Vendulik komentáře u knih
Kniha mě moc neoslovila. čekala jsem více z natačení mého oblibeného seriálu Gilmorová děvčata. Místy jsem se musela nutit ke čtení. škoda, že kniha nebyla lepší. Herečka patří mezi mé nejblibenější.
Tuto knihu jsem četla už strášně dávno jako dítě. A nedávno jsem se k ní vratila a předčítam jí synovi.
To jako fakt. Kdybych si chtěla přečíst o návodu ke stavbě domu, vezmu si časopis o stavitelství. Navíc se mi kniha špatně četla a co to je za slovo k ďasu. Za mě tedy ne.
Pro mě vydařená kniha. Malinko jsem se v postavách ztrácela. Metallica pro mě není jen kapela. Krásně napsaný príběh od prvního počátku vzniku kapely až po součastnost.
Kniha mě tedy moc neoslovila. Těšila jsem se na ní. Začátek byl fajn ale postupně jsem se u knihy začala nudit. škoda. Příběh knihy je paradní.
Kniha byl pro mě zklamáním. Není tak dobrý jako její předešlé knihy. Strašně moc zdlouhavý začátek. Prostředek už byl docela dobrý ale konec to zase zabil. Za mě ne.
Že začátku byla kniha parádní ale s přibývajícími stránky šla dolů. Velice dobrý námět knihy. Vadilo mi, že v příběhu se nevyskytovalo více osob.
Moje první kniha, kterou napsal sám umělec. A byla parádní. Malinko jsem se ztrácela a některé pasáže byli nudné. Ale nebyly to dohady co by kdyby.
Nuda. Příběh je nereálny. Závěr byl moc rychlý a nedořešený. Už jsem od této autorky četla lepší knihy. Za mě tedy ne. Dávám jednu hvězdičku za čtivost.
Kniha přečtená jedním dechem. Má všechno napětí, erotiku a taky romantiku. Parádní a strhující příběh.
Kniha byla nudná. Když jsem byla na začátku, tak jsem chtěla knihu odložit. Jen jsem ji dočetla, abych věděla, jak to bylo mezi Jess a Blackem.
Nevím kolik hvězdiček mám dát. V knize bylo moc sexu. závěr byl poradní ale celkově kniha byla nudná.
kniha je čtivě napsaná. Začátek byl parádní. V půlce knihy jsem začala nudit. K závěru se to zlepšílo. Od konce jsem tedy čekala více.
Já nevím. Kniha je taková zvláštní. Zrovna novinářka odhali celý případ a policie nedělá vůbec nic. Taky ten muž se zbraní. Četla se dobře to jo.
Autorčiny knihy jsou všechny na jedno brdo. Příběh byl takový neslaný a nemastný. Už jsem četla lepší knihy.
Kniha mě tedy vůbec neoslovila. Nejslabší z celé série. Hlavní hrdinka mě neustále vytáčela s tou svou logikou. Od Tuckera jsem taky nevěděla co čekat. Za mě tedy ne.
Kniha mě moc neoslovila. Zatím nejslabší z celé série. Ale zase se hodně dobře četla a místy jsem se taky docela zasmala. Takové oddechové čtení.
Kniha byla nudná. Ani závěr to nezachránil. Pro mě veliké zklamání. Musel jsem se do čtení nutit
Začátek knihy byl parádní ale potom příběh začal klesat postupně dolů. Kniha mě moc neoslovila. Čekala jsem od ní více. A závěr mohl být více dramatický.