venda99 venda99 komentáře u knih

David Pastrňák: Démon z Havířova David Pastrňák: Démon z Havířova Petr Čermák

Což o to čtení je to zajímavé, ale těch překlepů a chyb v knize to je děsný.

04.01.2024

Zločin jak ho pamatuju Zločin jak ho pamatuju Josef Klíma

Většinu příběhů už jsem znal, ale i tak zajímavé.

26.12.2021 4 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Zvláštní, nebylo to špatný. Charlie vidí svět jinýma očima než většina z nás.

29.10.2021 3 z 5

Stíny Valbone Stíny Valbone Josef Habas Urban (p)

Bohužel moc mi to nedalo. V knize spousta chyb. Chtěl jsem z knihy zjistit víc o ztracených studentech, ale nedozvěděl jsem se téměř nic.

10.10.2021 3 z 5

Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Ivan Jonák

Pravděpodobně je to od autora přibarvené, ale nač kazit zajímavý příběh pravdou. Když to neberu úplně vážně tak to bylo dobrý čtení na oddech.

24.09.2021 4 z 5

Nezlomný Nezlomný Laura Hillenbrand

Silný příběh. Výborně zpracované. Závidím lidem co knihu ještě nečetli, že to mají teprve před sebou. Hlavní hrdina byl jedním z lidí, který měl neskutečnou životní energii.

25.08.2021 5 z 5

Zázrak v Andách: 72 dní v Andách a moje dlouhá cesta domů Zázrak v Andách: 72 dní v Andách a moje dlouhá cesta domů Nando Parrado

Silný příběh. Inspirující k životu.

12.06.2021 4 z 5

Pilulka pravdy pro ztracené duše Pilulka pravdy pro ztracené duše Miloš Ouhrabka

Zajímavé pohledy na některé zajeté principy o kterých jsem nikdy dřív nepřemýšlel. Ne že bych byl ztracená duše, ale i tak jsem si z toho něco odnesl.

23.05.2021 4 z 5

Nejlepší četa aneb Cesta do armády: Autentický deník z kurzu základní přípravy Armády České republiky Nejlepší četa aneb Cesta do armády: Autentický deník z kurzu základní přípravy Armády České republiky Václav Soukup

Ocenil bych kdyby to šlo více do hloubky. Nemusím vědět co měl každý den k obědu a večeři, ale zajímá mě jak to zvládal a co si o tom myslel. Jestli měl ještě fyzické rezervy nebo to bylo na hraně.

23.05.2021 3 z 5

Expedice: Můj milostný příběh Expedice: Můj milostný příběh Bea Uusma

Silný příběh o hledání pravdy. Co se tenkrát stalo? Pravděpodobně nezemřeli všichni tři najednou. Proč ani jeden ze tří členů výpravy nenapsal nic do deníku, o tragických událostech ke konci výpravy? Nebo smrt přišla náhle? Nebo má smrt na svědomí silná bouře? Nikdo neví... Baví mě nad tím dumat

18.05.2021 5 z 5

Monstru podoben Monstru podoben Viktorín Šulc

Děsivé čtení.

18.04.2021 4 z 5

Lucky Luk 1. a 2. díl Lucky Luk 1. a 2. díl Lenka Lanczová

Cesta za štěstím a láskou je složitá.

28.02.2021 4 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Příjemné čtení. Osudy postav jsou zajímavě propletené.

04.02.2021 5 z 5

Tma Tma Jozef Karika

(SPOILER) Jakmile přišel o zrak přestalo mě to bavit. Nebylo to vyloženě špatné, ale Trhlina mi sedla víc.

16.01.2021 3 z 5

Udělám ti ze života peklo Udělám ti ze života peklo Ellen Berg

Oddechová četba. Čekal jsem, že to bude větší komedie.

10.01.2021 3 z 5

Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

bylo to poučné čtení... od té doby pokaždé, když držím půllitr, nemám dobrý pocit ;-)

27.12.2020 4 z 5

V pasti V pasti Michael Northrop

Nenáročné, příjemné čtení. Mě to bavilo.

23.12.2020 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Na knize oceňuji hlavně to, že se příběh obešel bez senzibilů, jasnovidců, věštkyň a jiné verbeže. Prostě příběh, který by mohl být reálný. A hlavní zvraty jsou určovány charaktery postav.

11.12.2020 5 z 5

Blázni umírají v pátek Blázni umírají v pátek A. A. Fair (p)

Četl jsem v rámci výzvy. Styl vyprávění mi moc neseděl.

29.11.2020 3 z 5

Dolanův cadillac Dolanův cadillac Stephen King

Já nevím... Se mnou příběhy od Kinga ani nehnou. Strach jsem necítil vůbec spíš nuda. Kdyby se mi přihodilo to, co jsem v některých povídkách četl, tak bych se asi i dobře zasmál např. prst ve výlevce. Od Kinga jsem přečetl už více knih a todle byla poslední kapka. Nebaví mě to.

14.11.2020 2 z 5