Veronika_mad komentáře u knih
(SPOILER) Občas hodně neuvěřitelné. Například Chris - prohraný psychouš, kterému by můj ajťák v práci záviděl jeho dovednosti nabourat se do každého systému a který myslí dopředu - ne jeden, ne dva, ale 10 tisíc kroků dopředu.
Megan od začátku jako mouchy snězte si mě a najednou mistryně plánu, která má domyšlený každý detail.
Na druhou stranu kolik knižních příběhů je uvěřitelných? Ve finále mě kniha bavila a souhlasím s Karolínou níže. Vůbec jsem Megan neodsuzovala za to, co udělala.
Další super díl. Už jsem myslela, že to tenhle díl ukončí a ono prd a bude ještě další :D
Bála jsem se, že první díl nastavil laťku vysoko a další díly budou tu laťku těžko překonávat... Ale stalo se! Další super díl přečtený za jeden.
Tuto sérii jsem ve čtečce měla dlouho a tak nějak jsem se k ní nemohla odhodlat. Ale nakonec na ni přišel čas a já lituji, že jsem to nezačala číst dřív.
Děj mě úplně pohltil a tím, že kniha nemá moc stran, jsem měla přečteno za jeden den.
Musím přiznat, že se mi první díl líbil víc. Druhý díl je na Darcy málo strašidelný (spíš vůbec). Ale i tak si to zaslouží 5 hvězd a jsem opravdu zvědavá, co je Keira zač.
Knihu jsem si poslechla v audiotéce a musím uznat, že hlas Martina Stránského je prostě dokonalý. Ale klidně bych si dokázala představit namluvenou audioknihu samotným Markem Dvořákem.
Pana Dvořáka sleduji na instagramu a velmi mě baví předání důležitých informací v jeho podání. Musím říct, že jeho humor je mi moc blízký :) V knize tomu není jinak. Během poslechu se ve mě střídaly emoce jak na běžícím páse a několikrát jsem se rozesmála na celý autobus nebo naopak rozplakala.
Bála jsem se lékařské hatmatilky, ale tím, že je to forma rozhovoru, tak vše bylo hned vysvětleno i pro nás laiky.
Doporučuji všem.
P.S. Kdyby mě někdy odvážela sanitka nebo dokonce vrtulník, určitě bych chtěla, aby pro mě přijel Marek :)
Nikdy se mi nestalo, že bych z knihy byla takhle unešená. Čtvrté křídlo jsem zhltla jedním dechem a netrpělivě vyhlížela Železný plamen. Autorka si prvním dílem nastavila vysokou laťku a tak jsem se bála, že budu zklamaná. Nestalo se. Jsem nadšená! Jediné, co mi vadí je čekání na další díl, protože to skončilo, jak to skončilo :)
Akce, zvraty skoro na každé straně, takže nebyl prostor pro žádné nudné pasáže. Za mě prostě pecka.
Na konec bych dodala, že potřebuji draka domů (ideálně potomka Tairna, protože je sarkastický a srdcař) a nutně potřebuji, aby natočili seriál!
Přečteno jedním dechem. Je to rychlovka, žádné nudné pasáže a děj má pěkný spád.
První polovina zajímavá, ale s druhou půlkou už jsem měla problém. Přišlo mi to utahané a už jsem se těšila, až to budu mít za sebou.
Super! Jako hlavní hrdinka jsem podezřívala úplně všechny a opravdu do poslední chvíle nevěděla, kdo to udělal.
Chvilkami mě Alice opravdu štvala. Bojím se, nechci tu být. Budu tu ještě dva týdny. Musím pryč... Kdybych já měla v noci pocit, že je někdo v místnosti, sbalila bych se a už bych byla na cestě do Mexika.
Oproti jiným dílům je tento taková největší oddechovka.
Překvapila mě délka knihy. Říkala jsem si, že to bude rychlovka a že to je škoda, ale po dočtení jsem byla docela ráda, že těch stran bylo takhle málo.
Super detektivka napsaná čtivým stylem. Jediné, co mi vadilo, tak to byla ta občasná němčina. Umím jen danke, takže jsem si musela překládat, co Rudi říká.
Zatím asi nejslabší díl od Darcy, ale i tak dávám 5 hvězd. Bylo to spíše takové oddechové čtení.
Co se týče postav, tak Mara mě kolikrát opravdu vytáčela svou tvrdohlavostí a Niel? Sladouš na entou, kterého bych v reálném životě já poslala k šípku už po druhém oslovení "miláčku".
Velmi zajímavé téma. Akorát jsem měla trochu problém se začíst. Bylo tam hodně technických věcí, o kterých nemám ani páru. Hodně postav a míst, ale nakonec jsem se v nich docela vyznala :) Kdyby mě nezajímalo, jak to dopadne, knihu bych asi odložila.
Když jsem měla knihu rozečtenou, tak jsem si ráno žehlila vlasy a najednou rána a byt bez proudu. Umřela žehlička a já málem taky :D Krve by se ve mě nikdo nedořezal.
Jedna hvězda jen za to, že to je klasika a asi bych byla barbar, kdybych dala odpad. Styl psaní mi vůbec nevyhovoval. Špatně se to čte a příběh jako takový je pro mě nudný.
Kdyby to nebylo ve Čtenářské výzvě, tak po dvou stránkách odkládám. Ale prokousala jsem se tím a jsem ráda, že to nemělo více stran.