venda99 komentáře u knih
Což o to čtení je to zajímavé, ale těch překlepů a chyb v knize to je děsný.
Zvláštní, nebylo to špatný. Charlie vidí svět jinýma očima než většina z nás.
Bohužel moc mi to nedalo. V knize spousta chyb. Chtěl jsem z knihy zjistit víc o ztracených studentech, ale nedozvěděl jsem se téměř nic.
Pravděpodobně je to od autora přibarvené, ale nač kazit zajímavý příběh pravdou. Když to neberu úplně vážně tak to bylo dobrý čtení na oddech.
Silný příběh. Výborně zpracované. Závidím lidem co knihu ještě nečetli, že to mají teprve před sebou. Hlavní hrdina byl jedním z lidí, který měl neskutečnou životní energii.
Silný příběh. Inspirující k životu.
Zajímavé pohledy na některé zajeté principy o kterých jsem nikdy dřív nepřemýšlel. Ne že bych byl ztracená duše, ale i tak jsem si z toho něco odnesl.
Ocenil bych kdyby to šlo více do hloubky. Nemusím vědět co měl každý den k obědu a večeři, ale zajímá mě jak to zvládal a co si o tom myslel. Jestli měl ještě fyzické rezervy nebo to bylo na hraně.
Silný příběh o hledání pravdy. Co se tenkrát stalo? Pravděpodobně nezemřeli všichni tři najednou. Proč ani jeden ze tří členů výpravy nenapsal nic do deníku, o tragických událostech ke konci výpravy? Nebo smrt přišla náhle? Nebo má smrt na svědomí silná bouře? Nikdo neví... Baví mě nad tím dumat
(SPOILER) Jakmile přišel o zrak přestalo mě to bavit. Nebylo to vyloženě špatné, ale Trhlina mi sedla víc.
Oddechová četba. Čekal jsem, že to bude větší komedie.
bylo to poučné čtení... od té doby pokaždé, když držím půllitr, nemám dobrý pocit ;-)
Na knize oceňuji hlavně to, že se příběh obešel bez senzibilů, jasnovidců, věštkyň a jiné verbeže. Prostě příběh, který by mohl být reálný. A hlavní zvraty jsou určovány charaktery postav.
Četl jsem v rámci výzvy. Styl vyprávění mi moc neseděl.
Já nevím... Se mnou příběhy od Kinga ani nehnou. Strach jsem necítil vůbec spíš nuda. Kdyby se mi přihodilo to, co jsem v některých povídkách četl, tak bych se asi i dobře zasmál např. prst ve výlevce. Od Kinga jsem přečetl už více knih a todle byla poslední kapka. Nebaví mě to.