verka5083 komentáře u knih
Kniha mi přišla průměrná. Líbilo se mi prolínání časového děje a proplétání životních příběhu, se to bylo asi to jediné.
Skvělá kniha, která Vás vtáhne do období krále Ludvíka Jagellonského. Kniha je skvělé napsat. Určitě si ji může přečíst jak lajk, tak i profesionál.
Skvělá knížka, která je velmi pěkně ilustrovaná a přehledná. Kniha je určena jak pro děti, tak i pro dospělé.
Tohle je skvělá knihám je velmi přehledná a i lajk se vyzná pojmech, které mu nic neříkají.
Skvělá kniha, u které stránky rychle utkají, má spád a konec byl skvělé promyšlený a dobře udělaný. Jen musím souhlasit s tím, co tady bylo už napsané. Je tu až moc velké množství dívek, které zmizely už v minulých letech, ale nikdo je nehledal, to se mi moc s realitou nejeví. I tak si ale další díl určitě přečtu.
Tahle kniha mi hodně připomíná knihu Poslední Rožmberk. Knihu jsem nakonec dočetla, ale nějak jsem si nebyla jistá, zda ne držím v ruce jinou knihu.
Skvělá kniha, kterou si může přečíst jak lajk, tak i student VS. Kniha je velmi jednoduše napsaná a dokáže vtáhnout čtenáře do období posledních Rožmberků.
K této knížce jsem se bohužel dostala náhodou v dospělém věku. Kolikrát jsem si jako malá říkala, odkud bere paní učitelka všechny básničky od Žáčka. No... Přišla jsem na to až teď. A musím říct, že tato knížka byla pro mě návrat do dětství a pohlazení po duši.
Další skvělá kniha od autorky. Tentokrát jsem si knihu netroufl číst před spaním, neboť mě její atmosféra hodně desila, ale zároveň hodně vtáhla do děje. Konec byl za mě hodně překvapivý. Vůbec by mě nenapadlo, že to takhle může dopadnout.
Nádherná kniha, která pohltí i dospělé. Už se těším, až si přečtu další díl.
Opět skvělá knížka, která mě nezklamala. Do této série jsem se zamilovala a určitě se ke knizce vrátím.
Skvělá knih, nádherná ilustrace. Kniha mě nesmírně bavila, skvělé jsem si u ní odpočinula.
Knížka byla skvělá. Kniha mi hodně pomohla ke studiu, přiblížila mi poslední dny Rudolfa II. a obohatila mě o mnoho zajímavosti z novověku.
Skvělá knížka, kterou si může přečíst každý. Čtenáře skvělé vtáhne do historie a podá mu jasný přehled o životě a době Polyxeny z Lobkovic.
Skvělá a velmi jednoduchá knížka pro lidi, kteří mají doma kočičku nebo o ní popřípadě uvažuji
Náramky jsem naposledy dělala, když jsem byla malá holka. Díky této knížce jsem zjistila, že víc variant, než jsem kdysi dělala.
Touto knížkou jsem si připomněla z mého dětství kreslený seriál o Bořkovi a jeho partě kamarádů.