pravda, že jsem slyšela již lépe na čtené knihy. Ovšem jinak mě kniha nadchla. Opravdu se trochu nabízí srovnání s Hanou. Já nesrovnávám a jen říkám-skvělé.

12.02.2021 5 z 5

Rozbité štěstí Rozbité štěstí Táňa Keleová-Vasilková

Když se po 12 hodinové službě, svléknu z antivirového obleku a v hlavě si přehrávám tu bezmoc a utrpení, těším se do postele na knihu. Věřtemi.,už nezvládnu hrůzy války ani 10 mrtvol, ale přesně tam pasuje tato autorka s obyčejným a někdy předvídatelným životem a proto ji v těchto chvílích vyhledám. Takže zase splnila, co jsem od ní chtěla-vypnout a relaxovat a třeba i pobrečet.

03.02.2021 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

AudioknihaBylo to výborný.Skvěle načtený.Příběh plný lidskosti .Přesně to co vám má kniha dávat.Těšíte se ,až se knížce zase vrátíte a mrzí vás,že to skončilo .

28.01.2021 5 z 5

Katarze Katarze Yrsa Sigurðardóttir

Audiokniha .Dobře načtená.Mám ráda tuto autorku.Kniha napínavá a konec nečekaný.Jen ta jména....

23.01.2021 5 z 5

Druhá Druhá Táňa Keleová-Vasilková

K této autorce tak přistupují.Nenáročné čtení s obvykle pozitivním koncem a nic jiného nečekáte.Pokud bych něco jiného očekávala,tak sáhnu po jiném autorovi.

14.01.2021 4 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Kdybych měla za dva dny vyprávět děj, tak si nevzpomenu, ale svému účelu posloužila a já si u čtení odpočala.

16.12.2020

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Audiokniha. Výborně načtená. Známe vraha a čekáme až to dojde i detektivovi a dopadne to, takže fajn.

08.12.2020 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Audiokniha. Jen slušný průměr. Postavy jsem nepoznala a tak mi jejich osud byl dost fuk. Kdyby je tam zabili všechny, tak mi to bylo fuk.

10.11.2020 5 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Normálně bych řekla, že je kniha rozvláčná - na straně 220 se poprvé políbí. Jsem ale celé dny ve skafandru, takže nic náročného bych určitě nedala, takže tohle je asi jediné co jsem v této situaci zvládla.

10.11.2020 4 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Audiokniha. Hodnotím, jako průměr. Nepotřebuji 10 mrtvol, ale tady jsem pořád na zločin čekala a pořád se nic nedělo. Chvíli jsem myslela, že to ani nedoposlechnu. Byla to první kniha od tohoto autora a asi už na jinou nedojde.

21.10.2020 2 z 5

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Autorka drží nastavenou kvalitu,. Má to vše co od detektivky čekáte, udrží vaší pozornost a chcete už vědět, jak to dopadne.

30.09.2020 5 z 5

Zákrok Zákrok Robin Cook

Audiokniha. Kdybych četla Dana Browna, tak by se mi to líbilo víc. Ale jeho knihy moc nemusím a tak i z toho jsem byla velmi rozpačitá. Chybělo tomu napětí a vlastně o ničem.

20.09.2020 2 z 5

Černooká Černooká Anna Musilová

Nic moc mi to nedalo, ale nejsem cílovka. Byla by schopná v takhle těžké depresi fungovat?

17.09.2020 2 z 5

Darovanému manželovi na zuby nekoukej Darovanému manželovi na zuby nekoukej Alena Jakoubková

Rozečetla jsem a odložila několik knih a nic mě nebavilo, asi čtecí krize. A pak jsem se začetla do této knihy a četla do 2 hod. do rána. Chytlo mě to a bavilo. Byla jsem napjatá a potřebovala vědět, jak to dopadne. Nic složitého, ale čtivé.

05.09.2020 4 z 5

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Audiokniha. Je moje, není moje a pořád dokola. Dost nuda a trochu předvídatelné. Nakonec jsem byla už napjatá jestli je moje nebo není..

28.08.2020 3 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Tentokrát nevystoupím z davu a mohu prohlásit,:opravdu skvělé. Napínavé, nechybí milostná linka a trochuchu (dost) erotiky. Komu věřit?

21.08.2020 5 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Po všech vyvražďovačkách je zde přiměřeně mrtvol,přiměřeně krve a nejde o pedofilii, takže fajn.

09.08.2020 4 z 5