VeraKlemsova VeraKlemsova komentáře u knih

Červenka Červenka Jo Nesbø

Opět mistrovské dílo

11.11.2023 5 z 5

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Toto je romance, na kterou se tvoří závislost

13.12.2023 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Robert prostě nezklame

30.03.2024 5 z 5

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Na mě bylo v knize už moc sexu. Celkově však hodnotím velmi pozitivně-zvlášť na první knihu autorky a těším se na další knihy.

26.10.2023 4 z 5

Andílek Andílek Roman Horňák

Knížka je skvěle napsaná,příběh musím rozdejchat.Zvlášť po tom,co jsem se dočetla,že autor je bývalý kriminalista a takovej hajzl fakt byl

25.01.2024 5 z 5

Ptákovina aneb Ženská v povětří Ptákovina aneb Ženská v povětří Alena Bures

Už dávno mi žádná kniha nevykouzlila takový úsměv na tváři, jako právě tato. Samotná kniha je vizuálně moc krásná, růžová ořízka z pařátky, uvnitř spousta peříček, které doplňuje přesně takový příběh-prostě pobaví a zlepší náladu.
Samozřejmě jsem si přečetla tady i komentáře-proto reaguji. Upřímně, i od velkých nakladatelství jsou knihy s takovými hrubky, že jen protáčím oči. Paní Alena má krásný jazyk, i když píše hovorově, napsaný je to skvěle. Nedivila bych se, kdyby tady rejpali od konkurence. A víte co? Já právě těmto odvážným lidem fandím. Proč číst překladové knihy, co jsou už vyfiltrovaný bestsellerem. Proč nedat šanci novým autorům? Já se zasmála a nejednou, za to moc děkuji. A toto zlepšení nálady je právě díky odvaze menších nakladatelství. No nemám pravdu? Těším se na další díla od našich autorů i od této paní spisovatelky!

19.08.2024 5 z 5

Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

Tak toto byla pecka

02.01.2024 5 z 5

Než si pro mě přijde Než si pro mě přijde Monika Holemá

Po knize jsem sáhla díky dobré reklamě autorky. Četlo se to skvěle, i když malinko předvídatelně, určitě se těším na další počin autorky

19.08.2024 5 z 5

Číslo 20 Číslo 20 Sam Holland

Zlákala mě kniha hlavně vizuálně,je nádherná. I ten ořez se fak povedl. Příběh se mi líbí, určitě si od autora ještě něco přečtu

30.03.2024 5 z 5

Ano, pane Božský Ano, pane Božský Lucie Srňánková

Mnohem lepší, než předchozí kniha autorky. Ráda sleduju posuny,ať se daří

06.03.2024 5 z 5

Tam, kde nejsi Tam, kde nejsi Lenka Sadílková

(SPOILER) Moc hezký příběh. Chvíli jsem se bála,že ze špatného vztahu není cesty ven

17.11.2023 5 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Neurazí, nenadchne

26.10.2023 3 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Po vlně nadšení zdejších čtenářů přišlo velké zklamání. Námět bezvadný, ale ze stvořeného místa mám v hlavě spoustu otazníků. Kdyby bylo opravdu fantasy, tak budu nadšená. Ale zakomponovat děj do současného světa je prostě blbost a celý příběh prostě nemá pevné základy

26.10.2023 2 z 5

Keď rozkvitnú čerešne Keď rozkvitnú čerešne Lucia Olrinková

Četla jsem díky štafetě a jsem okouzlena, doporučuju!

22.09.2023 5 z 5

Mezi tebou a nebem Mezi tebou a nebem Hope Marks

Neurazí, nenadchne. K vodě dobrý, jen by si kniha zasloužila lepší péči.

25.07.2024 3 z 5

Hattrick Hattrick Marcy Jell

(SPOILER) Tento díl se mi líbil o něco víc-čekala jsem, že v prvním díle nás autorka malinko tahala za nos a taky že jo-od počátku hrálo prim ego, které ve dvojce-no měla jsem stochutí profackovat... Taky se nám dostalo do popředí několik dalších postav a my tak mohli sledovat celý vývoj. Emoce se ve mne praly a to mám v knihách ráda. Doufám, že fotbalisti ještě zazáří. Děkuji za zážitek!

03.07.2024 5 z 5

Můj sexy šéf Můj sexy šéf Renáta Navrátilová

Rychlé, oddechové čtení. Ale proč ne :)

14.05.2024 4 z 5

Playmaker Playmaker Marcy Jell

Tak toto mě bavilo. Autorka mě umí rozesmát i dojmout. Jen teda ten konec, au! Kde je pokračování?!

14.05.2024 5 z 5

Smrt pod kůží Smrt pod kůží James Patterson

Toto mne moc nesedlo-skvělej začátek, pak už jsemmse nutila číst

30.03.2024 2 z 5

Neslušné dary Neslušné dary Andrea M. Guastella